Jump to content

Love Shuttle (2019) 18+


debil4e

Recommended Posts

a5304e5127cc7bd2.jpg

Off Topic

730bcbc5537c8c84.jpg

заглавие: Love Shuttle  Aein Syeoteul, 애인셔틀, 专用恋人

тип: Manhwa

година: 2019г

статус: онгоинг

жанр: комедия, драма, фентъзи, романс, 18+,  ,    Yaoi   

автор/арт: Im Ae Ju

инфо: :click:

чети онлайн: :click::click:

чети онлайн на руски: :click:

резюме: Има хора, които съзряват по-бавно от останалите, но има и такива, които са си направо "къснозрейки". До Юн е живото доказателство, омега е, но заради външният му вид -  висок, атлетичен, всички мислят, че е алфа. За заблудата "помага" и странния(според лекаря и семейството му) факт, че макар и на 26, той все още не е влизъл в цикъл... Ами него това го устройва и не се притеснява, така или иначе всички мислят, че е алфа. Тялото му обаче е на друго мнение и след напразни надежди мозъкът да го настигне, взема нещата в свои ръце и разбира се, в най-неподходящия момент - на фирмена запивка. За "късмет" на До Юн, този който му помага е неговият основен съперник и дразнител на работа, Те Хан..

 

лично мнение: Не съм от феновете на БЛ жанра, но и не го отхвърлям изцяло. Когато сюжета и/или героите ми допаднат го чета/гледам с удоволствие. Точно такава е ситуацията с това заглавие, отдавна не бях попадала на толкова симпатична двойка:D Уточнявам, фен съм на основната, не на другата. Нормални отношения, без унижения, насилие и тн, с които е пълен жанра. Много се колебах преди да му пусна тема, но накрая се реших.  Ако все пак не е подходящо, моля да ме извините и разбира се, изтрийте я.

Редактирано от debil4e
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цъ, натискат се, по взаимно съгласие или почти:D Картинката е подвеждаща относно инициатора:lol2:

 

П.С. Ако требе, ще постна линк кво е омега и алфа и има ли почва у нас, но съм убедена, че нема да се наложи:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

''So he's sexy and cute at the same time?! I'm so lucky!" :28558:

Гледам темата, търкам очи. Пак гледам. Няма лъжа, няма измама  :blush:

 

Това наистина е едно от заглавията, които имат красив арт, добър плот, мноого хумор и към момента/надявам се и занапред/ няма насилие. По любов/феромони се взимат, дет се вика.

 

Защо ми се види, че артът в последния чап е стилистично много по-различен о.о

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мина почивката, подминахме успешно и спешъла(сериозно мислех, че автора вече зафана другата двойка) и пак сме на наште. Направо се хилих с глас на първата официална среща; отиваш в увеселителен парк, щот по филмите там ходят, разбира се продължаваш в хотел - това също е от филма наръчник:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стигнахме и до представянето на семейството, остана "добрия" доктор да пропусне възможноста:D Обаче май сметките му, поне относно вечерята, ще излязат криви - има жокер, май третия брат е същия като него:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е-ех, ще ме накараш да чета чап по чап с теб. Не ми е достатъчно да захапвам само по един чап :blush: Много ме радва, паралелът при Те Хан между кафявите очи и когато станат златисти. Обожавам моментите, които предизвикват това. До Юн трябва наистина да внимава с хормоните си. Ще му докарат беля с някоя алфа. Почти ги утрепа колегите на работа с тях. Милите, трябва да ходят с тампони в носа :lol2: Тоз новият колега не ми харесва нещо. Отделиха му екранно време, та ще мъти водата явно. 

 

''He's handsome... ...he's great in bed... and with those arms...'' - ха-ха, да дам и гледната точка на До Юн този път :wub:

 

*До чап 47*

 

Има ли му нещо на първия линк в темата или аз просто не знам как да го използвам? И къде четеш толкова напред отново :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен докито ми харесва. Освен основната двойка, много ми харесва и втората, даже нямам търпение да видя прогреса при тях.

А този брат новопоказан - До Хуа, толкова го намразих и ми падна в очите. Той е причината До Джун да е в това състояние:

Off Topic

Чувство за малоценност и въобще цялата тази травма е заради брат му. Подигравал му се е още от дете, че е слаб, че дори брат му омега е по-слен от него. Срам и позор да е алфа, а да е толкова слаб и е разочарование, че се е родил алфа, а не омега и т.н. Въобще тормоз още от детските години, та до момента. В следващите чапове продължава да се гаври с него и накрая До Джун не издържа и се разплаква, и същата гадина брат му идва да му се подиграва, пак ли плаче, как още от дете само реве. И има наглостта да му казва, че въобще няма никакви приятели. Още от дете нямал нито един приятел. Това за мен не е брат, бесило за този!

Та наш До Джун е на тоя хал заради постоянния тормоз от брат му, иде ми да го удуша тази гадина.:mad2:

Сега единствената ми надежда е докито да му помогне. Явно, че няма да види разбиране и помощ от семейството си/братята си.

 

п.п. И да, мен също ме притеснява този колега, ще създава неприятности определено.

 

Оправих първия линк, там чаптърите са на английски до 51-ви.

 

За по-нетърпеливите, ето какво ни очаква, кратко резюме на английски за 52 чап и 53 чап.

 

52-ри raw:

Off Topic

 

53-ти raw:

Off Topic

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, добре дошла и мерсиии за оправения линк:kissx:

Ахаа, значи познах, че доктора и този брат си приличат-завършени садисти. Горкия, натресе се на някой като брат му:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре заварила.:kissx:Моля, за нищо, мила.

Той докито е от готините садисти, кефи ме.:D

Off Topic

Поне ще разплаче До Джун от хубаво чувство.:lol2:Ако ли не - топалки и за него.:nunchako:Докато брат му е такъв гадняр, че направо не искам да го виждам повече, освен ако не е, за да видим как ще си получи заслуженото за тормоза.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнее, един дол дренки са. На мен би ми било интересно тях да ги шипнат заедно, садисти на квадрат, ще бъде супер:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докторът не ще да е гадина. По каноните на БЛ жанра, ще спасява всичко дето мърда. Щеше ми се да бяха дали нещо от предишните му връзки. Изкарват го голям играч, но не го показват с нищо. Опитва да оправи счупеното. Методите му изглеждат сурови и принудително наложени, но всъщност вади втория брат от фалшивата му зона на комфорт за добро. Но дава непоискана помощ, та дано не опетлае конците като го разкрият. Ще разнищи цялото семейство от-до. Не знам нищо за третия брат, но вероятно в главата му изглежда сякаш това е правилното нещо. Препирайки втория брат сигурно си мисли че го прави по-силен, като не осъзнава, че така го травмира. Или просто си е завършен зад*ик. Такъв развой би ме изненадал. 

 

Аз също бих искала да видя две доминанти дето си мислят, че светът е техен заедно, но доктора вече го харизаха. Та сега ще видим как ще предизвика третия брат. Тогава ще му се наложи да рита силно по кокалчетата, за да разбере с какво си има работа. Това премерване на силите искам да го видя :ph34r: Третият брат също ще си намери майстора. Би трябвало и там да видим странична история. Също ми е интересна ролята на омегата, който е колега на главните. От неговия живот също искам да науча още. Твърде потаен ми е :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докито е от добрите и аз му имам доверие.B) Може и леко грубичко да действа, но в него ми е надеждата, че ще помогне на До Джун, много ме радват като двойка.:D

 

Последните коментари/предположения, които гледах сред феновете са, че новопоявилия се брат - До Хуа, може да се събере с онзи колега от работата, който изключително много притеснява всички ни. Та така и от двамата да се оттървем.:lol:Обаче аз не го виждам възможно това, според мен колегата ще прави проблем на главната двойка и по-специално на нашия омега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, то това е сигурно, заплю си го още като го виде, ма нашия си е силничък, омега не омега, бая алфи не могат му се опрат на малкия пръст. Уязвим е само когато е разгонен, ма нъл си има половинка вече, макар поне засега автора/та да пропуска частта с маркирането на половинката до живот:huh2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и да е силна една омега като дойде жегата или някое напиване, дрога в питието, и отиде. Не ми се мисли. Това сме го виждали, виждали. Иска ми се да е по-далече от шаблона този път. Стискам палци.

 

Колегата омега също ще играе роля в картинката, но не знам него на кого го числят. До момента го раздава свободен електрон, а запасите с контрацептиви подсказват, че е доста дейна личност, хи-хи. Като характер е своенравен и хич не си поплюва, та очаквам с нетърпение :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствения нормален е най-големия брат:up:Поне засега, втория не се държи супер гадно, самовлюбен и арогантен, но до там. Виж, изгората на достора...., честно доста пъти ми се ще да го сритам, дори на моменти почти ми минава мисълта, че е хубаво дето точно той си го ареса, тъмън ще изглади ръбовете и ще го вкара в правия път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До Юн 'чете' доктора по-добре и от психолог, хе-хе. На докито му пука. Приел е вече вторият брат твърде лично. Разбирам го вторият брат, обича До Юн и не казва тези неща, за да го нарани. До Юн е по-силен от всички, нищо че е омега. Вторият брат изказа това, от което той самият се бои. Той самият мисли, че не е достоен като алфа и не заслужава да има някого до себе си. Доста саморазрушително от негова страна. И понеже в семейството му не могат да разберат това, не могат и да му помогнат. Всъщност третият брат разбира. Странен е, но не виждам злоба в действията му. Той е дръпни-пусни. Обича да дърпа котката за опашката и да бърка с пръст в раната. Това е неговият подход да те накара да предприемеш действия. Чудя се сега, докито ще предизвика ли изгората, или с новооткритото знание за чувствата си, ще му даде топлинка.

 

*До чап 52*

 

Най-големият брат има доста палави ръце. Добре пипа :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също поне засега не откривам злоба в действията на втория брат. Това е неговата версия на мотивация...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път наистина харесах мамата.

Off Topic

Показа завиден здрав разум, който обаче не е успяла да предаде на отрочето си. Нали си е корейско, ни чака тежка сцена, с надявам се само опит за изнасилване....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От твърде много страни взеха да го намекват. Не е само майката. Докторът също отдавна го пили същото. До Юн не може да контролира феромоните си. А те са много силни и апетитни. Няколко пъти наблегнаха, че Те Хан е прекалено млада алфа, т.е. все още няма да знае напълно как да се грижи за своята омега. Освен това напоследък изглежда изтощен и под напрежение :ph34r:

 

Очарована съм от този туун. Трети път започвам да го чета отначало и два пъти частично си клъввам чапове. Обожавам езика на тялото, с който работи авторката. Хуморът особено в началните чапове е епичен. Артът също е различен в началото и много чувствен. Чиби версиите ме умиляват. Има доста странични герои и всички са ми интересни. Не държа особено на смът сцените. Мога и без тях, но тук са направени красиво и смислено. И са зверски много, без да омръзват или доскучават. Аз съм респектирана. Сюжетът е този, който ме държи здраво. От малкото проекти е, в които има какво да коментираш във всеки чап :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...