Jump to content

Recommended Posts

img-163998390465615e215372e69cf842f84444

Off Topic

xxqdr_4fXor8d_4f.jpg

wLgpp_3f.jpg

vLgPe_3f.jpg

rLgpy_3f.jpg

Lucky With You 

Страна: Китай
Епизоди: 40
Излъчване: 23 Декември 2021 старт
Оригинална мрежа: Dragon TV, iQiyi, Youku
Продължителност: 45 мин.
Жанр: романтичен
Режисьор: Liu Xue Song

Субтитри: Английски

Участват:

Johnny Huang JingYu като Хоу Дзюе
Wang Li Kun като У Шъ И

Wang Ce като Хоу Джъ Рун

Jiang Long като Хай Син

Jiang Qin Yun като Уауа

Описание:
У Шъ И e отлична спортистка по такуондо. Случайно хваща гаджето си в изневяра и къса с него.

За да плати дълговете на баща си, тя работи като бодигард в охранителна фирма,

но рядко й дават поръчки, докато един ден не попада случайно в строителна фирма Джъ Рун

и успява да спаси директора от нападение. Междувременно от чужбина се е върнал неговият син,

който непрекъснато се забърква в неприятности и г-н Хоу решава да наеме именно Шъ И да го пази...

:essub:

Свали с български субтитри:  :click: и :click:

Онлайн с български субтитри: :click: :click:  :click: :click:

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

• Like 9
  • Thanks 2

Не тръгна, защото по нашенски казано "пак някой друг се уреди". Обясниха, че заради епидемията много продукции бяха отложени и сега вече всички чакат и се тълпят за праймтайма. Всеки иска да бъде излъчван в най-гледаното време и на най-яката платформа, ама всичко заето. Този сериал бе отлаган 4 пъти от март насам, все някой друг с повече връзки го изместваше. И не само този. Още 4 Джоневи сериала стоят на опашка и ще е късмет, ако се вмъкнат до края на годината. Love Designer успя, щото имаше много яки спонсори като се почне от Харли Дейвидсън, Honor, Диор... и тн. всички марки, на които е представител той, предполагам и тези на Раба, та от продукцията са шарили яко, за да не ги изместят в графика.

• Sad 1

Как съм го пропуснала това! За трепане съм, но всяко зло-за добро. Тъкмо ще го гледам с бг превод, огромно благодарско, за което на всички трудещи се по сериала. :kissx:Живи и здрави!

• Like 3
  • Haha 1
  • Upvote 1

На 12.07.2020 г. at 10:07, bond написа:

За съжаление. Аз вече забравих колко китайски сериала чакам да бъдат излъчени.

и не само ти... :)

Баща му много готин мъж, но малко големичък за приятелката на главната.

Това да живееш затворен във вилата, което и предложи, не ми се понрави и аз мисля и на нея също,но ще гледаме.

Да затвори млад човек, някак не ми се връзва. Но и да се ожени също. Интересни отношения с тази възрастово разлика и положение.

Жалко за приятелчето на главния, искреността му литна с балоните. Но пък какво може да й предложи. Тя директно си го подчерта, търси

богат мъж, а и сега е влюбена, да видим докога. Но се разбират добре засега. 

Да видим и тактиката на Джони, да накара нашата да ревнува. Засега безуспешно.

Не се размина и без травма, редовното клише. Добре, че беше за кратко.

И песничката накрая много нежна и приятна. мерси за субтитрите.

• Like 3

Я, това сериалче с Джони съм го пропуснала.

Веднага го започвам, харесва ми промото, пък и винаги

си е голямо удоволствие да го гледа човек Джонката.

И от мен голямо благодаря за субките, големи сте дружина,

вие си го знаете, ама и аз да си го кажа:bow:.

• Like 3

Това сериалче ми легна на сърце. Леко закачливо. И доста интересни неща има да се случват и на които да очакваме развоя.

Off Topic

И Джони, тъкмо ми хареса как отряза баща си,  и хоп, отиде да залага най-ценносто си и то толкова наивно. Та може ли да си толкова доверчив... Как е живял, а е имал уж трудно детство...

Не прилича да е син на баща си.

А приятелят му, знае че не може да се конкурира,  и на кого  мисли че прави мръсно.

Момичето, което работи с него и го харесва изброи толкова хубави неща за него, а виж го какви ги забърка.

Ха-ха,като никога не е правил лоши неща, интересни и смешни  реакции, на страх и притеснение да не го разкрият.

Гаджето на дясната ръка на баща му, много ми харесва тази жената, умна и чувствителна.

А на баща му доста хора искат да си отмъщават...

Искат да ни убедят, че да си на върха, трябва да си груб и безчувствен, дори към роднините си.

Интересно какво ще стане с чувствата му към бодигардката, а също и с нейните към него.

Като гледам има още цели 20 серии... дано не ме разочарова края. А гаджето-съученика на главната също ми харесва.

Ще гледаме. Благодаря за буквичките.

• Like 2

Сериала се оказа супер добро попадение.

Свежо, забавно, отпускащо, гледаш и се смееш.

Оставаш с едно такова приповдигнато настроение

и искаш още и още от Джони и компания.

Първи епизод сълзи ми потекоха да се смея.

Освен Джонката, който както винаги е топ, каката също ми

харесва как играе. Няма пулене, фалцетни викове и инфантилизъм.

Как да не ти стане приятно да ги гледаш, още повече че и второстепенните

се справят супер. Сериозно се зарибих по този сериал, ама съм си сложила спирачки до

два епизода на вечер, че като свърши нЕма засега с какво да го заместя.

Препоръчвам ви го, най-доброто за гледане в момента е.

Като гледам как бързо и лесно става всичко в Китай и се замислих, дали наистина

Spoiler

може на момента да си харесаш блиндирана врата и ей така веднага да ти я монтират.

Без да чакаш за доставка еди колко си време, без да се уговаряш за определен ден и час.

Толкова лесно и просто ми се видя, искам и при нас да става така.

И другото, как за секунда си доближиха телефоните и си преведоха пари, направо гледах така:huh2:

Специално внимание, мисля че заслужава стола де Джонката го размяташе из целия град, направо като от желязо да са го направили.

Бих се снабдила и аз от същата марка;).

• Like 3

Свежо, разтоварващо и приятно за гледане. Джонито си е супер, както винаги, мадамата съм си я харесала  много от "Legend of the Heavenly Tear - Phoenix Warriors"  . Много красива китайка, че и добра актриса. Там беше приказно красива, чак се захласвах ( нещо не я откривам темата на сериала във форума, а съм почти сигурна, че съм коментирала красотата ѝ.) Гледам си с кеф.

• Like 1

4 hours ago, Lawandula said:

Там беше приказно красива, чак се захласвах 

Оппа! Още един подозрителен във форума, освен мен. Красива е жената, няма спор.

@bond, не мога на бялото да викам черно

Off Topic

spacer.pngspacer.png

spacer.pngspacer.png

Костюмите бяха толкова красиви, както и цялата драма, а тя беше и с уникални бижута, истинска приказна принцеса. Claudia Wang, за мен е една от най-красивите китайски актриси.

Тук, в нашия сериал, просто дето се казва умишлено я загрозяват, поне до половината, докъдето съм стигнала.:D

Edited by Lawandula
  • Upvote 1