Jump to content

Recommended Posts

преди 51 минути, Matrim написа:

Много неубедителен ход с главната сестра. Да се завърне от оня свят - претрепана, удавена, закопчана в сак и да се устрои удобно в непосредствена близост до мъжа и дъщеря си. Изключително проницателният шеф на клиниката изобщо не заподозира, че работи с човек, с тежка диагноза. Никога няма да повярвам, че мъжът й и дъщеря й не биха я разпознали по гласа, жестовете, походката, по излъчването, все белези, които никакви пластически корекции и актьорско майсторство не могат да променят. Мун Йонг отхвърля категорично възможността това да е майка й. 

"Корейски сценаристи, сър."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ще си чакам това да не е майката,
и да не е пример за т.нар. 'дупки в сценария', за които постоянно говори dido100
Но пък очаквам щастлив край, заради

Spoiler

една снимка с бял кемпер от финалните дни на снимките.

А направи ли ви впечатление, че в наши дни пеперудата изглежда по-млада от преди 20 години? Чудото на корейската козметика. Поне на лудия смях го докарват и двете актриси, да те побият тръпки.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама и аз защо ли ви чета? Криминално ли  стана това сериалче или съвсем откачено. Тъмо щях да сменям гравитацията и да се призвезд -вам и при моя Звездолин, а вие ще ме откажете...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, lukreciana написа:

Ама и аз защо ли ви чета? Криминално ли  стана това сериалче или съвсем откачено. Тъмо щях да сменям гравитацията и да се призвезд -вам и при моя Звездолин, а вие ще ме откажете...

Не се отказвай. Както и да го завъртят финала, екипът играе страхотно. Според мен ще завърши оптимистично. За равновесие след толкоз страдания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изобщо не вярвам, че това е майката. Смятам, че това е: фенка или сестра на майката, или бивша изгора на таткото.

Теорията на к-поп сайтовете ми изглежда логична. При руснаците също се прокрадва тази версия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Директорът на болницата и той е съмнейшън. За цял сериал точно сега ли намери да отсъства в командировка ... Дръпна си една самокритика, че не е гениален и с това ни замазаха очите,

Off Topic

че не е забелязал психо-главната сестра.

Хм, ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че има само още един епизод и няма дълго да копат във вината.

Off Topic

Той краят ясен- хепи, но надявам се да видим някаква приемлива  версия за бягството на пИпИрудата, защото луда, луда, но и лудите имат нужда от 4-5 л. кръв, за да живеят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да разбера защо претупват така историята с майката.

Около това се върти целият сериал, а щом тя се появи като фигура, получава не повече от 5 минути екранно време. Ядене и приказки цял епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и на мене историята с майката ми се струва претупана и някак опростена. И въпреки категоричните доказателства вече, че това е майкта, още не мога да повярвам, че наистина е тя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така напоително си поплаках. И то за успокоение и баланс. Хареса ми как показаха майката за малко. Дадоха ни да разберем, че не трябва чак толкова да се фокусираме над злото. Не трябва да се товарим с вина и да се ознаменуваме като част от подобни злобни хора само защото носим еднаква кръв. Ние сме си ние, единствени и неповторими. И никога не е късно да излекуваме раните на детето в себе си и да го направим щастливо. Не е нужно да се променяме, защото другите така казват. Трябва просто да попаднем на точните хора за себе си. Така сами ще станем своето по-добро аз чрез взаимодействието си с тях. Всички актьори се справиха блестящо. Виртуозно дори. Аз съм очарована :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна като приказка и завърши като такава. Останах много доволна. Смях се, поплаках си и сърчицето ми се стопли. Както заглавието си го казва - и да ти хлопа дъската всичко е ОК. Трябва да си леко луд, щурав, за да оцелееш и да намериш щастие в този нелек свят. Докрай любимец ми остана Санг Те. Имаше много мили сцени, след като прие ролята си на батко. Радвам се, че не се обърна много внимание на майката, но едно не ми хареса в историята с нея

и то е как актрисата я изигра. Жена, която с години е прикривала самоличността си и чувствата си, изведнъж да започне да се смее истерично, ми се струва нелогично. Представях си я някак по-сдържана и хладнокръвна. Иначе поначало не можем да вярваме много на спомените на бащата, така че колко кръв е имало и дали я заключил наистина е доста спорно.

По принцип не обичам, когато спретват щастлив финал за всеки, но тук беше доста умело направен и никак не ме подразни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с предходните коментари. В историята имаше красиви послания и уроци, а актьорската игра беше брилянтна. 

Въпреки това, аз очаквах една идея повече от финала.

Сериалът имаше много силен старт, заради което обаче имах усещането, че с всеки епизод вълнението спадаше. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки няколкото (минимални) забавяния, сериалът беше страхотен, интересен и различен и абсолютно си заслужаваше. Главната е абсолютен трепач, възхитителна и като визия, и като игра. Определено я бяха направили да прилича възможно най-много на Jun Ji-Hyun от My Love from the Star. Но няма значение, хареса ми много дамата. На Ким Со Хьон никога не съм му била фенка, нито като визия, нито като игра ми допада. И тук си беше доста голямо дърво, но на моменти имаше проблясъци. Абе справи се, горе долу. Но брат му, момчето с аутизъм, беше невероятен! Истинска стихия, перфектен във всяко отношение. И всички възрастни актьори бяха отлични. 
Като цяло много ми хареса цялата атмосфера, страшничка-готическа, но и много красива. Приказките бяха уникални, илюстрациите също. А за ‘прокълнатия замък’ да не говорим, истинско бижу. 
Майката-психарка също се справи отлично, въпреки че я подозирах от самото начало коя е. Страхотна игра, браво. 
Въобще, заслужава си драмата. Уникални образи, които ти влизат под кожата и интересна история, която ще се помни, със сигурност. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не съм попаднала на сериал, който да гледам без прескачане. Страхотна игра от всички, главния дразнеше в моменти, когато го даваха отблизо и гледа втренчено, например сцената, където синът излезе публично да изложи баща си. Но иначе доста добра драма! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се задържах до 2ри еп.... нещо тези сезмици нямах настроение за този сериал както и Flower of evil...

Новината е , че ще издадат 5те книжки

 

 

Редактирано от mrnkaloto
Покривайте линковете!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам актрисата, но не и актьорът. Той ми е много миловиден, дечко, сладникав, младолик и еднотипен в излъчването си.  Смятам, че и на 40 да стане, пак ще има същото детинско и хлапашко излъчване с бебешка гладка кожа и плътни устнички. Не ми дпадат особено и ролите му, но пък избира все хитови сериали. Освен това, винаги го позиционират до някоя яка , готина, страхотна актриса, с типично женско излъчване, та всъщност е късметлия човекът. Лошото е, че винаги го възприемам като по-малък, а актрисата като кака /то и гримът спомага за това/, от където и се сещам за .... /май тук е момента да замълча, но .../ едипов комплекс. Сори, но все за това си мисля, като му видя излъчването. Много ми е дечко и не мога да го харесам. Единствено в училищното музикално сериалче "Мечта за слава" го възприех добре, но там играеше като собствената си възраст - тоест беше малък, но и ролята му беше адекватна на годините му, а после актьорите порастнаха, но май само той не се е променил грам. И Аю и Сузито от Мечта за слава, се промениха и станаха по-женствени, а той не мръдна изобщо, като замръзнал във времето е. Да не говорим, че си подбира все роли подобни на Звездолинската, та май не разчупва клишето, в което се е превърнал. Лично мнение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...