Jump to content

Recommended Posts

Защо трябва да обяснява, не иска да нарани чувствата й към майката, кой ще иска майка му да е лоша,па макар и мащеха,все пак е привързана към нея по някакъв начин) щото трябваше да я разкрие,че дългът е неин,(на майкатаа)не на баща й.

И той,главния, се влюби в малката още отначало,но предвид разликата в годините не искаше да се жени, но се наложи.

Спяха в отделни стаи,защото не искаше да я принуждава, и той и върна свободата. И още,кой нормален мъж ще прегръща младо и красиво момиче и няма да изпита нищо.

На майката пари и трябват,не и трябва мъж,нейната страст е  хазарта. Всичките й постъпки са движени от тази страст.

В Тайланд  и азиатските страни,като порастат децата си, родителите им чакат после те да се грижат за тях,(децата)

И децата също смятат,че са длъжни да ги обезпечават.

Всички и дават пари на майката и тя ги изигра ,отвратително, разбираемо да умре накрая все пак -щото отърване няма.

Второстепенната героиня е приятелка с главния от деца и е влюбена в него,съвсем логично,след като е умряла съпругата му,

да се надява да я приеме. А и той също я смята за приятел,прощава й лошата постъпка(когато завлече детето в морето,накрая то я спаси) 

именно заради старото приятелство.

Както и да е.Второстепенната двойка е много сладка. За мен най-пълноценния положителен и прекрасен образ беше каката, сестрата  на малката.

Умна,разсъдлива,талантлива,обичаща, как да не се влюбиш в нея.

Много приятен сериал, ненапрягащ, гледайте за отмора.

Малката, е една от най-нежните тайландки, за разлика от многобройните актриси, които ми изглеждат малко чепати и грозновати:прекрасни очи-грозна челюст,някак природата дала и взела...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не съм стигнала до тези неща, които разказваш, не съм изгледала сериала, до където съм, до там коментирам. Главният определено НЕ се влюби в нея още от начало. Тя само сънува, че той й казва това. А наистина я сложи да спи в неговата спалня отначало. При наличието на толкова много празни стаи в къщата. Това не го разбирам. Много ясно, че ще се притесни момичето. Освен това можеше да й обясни, че бракът е фиктивен и е заради мафиота, няма нужда да намесва майка й и др.

По въпроса какво бил чувствал, кат прегръщал красиво младо момиче, ами тя и втората цигулка е красива и не е стара, ама нямаше същия ефект. Заради кашлянето и сополите ще да е било :P

Определено и на мен каката ми е фаворитката. Чак да не повярваш как е израснала такава при такава майка!

Едит: Поредната недомислица - майката на малкото го била научила да спи само?! Ама защо слугинята спи при него всяка вечер! На това му викат да спиш сам?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми да не говорят слугите,как защо я сложил в неговата стая.

Още отначало се влюби в нея,само ти не си разбрала.

Хайде гледай, всеки вижда и мисли различно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

28 minutes ago, lukreciana said:

 

Още отначало се влюби в нея,само ти не си разбрала.

Кога го разбра това? В кой епизод? Да не би нещо впоследствие да обяснява? Защото до сега единственият момент, в който той показа някакви чувства беше като угасна електричеството, но не бих го нарекла любов точно.

Иначе си беше загрижен за нея от чувство за отговорност, защото баща й му я повери.

Извинението със слугите много плоско, те при всички положения говорят, все ми е на ума, че му пука точно за тяхното мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@lukreciana изгледах го със зор до края. Сега да ти отговоря. Не, главният не се е влюбил в нея отначало. Ти не си разбрала.

Spoiler

 

Тя  сънува, че го пита и че той й казва това, както сънува и други неща. Докато за нея как се влюби в него беше много ясно, кога и защо, и приятелката изигра голяма роля в подхранването на въображението й, както и други фактори, за него преди натискането в тъмното нямаше никакви индикации да се е влюбил. Той се ожени за нея, за да я защити от мафиота и мащехата, защото се чувстваше длъжен към бащата, като мислеше тя като стане пълнолетна да й върне свободата. При това положение не беше изобщо логично да я слага да спи в неговата спалня - и за нея неудобно, и за него неудобно. Цяла година била прекарала в неговата къща, така казаха. Значи ако човекът е спал на онова диванче цяла година, не знам как е издържал гърбът му. Изключително тъпо, при наличието на толкова много свободни стаи в къщата. Да не били говорели слугите? Че те не спряха да коментират през целия сериал! Какво били правели в спалнята, той с това младо маце, и се подхилкваха, защо била спала при детето една нощ, защо се върнала късно, аз не бих изтърпяла поведението им. Ако знаеха, че бракът е фалшив, нямаше да ги има тия подмятания и намеци и простотии. После, поведението на главния беше нелогично и като й каза да си поканела гаджето на гости, нямало проблем. Ами слугите много ясно че ще са в шок. А накрая и той се разсърди, че си говорела с гаджето по телефона?! След като сам й даде позволение да се среща с него!

Защо било трябвало да й обяснява? Да не й наранял чувствата към мащехата?! А по-добре ли е да си мисли, че собственият й баща е комарджия?  Тя до края се чувстваше зле заради това. Както казах, обяснение можеше да й даде без да намесва мащехата. Най-малкото трябваше да й обясни, че няма намерение да консумира брака, да не се притеснява момичето.

 

Във втората половина на сериала съвсем го прецакаха. Много ме е яд, че така завъртяха историята на каката.

Spoiler

Принизиха любовта им с това пиянско изпълнение. Определено можеше и без това. Те се обичаха достатъчно силно, а излезе едва ли не, че стана само защото другата го заряза и той се напи и даже не помнеше какво върши и сега трябва да поема отговорност. Много тъпо.

Мащехата също я направиха по-черна от дявола, то невменяема просто! А като се замисли човек, все пак тя е отгледала главната от дете и определено се е държала добре с нея, не е била злата мащеха от приказките, тя затова я обичаше и й имаше доверие до последно. Много жалко, че не я промениха за добро накрая.

А втората цигулка, дето уж била влюбена в главния, пък я направиха ангелче накрая, при всичката й гадост още отначало, как я промениха тотално, че тя беше толкова злобна и неискрена през цялото време, съвсем невероятно. Също невероятно е как тя като уж е толкова хитра и интригантка, не е успяла да съблазни главния цяла година, че дори и опит не е направила.

В заключение - добре започна сериала, но зле завърши. Загуби ми интереса някъде посредата. Отмъщение нямаше никакво. И хепиенда не ме зарадва.

Поне стана ясно, че главният изчака главната да стане пълнолетна, за това съм доволна :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...