Jump to content

Wrong Confession (2019)


debil4e

Recommended Posts

 

 

 

 

 

a034a6a720d411c6.jpg

 


 

Off Topic

 

e5ae4b5bfeef670a.jpg3513730a111ea315.jpg

 

 

заглавие: Wrong Confession  A False Confession,  Holy me!, 잘못된 고백, 你的告白已签收, 错位告白, 错误的告白

тип: Manhwa

година: 2019 г

статус: онгоинг

жанр: екшън, комедия, драма, фентъзи, шоджо, свръхсили, исекай, прераждане, по новела

автор: Koo Ara

арт: Hae Nok

инфо: :click:

чети онлайн: :click::click::click:

чети онлайн на руски: :click:

резюме: Признах си! Трудно ми беше и се наложи да си помогна с малко течен кураж, но успях! Казах му, че го харесвам. Хм, има нещо странно, гласът като че ли не е същия, косата също... Ужас, обясних се в любов, но не на когото трябва!

 

Вярно, пак имаме средно статистическа корейка дето се преучва и преработва и гушва букета още в началото, за да се свести в друг свят и друго тяло. Обаче не е благородничка, а сираче, при това умиращо от глад. Отрасва в сиропиталище и е щастлива, а единственото и желание е нещата да си останат такива.  Все пак пораства и трябва да го напусне ,но има избор - може да се присъедини към църквата например, речено - сторено. За целта проверяват, просто за протокола, притежава ли "божествена" сила и тук нещата не тръгват по план, защото се оказва не само, че има, ами е и много и плановете и да си лежи под сигурен покрив с достатъчно храна и вода и да мързелува отиват по дяволите.

 

 

 

лично мнение: Много приятно заглавие, отдавна не бях попадала на чисто шоджо при това добро. Открояващи се герои, добър диалог, магия и разбира се романтика. Главната е леко отвеяна, несигурна, мързелива, но добра. Приятелката и е глътка въздух на фона на всичките завистливи к...и,с които напоследък е пълен жанра. Противоположности са, но се обичат и държат една на друга. Ситуациите също са много реални като например реакцията и на при променящите се времена и задаващата се война., Хареса ми как простичко обясниха страха и от нея. Тя не е загубила спомените си от нашето съвремие и за нея тя( войната) е непозната, но страшна вероятност и то защото като жрица със сила, тя е част от полевите лекари, а никак не е сигурна как ще се справи и дали няма се провали в решителен момент. Всъщност,по-добре го прочетете, явно и групите които го превеждат го харесват, щом превода е чап за чап:)

Редактирано от debil4e
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То хубу се обясни и после замаза положението, но само тя си мислеше, че е успешно. Нашето момче не е глупаво, веднага я разконспирира, че интереса и е друг и поне засега се прави, че вярва на новото, съшито с огромни бели върви обяснение, що аджеба зяпа друг през цялото време. Както и да е, нещата засега се движат(лееекичко тикани от него) в посоката, която го устройва, той и кавалерства, в неговата резиденция е, абе както и Лили Поразяващата уста уточни - той е въплащението на мечтата на нашата, богат и я харесва, значи спокойно може да има живота дето цял живот го бленува - хем да лежи по цял ден, хем да е богата.

 

Красив "край" на първи сезон, двамцата за ръчичка на бал:D Кога ще започне втория, дори автора/ката не бил наясно. Аз ще го чакам, персонажите са много симпатични и ще ми липсват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доживех! След година "почивка", любимото ми трио се завърна:D Засега са два чапа роу, но очаквам бързичко да се появи превод, щот дори на корейски разбрах, че се завъртя интрижкаа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори сезон се движи добре засега и разбира се има известни разлики с първи. Предишния беше лек, наивничък и малко розов, втория обаче показва промяна - "розовото" не е изчезнало, но потъмнява, основно с показаното "израстване" на главната. По същия начин изчезва блясъка от принца и ни показаха, че светлината(златните очи, символ на божественост от миналия сезон), не винаги е само добра, с лека промяна в нюанса и ъгъла и погледа му вече е ако не заплашителен, то поне безразличен и с усещане за собствено превъзходство - поглед на висшестоящ, за когото моралните и етични норми са меко казани различни. Той вече и го и каза-да, ще е светица, но ще работи за него и Краля, доброзорно. Добре разбира силата и, и смята да я използва, като това, че за целта тя трябва да е на границата да полудее от отчаяние и мъка не го касае особено, резултата е важен. Абе художника е добър и тази игра със семиотиката на цветовете ми харесва:)

ГГ проуме накрая, че лежането у пари се разминава за неопределен период от време и най-после се замисли наистина какво ще прави нататък. Все още не е формулирала конкретна цел, но има идея на къде да тръгне и за целта, ще трябва ама много бързо да навакса с ученето, което успешно избягваше досега.

Колкото до третия ъгъл, като че ли засега остава в страни от действието, в смисъл няма особена промяна или по-точно развитие на персонажа спрямо предния сезон, но все още е само началото и дано да е по-дълъг от предния, че превода на новелаата е доста назад, пък съм любопитна-_-

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Понеже тва заглавие от доста време не е седмично, а два пъти на месец долу горе, малко забравям да пиша.

Има промяна в арта,  на места имитира акварел и трудно се ориентирам кой кой е, но има развитие.  Появи се нещо като обяснение каква точно е способноста на принця и как изпилзва и двете сили и що аджеба е толкоз голяма тайна. "Златото" май е само покритие, да не кажа дори просто златна баня. Поне след начина по който се държа с нея и обяснението в библиотеката как се използва хем божествена сила, хем мана ще е по-добре да му махнем ореола. 

Госпожицата сериозно взе да се осъзнава, а и Калеб/Кейлъб или както се произнася пък и даде пространството от което се нуждаеше за това. Нещата при тях като двойка се задвижиха, но от това което "прочетох" в роу версията, кралското семейство(не само принца) няма намерение да им го позволи. Нормално де - те заедно са сила, която е с потенциал (без значение дали го иска) да раздели благородниците и населението и дори да не доведе до реални последици, трайно да отстлаби кралската власт, а те няма да го допуснат.

Редактирано от debil4e
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко се изненадах като промениха визията на съпругата на рицаря, който стана причина за нейното пробуждане като Светица. Вече я докараха да изглежда като модел, много огнен характер, а дребен остана брат и, който също е с доста интересен персонаж.

Действието се раздвижи, Лили Поразяващата уста стана член на организацията, за която мечтае от дете и съответно всяка от тях продължава напред, но поотделно, нали нашето момиче не прие поканата от въпросната организация. Поне засега го дават като добро рашение-шефката и основателката на "Глориа" се оказа "Лили"(най-добрата приятелка) на предишната светица и се държи доста странно с главната, а до това какво е станало с предишната не ти трябва много да гадаеш - тя е кралицата ъф корс и май е мамата на Златокоско и сие. Кралското семейство явно приема, че по презумпция, това требе да стане и с нашата, тя дали иска никого не го интересува, те дори не смятат да я питат, щот така ги устройва-тя за принца, Кейлъб за принцесата(тя си го е заплюла, по мноо причини).

Тръгнаха и на новата експедиция, като ГГ ще се учи да се защитава от принця, но този път предупреди Кейлъб, който пък реши, че щом го пита значи я е направил прекалено зависима от него и ще и дава свобода , която тя пък вече не иска:lol:

 

Знам, че съм егоистка, ама наистина ми се иска да се увеличи броя на чаповете, е нека не е като преди ежеседмично ама поне през седмица...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...