Jump to content

Recommended Posts

Хубав анализ си направила, ама бивало в спойлер, че някои не са гледали все още нито една серия. Сега сме на средата. Ще видим какви зайци още ще изскочат в останалите серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

 Да, голяма грешка като му направиха такъв акцент.Включително и от втората сцена, базирано на начина, по който го бяха представили- по-свободно облекло, атрактивно, чрез изтъкване на привлекателните черти, изкарвайки го същевременно  от "костюма на професията ", чисто по усет, си мисля ,че ще завържат лек "корейски" флирт между него и детективката (като той е инициатора, с фалшив интерес, разбира се, останал си така предвидимо несподелен) Прекалено фамилиарно се държеше с нея. Това, което ми направи впечатление беше началник-отдела във втория свят. Нейното поведение ми се стори различно от това на алтернативното и аз. Коренно различно бих казала. Има известна доза и пресиленост в изказа (преиграване ), и една злокобност витае. Пуснаха мрачна музика на фона на нейната сцена, а и като включим речта ѝ за изборите променящи пътя на човека, знае много повече, отколкото вижда окото. Чудя се дали тя и виновника не са свързани даже по родствена линия примерно.Не помня какви ѝ бяха детайлите от първия свят,  трябва  да се върна да погледна. Мисля, че неслучайно беше толкова близка с главните там, многократно се наблягаше на държанието ѝ спрямо тях,все едно са и собствени деца.Дали не е бездетна или детето ѝ да е умряло. 

Другото, което все още ми е интересно е дали ще убият накрая "наркомана До Уон"  като знаем колко морални за корейците и такива персонажи изобщо не ги любят.А и все пак двама До Уон-овци една Со Гьонг не делят...:28558:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много слаба и неубедителна актьорска игра. Юн Ши Юн може много повече, но не го показва. Действието стана скучно. Няма нищо общо с добрите сериали, каквито сме свикнали да гледаме в OCN. Ще го догледам на инат, но вече загубих интерес.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за убиване на време засега си е съвсем добре. Само дето не разбирам

Off Topic

Защо “лошата” версия има толкова малко участие в сюжета, хич не го дадоха как се разбира с чуждата паралелна реалност. Ще го гърмят накрая явно. :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е какво точно ще гледаме останалите 4 епизода. Всичко се разплете. Четири епизода да ловим известен на всички убиец и да събираме два паралелни свята? Много ми се виждат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен сериалът свърши. Цялата пара отиде в свирката. Aко някой иска да гледа нещо добро от този жанр да гледа Fringe.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

Не може да остават по два броя от персонаж, затова един по един, някъде и по двама, убиват излишния. Вероятно който е по-удобен за премахване.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквах да е по-зле, та засега си ми е достатъчно интересно, ще си го доизгледам с кеф. Като за лятото е много добро. А и 

Off Topic

Това, че вече знам кой е убиецът, не отговаря на всичките питанки, та да видим какво ще измислят накрая.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако сега започне

Spoiler

едно мъчително хващане на убиеца, спасяването на момичето и други от този род,

 ще стане доста досадно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, че как :inlove:

 

Off Topic

Романтиката трябва най-сетне да се поизяви, че в началото много бързо убиха мацка - версия 1. Един бърз рев, и туй беше. :lol2:

 

Всичко допълнително ще е чист бонус, и ще повиши мнението ми за  летните формати.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С или без романтика, 

Spoiler

момичето трябва да остане живо. Но шефката как успя да стане убиец, тепърва ще разясняват. Това за мен беше малко излишно, но вероятно има някакъв смисъл.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с шефката

Off Topic

Не е никаква изненада, тя си се държеше смахнато от началото. Ама наЩо момче дано доживее в някаква форма барем до 12-та серия! :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха! Не мога да повярвам,че познах.

Spoiler

Тя в крайна сметка се оказа майка му.

@Paribas 

Quote

Ама наЩо момче дано доживее в някаква форма барем до 12-та серия!

Не само в една, ами в много  алтернативни разновидности  го има най- накрая. Само да си избираш:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точа се на последна серия без големи очаквания с идеята, че може да избият всички, да се окаже  една голяма халюцинация или пък да му ударят такъв щастлив край, че да ти се дореве, че не е нещастен :lol2:. Да видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недей толкова се точи. Целият сериал се оказа една абсолютна щуротия. Последната серия нищо не оправи и нищо не изясни. Задълбаха в някакви непроходими дебри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно.То е логично когато говорим за алтернативни реалности да се подразбира, че не е само една, а са безкрайни.

Spoiler

Те използваха според мен момента от последната серия, с закупуването на друг чадър и даването му, за опровергаване на историята за същестуването на само два алтернативни свята.Нали преди това като основа за алтернативността се залагаше, че във втория той я подминава и тръгва да търси баща си на време, спасявайки го същевременно.Да, ама не, казва последната серия.И там  е срещнал Со Гьонг, макар и за кратко. А въпросната О Ми Сук от свят Б, изобщо не е оттам и прочие.Малко като в Свирката, убий алтернативното си аз. Стана то един тюрлюгювеч, където от преваряване не знаеш какво ядеш вече..В крайна сметка тя него ли гони у реалностите, или той нея, а па може да си се гоня взаимно и разминават. Според мен обаче мацката с бялото не беше детективката Со Гьонг ами някоя от другите реалности. Какво и последната сцена на детективката с арестуваната Ми Сук намекна, че Со Гьонг започва да го търси след време и се интересува как да " хване влака". Та оттам така...Всеки търси някого докато го намери.

Но иначе не отговориха на основни върпоси свързани с " паралелния влак"-как се движи.Ако в един свят го унищожат, в другите пордължава ли да работи( намекнаха уж с чупенето на предниге стъкла от свят б, че би трябва да има много негови алтернативи). Колко хора знаят за него и не са си на местата у световете....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това светофарите били много опасна работа! Всичките ми очаквания за корейските сценаристи се оправдаха, даже гювечът далеч не е от най-лошите!

Off Topic

През две паралелни реалности, та в трета (освен ако не е халюцинация, което хич не изключвам)! :lol2: Според мен мацката от реалност номер 2 го докопа в реалност номер 3.

То ясно, че няма да е само една тая реалност, свежо стана, че лудата лелка е претърчала през поне 4!

А сега тоя зелен чадър в реалност номер 2 па отде се взе! И кога момъкът има време да и го даде на спирката, и да притърчи после при тате?!

Но пък бялата рокля и ходи на девойката, жалко само че целувка не дадоха, стига само с тия прегръдки тип "ще ти прекърша врата".

С две думи трагичният финал, хепи ендът и халюцинацията са си налице, 3 в 1! Доволна.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...