Jump to content

Recommended Posts

преди 19 минути, bond написа:

След изгледна една серия, първото нещо, което ми идва на ум е, че Малкият принц би била перфектна роля за Ким Су Хьон. Докато гледах, само това си мислех. Странни асоциации.

 

Съгласна!

Едва ли има нещо, дето не може да изиграе. Великолепен е. Много му се радвам. Всяка част от тялото му изразява емоции, за лицето да не говорим! От началото го хваля, но - хем можещ, хем хубав. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сестрата е подозрителна, всичко знае, има някакво отношение към семейната драма, но едва ли е майката. Мъжът й и дъщеря й щяха да я разпознаят по гласа, по жестовете, по походката... Гласът й верно че напомня на Пипирудата, ама не е баш. Тази актриса (сестрата) я гледах в един исторически сериал като хипнотизирана - страхотна кралица изигра и тембърът й просто ми се е запечатал. Освен това, щеше да има поне намек за откачения й характер, някакви странности?...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, bond написа:

...Малкият принц би била перфектна роля за Ким Су Хьон...

 

Ми да си ходи в неговата приказка, тогаз :D

 

На мен пък шефчето на психиатрията ми навява асоциации с Teacher Kim, кефи ме на макс B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите 2 епизода.

Главният не се сещам да съм гледала нещо с него. Направо се учудвам, че още от 1ви епизод го разхвърляха(съблякоха) ....

Точно впечатление ми направи тембъра на актрисата. Това господарско усещане, че никой копче не може да й каже и че си прави каквото си поиска и все едно не може да не стане на найната.

Щеше да ми е странно , ако не се познават от деца това във всяка втора драма....

Друго , което ми прави впечатление - за всички е ясно, че жените мигат по - често от мъжете( разбирам , че може би за да подчертаят образът й не мига ама то е сякаш тя изобщо не мигва..... Да в други персонажи, където момичетата са захаросани мигат много там разбирам ама тук хич. Да покажат, че е властна й контролира).

Момичето, което шофира ми е много сладка, гледала съм я в Her private life.

В началото ми допадна, че е направено като приказка с анимирания вариянт.

Сетих се за работата на Тим Бъртън.

 

Това не е критика, просто споделям мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да спомена в края на 2ри еп като се появи главната героиня, въпреки че разказваше за червените обувки се сетих за новата версия на Мери Попинз

( може би заради чадъра).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

35 minutes ago, Manga_girl said:

Момичето, което шофира ми е много сладка

Това е така наречената "кралица на второстепенните роли". Много я харесвам.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Почти съм категорична, че Мун Йонг и Санг Те са брат и сестра. Той е доказан аутист, а нейната социопатия много напомня на отклонение в  спектъра на аутизма. И двамата са егоисти, които не се интересуват от емоциите на другите, имат свръхразвито собственическо чувство, мразят да се пипат техни вещи, не се ли изпълни желанието им, изпадат в истерия, проявяват агресивност и т.н. Интересното е, че колкото и малко да знаем за пИпИрудата, тя също притежава тези характеристики. Тя се е отнасяла деспотично и собственически с дъщеря си, изисквайки от нея пълно подчинение, (Избягалата пациентка, която се представя за (или е?) майката, каза на главната сестра, че мрази да пипат нещата й) заплашваше Мун Йонг, че ще убие Канг Те, вероятно заради чувствата й към него, чухме я да крещи истерично и да проявява агресия. Не съм психиатър, нито психолог, не познавам лично аутисти, но според учените болестта е генетична, а някои твърдят, че може да се причинява от "амбивалентно – обгрижващо на повърхността, но в същността си студено – отношение на майката към детето". В ретроспекцията с убийството в тунела, пИпИрудата каза (знам, че се повтарям) "ще се погрижа сама за детето си". 

Това ми е хипотезата, но продължавам да си мисля, че бащата има ключова роля. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Lawandula Точно това си мислех и аз докато гледах последния епизод. Не знам дали е майката, но със сигурност има връзка (сестра, може би). 

@Matrim Ако това се окаже вярно, направо ще се гръмнем всички, които ги сватосваме. :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се да не се окажем прави и да не задълбаят по роднинска линия, че става хем клиширано, хем сополиво. Фразата "аз сама ще се погрижа за детето си", би било добре да е в смисъл

Off Topic

че или като социална работничка майката на момчетата е вързана с принцесата нещо, тъй като пИпИрудата не е била в състояние да гледа детето си и мъжът ѝ е поискал помощ. Това би обяснило и действията му донякъде.

Не, че всичко не сме видяли в корейски сериал, но да ми изкарат пИпИрудата жива, след толкова кръв,последвали пластични операции-бля,бля, малко несериозно.По-скоро мед сестрата манипулира лудата, незнайно по каква причина, може да е близка на крилатата, защото тя да е пИпирудата ще е вече пълен абсурд и язък за сериала.

 

Но знам ли, в крайна сметка в тази драма, май не е толкова важно кой кого е наранил, а че всички са с травми и само осъзнаването и преодоляването им, изправяйки се лице в лице с "призраците" от миналото, а не бягайки и игнорирайки проблемите, би им дало възможност да продължат напред  и бъдат по своему щастливи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, dido100 написа:

На Звездолинчо пак му откраднаха сериала.

 

Еее, веднъж, дваж, всеки път ли :D

 

Колежките в Сумпи

 

Off Topic

близначки спрягат май.

 

Ама не съм се задълбавала, че немам време за 150 страници, па и не ми е важно да знам всичко предварително.

 

@Manga_girl, ти хубаво с Мери Попинз я асоциира, ама аз - с "червените ботушки потропва Дядо Мраз..." :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Lawandula написа:

Той няма нужда  да доказва, че е негов и да се рекламира. Кинтите даже, които получава сами по себе си говорят.

 

Бе не бих се фанала точно за кинтите като критерий. То и Преслава и Криско са топ по хонорари, ама едва ли ще седнеш да ги слушаш и ръцете всички горе!! :lol2:

 

Аз се притеснявам тез двамата да не се залюбят, четох, че той я е дръпнал с него в новосъздадената агенция. Ще има да се влачат заедно като скачени съдове в бъдеще, така че призовавам към търпимост :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има резон в това Санг Те да е брат на главната. И то не само заради думите на пеперудата. Помня, когато доктора шефа на болницата се опитваше да накара Санг Те да приеме главната, му даваше за пример анимационното сериалче, което той обича да гледа и каза, че героя там отгледал като свои деца други динизавърчета или там не знам какви анимационни герои и каза на Санг Те "така както и твоята майка не ти е биологична майка, но били истинско семейство" и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...