Jump to content

Честит дванадесети рожден ден, Eastern Spirit!


Recommended Posts

Честит празник на целия екип :)

Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи :) Не спирайте да ни радвате, с това което правите, но не забравяйте, че то трябва да ви носи само положителни емоции, както магията на изтока :) Пожелавам на всеки един от вас да постигне всяка своя мечта свързана с Азия :happy: 

Страхотни сте и благодаря, че ви има  :wub::bow:Наздраве за още много по 12 ! :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит  празник на целия екип и от мен.Дано всеки от вас сбъдне всяка своя съкровена мечта даже да не е свързана със Азия.Пожелавам ви да посетите всяко кътче по света и да се докоснете до всяка различна култура и ценност .Бъдете живи и здрави и не спирайте да ни радвате,но от време на време си почивайте и  винаги бъдете  усмихнати и жизнерадостни.Златни сте и благодаря ,че ви има:wub::bow:Наздраве:beer:

660_c4f08d196ec4f44f71c2d48739c411f3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се възползвам от момента за да благодаря на екипа. На всички бивши и настоящи членове от администраторите и модераторите, на всички преводачи за огромният труд и ентусиазъм, който 12 години поддържа форума жив. Благодаря Ви :icon_sunny::icon_sunny::icon_sunny:. Едва ли съзнавам колко труд полагате - знам , че е много. Често подлагаме нервите ви на изпитание, създаваме и излишна работа, а рядко се сещаме, че без вас форума не би съществувал!

Повечето от нас си имат кътче във форума, където се чувстват у дома . Искрено се надявам това да продължава дълги години :D.

Благодаря :blush:. Честит рожден ден :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧЕСТИТ 12 РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБИМИЯ НИ ФОРУМ "ИСТЪРН СПИРИТ"!!! :wub: Да иляди, а покрай него всички модератори, преводачи и съфорумци!!! :kiss2:

 

%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82-%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D0%BD1.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит празник на любимия форум! Да сме здрави и живи всички – и админи, и модератори, и преводачи и просто гледачи! Дълги години още да ни радва Спирита! Файтинг!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден на любимия форум! :wub:

На целия екип - да сте живи и здрави и все така гостоприемни и добре настроени към всеки новопоявил се! :inlove: Има и други места, където може да се обсъжда всичко азиатско, но този форум е специален и смея да твърдя, че вие сте причината! Благодаря Ви за труда, вниманието и всичко, което правите, за да го има това местенце, където можем да забравим за несгодите и да се пренесем в друга реалност. :bow:

На четящите и пишещите като мен, бъдете здрави и по-активни, всяко мнение е ценно и интересно!:icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден на любимият ми форум!

Благодаря на създателите, екипа и всички съфорумци, и настоящи и бивши, че ме накарахте да се почувствам добре на това място. Дано да ви има дълги години, за да има къде да се "срещат" хора, които харесват и се интересуват от Азия и нейната култура.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Честит празник на всички нас! Благодаря от сърце на екипа и на всички членове на форума. Създадохте едно семейство и вече толкова години се грижите за него. Благодаря на преводачите, страхотни сте, момичета. Благодаря на всички, които пишете тук и споделяте своето мнение. Благодаря на тези, които създават и поддържат темите живи. Благодаря ви за добрите мигови, които имам с вас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит празник на всички във форума, където се забавляваме, просвещаваме, "изпускаме пара" и прекарваме част от свободното си време и когато сме тъжни и когато сме весели. Нека да го има и бъдете здрави! Другото все ще  го нагодим.:beer::kissx:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден на любимия форум и от мен! На всички модератори, преводачи и съфорумци - бъдете здрави! Вие сте богатство!  БЛАГОДАРЯ, че ви има! Наздраве! :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит ни рожден ден, скъпи приятели!

Да сме живи, да сме здрави, защото форума ние го правим.  Докато влизаме в страничката с надпис "Eastern Spirit", той ще е жив и ще помъдрява година след година. А  ние ще ги отбелязваме подобаващо, независимо от обстоятелствата / като сега/. 

Благодаря на създателите му, на организаторите и на настоящите админи за прекрасното виртуално кътче на разтуха, отмора и много забавления. 

Благодарна съм на всички приятели тук, че ви има. Наздраве! 

19903_338_.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко хубаво, 12 години. Не са малко, за тези години колко неща са се появили, са се изписали, са видяни. 

Лично аз попаднах на форума 2009 или 2010, значи почти в началото му, покрай търсенето на азиатски сериали и тук можах да намеря всичката информация, която ме интересуваше за страшно много неща. И това продължава и сега. Благодаря и евала на този или тези, които един ден им е светнала крушката и са си казали: "Абе ние що не вземем да направим един Eastern spirit, да има къде тия лудите, харесващи всичко азиатско, да си чешат езиците, коментирайки я сериал, я песен, я някой азиатски красавец".

Честит рожден ден, живи и здрави, всички ние съфорумци да продължим в същия дух и да подържаме форума и занапред... Благодаря. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 hours ago, skofiild said:

Лично аз попаднах на форума 2009 или 2010, значи почти в началото му, покрай търсенето на азиатски сериали и тук можах да намеря всичката информация, която ме интересуваше за страшно много неща.

 

 

JOINED

November 4, 2010

 

Форума Овен, ти Скорпион/т.е регистрацията ти/ - все силни и могъщи зодии. Скоро ще ти празнуваме и на теб 10 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...