Jump to content

Recommended Posts

spacer.png 

Midnight Snack Couple (야식남녀)

или

Sweet Munchies

 

РоманизацияYashiknamnyeo

Също така известен като: Supper Man and Woman, Late Night Snack Man and Woman, Late Snack Man and Woman, Двойка за среднощно похапване (буквален превод)

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 25 май – 14 юли 2020

Време на излъчване: понеделник и вторник, 21:30 KST (корейско стандартно време)

Жанр: драма, романтичен, готвене

КаналJTBC

Епизоди: 12 (60 мин. на серия)

Режисьор: Сонг Джи Уон (КралятWhen a Man Loves a WomanХудожникът на ветровете)

Сценарист: Пак Сънг Хье (Човек наричан бог)

Базиран на: 

Субтитри: Английски

Asianwiki

     

     Участват:

Чонг Ил У като Пак Чин Сонг

Kang Ji Young/ Канг Джи Йонг (ex KARA) като Ким А Джин

И Хак Джу като Канг Те Уан

Ким Сънг Су като И Санг Йонг

Gong Min Jung/ Конг Мин Джонг като Ю Сонг Ън

Shin Woo Gyeom/ Шин У Гьом като Канг Ми Су

 

Резюме:

Пак Чин Сонг е атрактивният шеф на среднощния ресторант "Бистро72" . Изглежда добре, има добра физика, а и обича да готви – всичко това го прави доста желана партия за жените. Един от редовните му клиенти – продуцентът Ким А Джин – му прави оферта да води готварско шоу. Чин Сонг обаче трябва да внимава тайната, която пази, да не бъде разкрита...

 

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:  :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същият ама май му е писнало да малтретира жените и  тука или ще го раздава гей или потенциален любовен  интерес на готвача " с тайна" : " Late Night Snack Man and Woman” is a romantic comedy about a love triangle in which a man and a woman fight over the same man." :28558: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@lukreciana Аз май им хванах спатиите на тези тримцата от постера. Готвача гледа към нея и тя към него,  а психопата гледа към него. Ясно е кой, кого, как :DОще не съм го гледала, така че може и да бъркам.EYcalqzU4AE3Tv1?format=jpg&name=mediumи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не си хванала. Я виж колко е по-заплетена ситуацията от постера. Жълтият костюм гледа с едното око готвача, с другото - главната. Синята вратовръзка, дето се е нахилил като чушка, гледа мазно жълтия костюм. Селянинът с анцунга пред него гледа влюбено жената пред себе си, която пък не го отразява изобщо, защото точи лиги по психопата. Другата жена на преден план в долния десен ъгъл гледа влюбено готвача, а мъжът с пуловерчето на нейната маса се подсмихва многозначително и гледа надолу. той е най-мистериозен, щото не се знае влюбен ли е в някой и за какво мисли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 24.05.2020 г. at 13:39, Gia13 написа:

 

 

Прави са рускините. То само в този трейлър десетина пъти се споменава думата гей :28558:

Това, което аз схванах от него е, че главния (готвача) си е хетеро и харесва мацката обаче по някаква причина се прави на гей. Мацката го харесва, но не смее да го сваля, защото го мисли за гей. Моделиера и той мисли готвача за гей и затова го преследва. Май ще е забавно, ще се гледа :ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ЧингулинкаТолкова подробно другите не ги гледах, фокусирах се само върху тримата.Този в жълтото костюмче, с едно око към шефа, а с друго към главната ще да е бисексуален тогава( ако съдим по кой какви погледи хвърля :D).Чесно да си кажа изгледах първа серия, но не го помня да се е мярвал някъде.Ще да е от страната на моделиера, а и виж как с една ръка държи стола му.Всичко останало е както си го описа, много точно си ги усетила нещата.Иначе моделиерът вече се влюби във фалшивия гей шеф от пръв поглед, макар да не одобрява начина му на обличане.Сблъскаха се на едни стълби и прехвърчаха искри( едностранно май).

@desiniДа ти кажа чесно и аз си мислех, че ще му е несподелена любовта на моделиера, ама пък все се натъртва, че готвача си има тайна, та даже и статия четох, че се давали подсказки каква му била тайната от сменянето на стиловете на обличане( каквото и да рече това).Ще е голям плот туист да не се окаже толкова хетеро и главната да си остане да брои мухите със злобните колеги от работата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отегчителна история, настроението е като в хоспис.
А идеята предполага, че ще е забавно и интересно, докато се развива сериозната тема, но уви.
Чонг Ил У винаги носи една меланхолия в себе си и обикновено в сюжета има фигура, която да компенсира със заряд и енергичност, но тука пълната кръб е повсеместна, живец - никакъв.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...