Jump to content

Ouran High School Host Club (2006)


pam

Recommended Posts

71992l.jpg

 

* Резюме : Добре дошли в Академията Оуран! Училището известно с две неща: първо, престижните си ученици и второ, богатството си. Мястото, в което можете да намерите огромен излишък от сноби.
Имате няколко часа за убиване? Тогава, заповядайте в Хост клуба. Клуб, който се самоопределя като група от привлекателни момчета със свободно време, богатство и красота, които забавляват момичета, които имат също толкова свободно време, богатстово и красота. Седалището на клуба е третата музикална зала, където винаги можете да намерите Тамаки, Хикару, Каору, Кьоя, Такаши и Мицукуни-членовете на популярния сред момичетата в Оуран, Хост клуб!
Историята започва с появата на Харухи, която за разлика от всички ученици в известното училище, не произлиза от богато семейство. Даже напратив. Майката на Харухи е починала отдавана и момичето е било отгледано от баща си, което обяснява липсата й на интерес към мода, прически и т.н. Тя има къса коса, носи очила и се облича като момчето, за което често я бъркат. Тези неща, обаче, не й пречат да спечели стипендията, която Академията Оуран дава веднъж годишно. Но за съжаление, лошият късмет я застига още в първите й дни в училището. Докато търси спокойно място, където да си чете книгата, Харухи попада в третета музикална зала. Там, докато се опитва да се отърве от необичайната комбинация от момчета, тя бута една ваза на стойност 8 000 000 йени. Тъй като няма възможност да си позволи нова ваза, Харухи е принудена да стане член на клуба, докато отплати дълга си.
Момчетата я обличат с хубава МЪЖКА униформа и я пускат в действие. Един по един, всички членове на клуба схващат, че Харухи всъщност е момиче, но решават да запазят пола й в тайна, за да може тя да продължи работата си по отплащането на парите, които дължи. Но това е само началото на учебната година.
Обръщам внимание на още няколко важни момента: бащата на Харухи е изпращял травестит, няколко от членовете на клуба в последствие се влюбват в нея, което води до конфликти и безброй кумични ситуации.

* Лично мнение : Невероятна комедия!!! Направо си е безценна. Любими моменти - бол. Президента на клуба е смахнат, а реакцията му, когато бъде пренебрегнат е толкова зарибяваща, че няколко пъти дори ми се е случвало да го имитирам (пред доверени хора, разбира се). Любимите ми персонажи от анимета също са герои от този Хост Клуб.

* Продължителност : 26 епизода по 24 мин /изцяло преведени на български/

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи го почнах.Не е никак лошо анимето,доста смях пада.Изгледах го до половината.А за президента просто нямам думи lol!Ненормален е.

П.П. Изгледах го.Нямам какво друго да кажа освен,че анимето е много добро

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зарибяващо е Гледах го преди бааяяя време и точно преди него бях гледала Elfen Lied и наистино ми требваше нещо разсейващо и зарибяващо.

P.S. - Наистина исках да свърши по друг начин

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, и аз го изгледах. Отначало малко скептично бях настроена, ама след 2-3тия епизод се зарибих много яко. МЕГА-ЗАБАВЕН беше всеки един епизод. Любимци ми бяха Хикару и Каору sunny Не само заради забранената им любов де ами и защото имам приятели близнаци, съвсем различни от тези и ми беше много интересно да ги сравнявам. Въобще с голям кеф си го изгледах. Ако вземат да направят и сериал по анимето... имам чувството, че ще е много успешен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между близнака и нашето момиче-момче най-вероятно Незнам защо всички мой познати,който са го гледали предпочитат тях за двойка.

Честно да си кажа Тамаки си беше най-подходящ за нея.

След като изгледах "Ангелите",намирам доста прилики на места с анимето.Особено на Джереми и близнака,които в една единствена серия се забъркаха в любовни одисей с главната геройня,и след това се върнаха на заден план в историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато гледах това аниме майка ми щеше да ме изгони от нас Просто толкова силно се смеех в 2 през ноща че събудх всички.Много яко филмче.Тамаки ме убиваше на моменти колко е недосетлив особено в последния епизод ама сички бяха големи лудаци.Кьоя на моменти много радва къв е студен.Честно да кажа все още се чудя кой би бил най-подхудящ за Харухи.Но все пак...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, информативно питам - анимета от тоя вид имат ли някакви забрани в Япония, от сорта - не е препоръчително за деца под 10 (например)?

Не че съм много консервативна, но пък това съсвсем ме разби - то имаше повече закодирани сексуални намеци от колкото в "Алиса в страната на чудесата" (вече съм убедена, че съвсем нарочно го бяха вмъкнали този епизод). Иначе първите няколко епизода ми бяха доста мудни (пфу, май не бяха само те, като се замисля), но имаше и доста забавни моменти. Всичките бяха не пълни идиоти, а признати психопати - нямаше ни едно нормално същество (освен Зайо) в тоя филм и естествено към последните епизоди всичките ми бяха еднакво мили с болните си съзнания...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно в тв излъчването често има някаква цензура.

Демек ако си гледала тв рип той е бил свободно излъчван по телевизията.

Другото ограничение е в часовото време.

 

Линк: Цък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука много съм се смяла, ама много. Всички са уникални тъпанари и поради това, не мисля, че могат да ги изиграят хора, но с удоволствие ще изгледам сериалчето като го направят. Има от всичко по малко и много смях. Препоръчвам, ако на някой му се гледа комедия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ffe801f2e0233b75.jpg

Такаги-тачи на снимачната площадка. Те не се подвизават често на малкия екран, затова е хубаво да ги видим тук. Изненадах се, че са се сетили за Масая (явно покрай скорошната му сватба) и са решили да га включат. Очаквах подобна роля за Чиба Юдаи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би едно от наи-добрите аниме на това време.Жестоко е нямам думи за него,толкова много не съм се смяла на аниме никога.Всички са толкова сладки и готини,че нямам думи. :P:P:inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-откаченото аниме правено някога! :28558::inlove: С майка ми го изгледах дори и тя много го хареса. Не се сдържах навремето и му направих две видеа с преправени гласове. :rofl: 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...