Jump to content

TREASURE


Recommended Posts

Да завърша започнатото, а именно последното завръщане на момчетата, което е факт от миналия месец.

Но преди това връщайки се малко по-назад, докато още излизаха техните тийзъри, на 25 януари iKON’s Junhoe и TREASURE’s Yoshi бяха диагностицирани с COVID-19.
На 23 януари членовете на iKON Jinhwan, Yunhyeong и Donghyuk дадоха положителна проба за вируса, а ден след това членът на WINNER Lee Seung Hoon също беше диагностициран с COVID-19.

На 25 януари YG Entertainment потвърдиха, че още двама от техните артисти са дали положителна проба за вируса.

Прочетете изявлението на YG Entertainment по-долу:

Това е YG Entertainment.

След членовете на iKON  Kim Jinhwan, Song Yunhyeong и Kim Donghyuk, Koo Junhoe също беше потвърден с COVID-19.

Kim Junhoe беше подложен на PCR тест на 22 януари и получи отрицателни резултати. Два дни по-късно обаче, на 24 януари, той получи леко възпалено гърло и беше прегледан повторно, като днес (25 януари) му беше диагностициран COVID-19.

Членът на TREASURE Yoshi, чиито резултати от PCR теста са положителни, също ще бъде поставен под карантина и ще се лекува у дома.

И Koo Junhoe и Yoshi получиха своите ваксини срещу COVID-19 и в момента са в добро здраве.

Както при потвърдените случаи по-рано, ние предприехме интензивни превантивни мерки извън указанията на карантинните власти.

Ще продължим да провеждаме тестове за COVID-19 на артисти и служители, независимо дали са били в близък контакт с тези, които са дали положителна проба]или не, докато дезинфекцираме офиса.

Планираме бързо да споделим всички промени в ситуацията и ще предприемем всички необходими мерки, за да възстановим здравето на нашите потвърдени артисти и да предотвратим разпространението на COVID-19.

Изт.

 

Още идоли на YG Entertainment дадоха положителна проба за COVID-19.

На 27 януари YG Entertainment пуснаха следното изявление:

Това е YG Entertainment.

Jung Chanwoo от iKON заедно с Choi Hyun Suk, Junkyu и Masshiho от TREASURE бяха допълнително класифицирани с потвърдени случаи на COVID-19.

Те завършиха своите ваксини срещу COVID-19 и всички членове на всяка група, включително диагностицираните членове, в момента са в добро здраве без никакви забележими симптоми.

TREASURE завършиха всички приготовления за тяхното завръщане, включително запис на албуми, заснемане на музикални видеоклипове и хореографска практика, като същевременно спазваха стриктно насоките за превенция на заболяванията.

Тъй като новите случаи на COVID-19 рязко се увеличават не само в страната, но и в световен мащаб, ние даваме приоритет на безопасността на нашите артисти и служители повече от всякога.

Ще продължим да се консултираме отблизо с органите за контрол на заболяванията, за да предоставим обширна подкрепа и силни превантивни мерки за предотвратяване на разпространението на COVID-19.

Изт.

 

YG Entertainment обяви, че техните идоли са се възстановили от COVID-19.

Няколко идола в YG Entertainment бяха диагностицирани с COVID-19.  iKON’s Chanwoo и TREASURE’s Choi Hyun Suk, Junkyu,и Mashiho бяха диагностицирани на 27 януари. На 25 януари бяха диагностицирани KON’s Junhoe и TREASURE’s Yoshi. На 24 януари беше диагностициран WINNER’s Lee Seung Hoon .  iKON’s Jinhwan, Yunhyeong и Donghyuk бяха диагностицирани на 23 януари.

На 3 февруари YG пусна изявление, в което се казва: „“WINNER’s Lee Seung Hoon, iKON’s Jinhwan, Yunhyeong, Junhoe, Donghyuk и Chanwoo, TREASURE’s Choi Hyun Suk, Yoshi, Junkyu и Mashiho са обявени за напълно възстановени от COVID-19. Те получиха домашно лечение и след като органите за контрол на заболяванията прецениха, че вече не са заразни за други хора, карантината им беше прекратена днес или в 12 часа. на 2 февруари, в зависимост от случая. Всички останали членове на групата не показаха специални симптоми по време на карантината и ние потвърдихме, че се чувстват добре.

В останалата част от изявлението се повтаря обещанието на агенцията да даде приоритет на здравето и безопасността на своите артисти и членове на персонала и да продължи стриктно да спазва насоките и указанията на органите за контрол на болестите.

YG завърши: „Винаги сме благодарни на феновете, които се тревожеха за членовете, както и на здравните работници, които правят всичко възможно, за да преодолеят COVID-19. Моля, аплодирайте членовете на WINNER, iKON и TREASURE, които ще ви поздравят със здраве.”

Изт.

 

***

Мда, TREASURE най-накрая се завърна!

На 15 февруари от 18 ч. KST, TREASURE издадоха своя мини албум „THE SECOND STEP : CHAPTER ONE“ заедно с музикалното видео към заглавната песен „JIKJIN“.

Choi Hyun Suk, Yoshi и Haruto участват в композирането и написването на текста за „JIKJIN“, която е минималистична, но пристрастяваща песен, която отразява неудържимия растеж на TREASURE.

Последните видео тийзъри, некачвани в темата може да погледнете тук, а сега направо новото им MV.

 

TREASURE - '직진 (JIKJIN)' M/V

 

***

След като издадоха своя мини албум „THE SECOND STEP: CHAPTER ONE“, TREASURE проведоха пресконференция, за да обсъдят новата си музика, цели и много повече!

Последното издание на TREASURE беше първият им пълен албум „THE FIRST STEP : TREASURE EFFECT“ през януари 2021 г. При издаването на първия си албум от повече от година Bang Ye Dam коментира: „Работихме непрекъснато, за да покажем най-добрия си имидж. Както винаги, всеки ден ходехме в залата за тренировки и получавахме езикови уроци, за да общуваме по-добре с нашите чуждестранни фенове. Винаги, когато имахме време, ходехме и в студиото. Това стана период за нас да потвърдим наистина каква музика ни подхожда.”

Новото им заглавно парче се казва „JIKJIN“ и е за това, което ще бъде в края на неудържимия растеж на TREASURE. Doyoung сподели: „Това е хип-хоп песен с мощно и весело настроение. Хореографията също е динамична. Става дума за това да продължиш напред и да опитваш нови неща без колебание."

Членовете споделиха, че всички са знаели, че „JIKJIN“ трябва да бъде заглавната им песен веднага щом я чуха, като лидерът Choi Hyun Suk обясни: „Чухме я около октомври миналата година и си помислих: „Ах, наистина е това! Трябва да е тази песен.’ Въпреки че имаше много номинирани за заглавна песен, всичките дванадесет от нас бяха на една и съща страна, тъй като казахме, че „JIKJIN“ трябва да бъде заглавната песен.”

Choi Hyun Suk също така разясни как „THE SECOND STEP: CHAPTER ONE” се различава от поредицата „THE FIRST STEP” на групата. Той сподели: „Ако бяхме като умни млади момчета в поредицата „THE FIRST STEP“, тонът на гласа ни се промени и узря много в сравнение с миналата година, което е нещо, което почувствах, докато наблюдавах записите на албумите ни този път.“

Jihoon добави: „Това е като начало, необходимо за големия скок на TREASURE. Ако „ПЪРВА СТЪПКА“ беше албум, който даде знак за началото, сега това е албум, който показва в какво сме още по-добри.”

На въпроса за целите им за тези промоции на албуми, Yoshi отговори: „Трябва да кажа това много внимателно, но печели номер 1 в музикалните предавания. Искам да споделя това щастие с TREASURE MAKER [официалният фен клуб на TREASURE] скоро.” Bang Ye Dam очарователно добави: „Представях си да спечеля първо място в музикално шоу много пъти. Веднъж дори подготвихме реч за приемане, но се класирахме на второ място.

Предстои концертът на групата този април. Choi Hyun Suk коментира: „Имам щастливи мисли всеки ден. Всички наши членове са страстни, така че всички помислихме за изпълнения, които искахме да покажем на феновете, и се събрахме, за да обмислим оптималната комбинация. „JIKJIN“ е очевиден, но също така подготвяме и b-side изпълнения от новия албум.“

За следващата цел на групата те избраха световно турне. Asahi уточни: „Мисля, че всяка страна ще има различни отговори и скандирания на феновете. Повече от всичко се вълнувам от мисълта да се срещна с фенове, така че искам бързо да ги срещна.”

Изт.

 

viu1647812135d.jpeg arx1647812153c.jpeg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея е 05.04 Честит рожден ден на чаровния Haruto. Да е жив и здрав, пожелавам му много професионални успехи.

4ef3c1a6810f5aac.jpg

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TREASURE пуснаха видеоклипа си за танцова практика за "DARARI".

Във видеото за танцова практика членовете на TREASURE показват плавните си движения и синхрон за хореографията на песента "DARARI". „DARARI“ се появява като би-странична песен от първия мини-албум на групата „The Second Step: Chapter One“, който включва „Jikjin“ като заглавна песен.

Междувременно YG Entertainment потвърдиха, че ще пуснат музикалното видео към парчето много скоро, което ще служи като последваща промоция за "DARARI".

 

TREASURE - ‘다라리 (DARARI)’ DANCE PRACTICE VIDEO

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...