Jump to content

Wrong Confession (2019)


debil4e

Recommended Posts

 

 

 

 

 

a034a6a720d411c6.jpeg

 


 

Off Topic

 

f787bea1ec127051.jpgcb0db4c193ce6bbc.jpg

 

 

a41b6f5fbb255c42.jpg3513730a111ea315.jpg

e5ae4b5bfeef670a.jpg0b6c2e1c1f20c229.jpg

 

заглавие: Wrong Confession  A False Confession,  Holy me!, 잘못된 고백, 你的告白已签收, 错位告白, 错误的告白

тип: Manhwa

година: 2019 г

статус: онгоинг

жанр: екшън, комедия, драма, фентъзи, шоджо, свръхсили, исекай, прераждане, по новела

автор: Koo Ara

арт: Hae Nok

инфо: :click:

чети онлайн: :click::click::click:

чети онлайн на руски: :click:

резюме: Признах си! Трудно ми беше и се наложи да си помогна с малко течен кураж, но успях! Казах му, че го харесвам. Хм, има нещо странно, гласът като че ли не е същия, косата също... Ужас, обясних се в любов, но не на когото трябва!

 

Вярно, пак имаме средно статистическа корейка дето се преучва и преработва и гушва букета още в началото, за да се свести в друг свят и друго тяло. Обаче не е благородничка, а сираче, при това умиращо от глад. Отрасва в сиропиталище и е щастлива, а единственото и желание е нещата да си останат такива.  Все пак пораства и трябва да го напусне ,но има избор - може да се присъедини към църквата например, речено - сторено. За целта проверяват, просто за протокола, притежава ли "божествена" сила и тук нещата не тръгват по план, защото се оказва не само, че има, ами е и много и плановете и да си лежи под сигурен покрив с достатъчно храна и вода и да мързелува отиват по дяволите.

 

 

 

лично мнение: Много приятно заглавие, отдавна не бях попадала на чисто шоджо при това добро. Открояващи се герои, добър диалог, магия и разбира се романтика. Главната е леко отвеяна, несигурна, мързелива, но добра. Приятелката и е глътка въздух на фона на всичките завистливи к...и,с които напоследък е пълен жанра. Противоположности са, но се обичат и държат една на друга. Ситуациите също са много реални като например реакцията и на при променящите се времена и задаващата се война., Хареса ми как простичко обясниха страха и от нея. Тя не е загубила спомените си от нашето съвремие и за нея тя( войната) е непозната, но страшна вероятност и то защото като жрица със сила, тя е част от полевите лекари, а никак не е сигурна как ще се справи и дали няма се провали в решителен момент. Всъщност,по-добре го прочетете, явно и групите които го превеждат го харесват, щом превода е чап за чап:)

Edited by debil4e
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

То хубу се обясни и после замаза положението, но само тя си мислеше, че е успешно. Нашето момче не е глупаво, веднага я разконспирира, че интереса и е друг и поне засега се прави, че вярва на новото, съшито с огромни бели върви обяснение, що аджеба зяпа друг през цялото време. Както и да е, нещата засега се движат(лееекичко тикани от него) в посоката, която го устройва, той и кавалерства, в неговата резиденция е, абе както и Лили Поразяващата уста уточни - той е въплащението на мечтата на нашата, богат и я харесва, значи спокойно може да има живота дето цял живот го бленува - хем да лежи по цял ден, хем да е богата.

 

Красив "край" на първи сезон, двамцата за ръчичка на бал:D Кога ще започне втория, дори автора/ката не бил наясно. Аз ще го чакам, персонажите са много симпатични и ще ми липсват.

Link to comment
Share on other sites

Доживех! След година "почивка", любимото ми трио се завърна:D Засега са два чапа роу, но очаквам бързичко да се появи превод, щот дори на корейски разбрах, че се завъртя интрижкаа.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Втори сезон се движи добре засега и разбира се има известни разлики с първи. Предишния беше лек, наивничък и малко розов, втория обаче показва промяна - "розовото" не е изчезнало, но потъмнява, основно с показаното "израстване" на главната. По същия начин изчезва блясъка от принца и ни показаха, че светлината(златните очи, символ на божественост от миналия сезон), не винаги е само добра, с лека промяна в нюанса и ъгъла и погледа му вече е ако не заплашителен, то поне безразличен и с усещане за собствено превъзходство - поглед на висшестоящ, за когото моралните и етични норми са меко казани различни. Той вече и го и каза-да, ще е светица, но ще работи за него и Краля, доброзорно. Добре разбира силата и, и смята да я използва, като това, че за целта тя трябва да е на границата да полудее от отчаяние и мъка не го касае особено, резултата е важен. Абе художника е добър и тази игра със семиотиката на цветовете ми харесва:)

ГГ проуме накрая, че лежането у пари се разминава за неопределен период от време и най-после се замисли наистина какво ще прави нататък. Все още не е формулирала конкретна цел, но има идея на къде да тръгне и за целта, ще трябва ама много бързо да навакса с ученето, което успешно избягваше досега.

Колкото до третия ъгъл, като че ли засега остава в страни от действието, в смисъл няма особена промяна или по-точно развитие на персонажа спрямо предния сезон, но все още е само началото и дано да е по-дълъг от предния, че превода на новелаата е доста назад, пък съм любопитна-_-

Link to comment
Share on other sites

Понеже тва заглавие от доста време не е седмично, а два пъти на месец долу горе, малко забравям да пиша.

Има промяна в арта,  на места имитира акварел и трудно се ориентирам кой кой е, но има развитие.  Появи се нещо като обяснение каква точно е способноста на принця и как изпилзва и двете сили и що аджеба е толкоз голяма тайна. "Златото" май е само покритие, да не кажа дори просто златна баня. Поне след начина по който се държа с нея и обяснението в библиотеката как се използва хем божествена сила, хем мана ще е по-добре да му махнем ореола. 

Госпожицата сериозно взе да се осъзнава, а и Калеб/Кейлъб или както се произнася пък и даде пространството от което се нуждаеше за това. Нещата при тях като двойка се задвижиха, но от това което "прочетох" в роу версията, кралското семейство(не само принца) няма намерение да им го позволи. Нормално де - те заедно са сила, която е с потенциал (без значение дали го иска) да раздели благородниците и населението и дори да не доведе до реални последици, трайно да отстлаби кралската власт, а те няма да го допуснат.

Edited by debil4e
Link to comment
Share on other sites

Леко се изненадах като промениха визията на съпругата на рицаря, който стана причина за нейното пробуждане като Светица. Вече я докараха да изглежда като модел, много огнен характер, а дребен остана брат и, който също е с доста интересен персонаж.

Действието се раздвижи, Лили Поразяващата уста стана член на организацията, за която мечтае от дете и съответно всяка от тях продължава напред, но поотделно, нали нашето момиче не прие поканата от въпросната организация. Поне засега го дават като добро рашение-шефката и основателката на "Глориа" се оказа "Лили"(най-добрата приятелка) на предишната светица и се държи доста странно с главната, а до това какво е станало с предишната не ти трябва много да гадаеш - тя е кралицата ъф корс и май е мамата на Златокоско и сие. Кралското семейство явно приема, че по презумпция, това требе да стане и с нашата, тя дали иска никого не го интересува, те дори не смятат да я питат, щот така ги устройва-тя за принца, Кейлъб за принцесата(тя си го е заплюла, по мноо причини).

Тръгнаха и на новата експедиция, като ГГ ще се учи да се защитава от принця, но този път предупреди Кейлъб, който пък реши, че щом го пита значи я е направил прекалено зависима от него и ще и дава свобода , която тя пък вече не иска:lol:

 

Знам, че съм егоистка, ама наистина ми се иска да се увеличи броя на чаповете, е нека не е като преди ежеседмично ама поне през седмица...

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...