HikariDu 920 Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 2Moons Страна: Тайланд Също така известен като: 2Moons The Series , Two Moons , Duean Kiao Duean: The Series Година на излъчване: 2017 – Май – 7 до 2017 – Юли – 23 Време на излъчване: Неделя Жанр: BL романс, комедия Канал: GMM One Епизоди: 12 Продължителност: 45 мин. Режисьор: Kanchanapun Meesuwan Субтитри: Английски, Руски Участват: Bas Suradej Pinnirat като Wayo God Itthipat Thanit като Phana Copter Panuwat Kerdthongtavee като Kit Kim Varodom Khemmonta като Ming Tae Darvid Kreepolrerk като Forth Tee Tanapol Jarujittranon като Beam Резюме: Уайо (Йо) е първокурсник в университета, където втора година учи Пхана (Пха) – неговата дългогодишна любов. Пха е супер популярен в кампуса на Луните, но не изглежда той да се радва на голямото внимание. Когато Йо получава шанса да се превърне в новата Луна на факултета, осъзнава, че така по-често ще вижда Пха. Но връзката им не започва никак добре, тъй като се оказва, че Пха е нарочил Йо. По BL новелата "Two Moons" на Chiffon_cake. Свали с английски субтитри: Онлайн с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри: 3 1 Quote Link to post Share on other sites
niran 745 Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Супер сериал Quote Link to post Share on other sites
abador 222 Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 и аз се загледах по това докато се ровех .. дано ми се отворят плеърите ,та да го гледам поне с руски превод Quote Link to post Share on other sites
lady of the lake 417 Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Тези дни ме е обхванала една носталгия по този сериал. Много ми липсват тези образи. Особено Киткат 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts