Jump to content

Recommended Posts

На тия четиримата не мога да им се нагледам. Красиви двойки и сладки романтични отношения.

Вив,гледали до 24-та. Нещата започнаха да се нареждат. Обаче май сега предстои мазалото, щот кво ще нищят още толкоз серии...

Оная лесно няма да се откаже...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недей, че китайците само ми спамят.... уж не гледам, ама то едно ли е да пропускам.  Ако правилно  съм разбрала - ще става мазало от това дет хич не го харесвам. 

За болничния престой - въй, въй тая гореща супа :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следя ви от известно време, та реших да се пробвам. Едни бързи 11 епизода изгледани. Не ми харесва за какво "мазало" говорите. Дано няма много драми в последния момент. 

Братът на главната сладурка голям паразит. С удоволствие искам да го настъпя по главата.

Заформящите се двойки (поне при мен още е така) са сладури и си ги гледам с кеф. Бившата "звездъ" хем грозна, хем не става за чеп за зеле... Не знам как можаха да изберат такава мумия :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@NyXe ти къде така се цепиш от колектива :lol2: Трябва да влезеш в час - в момента се въртят няколко прилични китайски сериалчета и става приказка :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, vivivan написа:

@NyXe ти къде така се цепиш от колектива :lol2: Трябва да влезеш в час - в момента се въртят няколко прилични китайски сериалчета и става приказка :D

 

@vivivan, нещо нямах желание за филми/сериали, та се покрих. Отдадох се на четиво. Опитвам да наваксвам. Изгледах "Шефът и аз" за 3 дни :D 

Днес ще отупам още няколко епизода от тук, та ще метна поглед и към други :ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама аз съм била голям фен на нашето шефче - чак значка "топ фен" ми отредиха   :lol2: 

890037.jpg

 

За изгледалите 26 епизод

Off Topic

в мен се породиха някакви съмнение за братчеда - актьорче след един негов разговор по телефона - нещо BL ли ще вкарат :wacko:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно-гей го раздава май. Е, не може да се мине без гей,нали сега е модерно.

Отначало помислих,че е баща му,ма после гласът му ми се стори младежки(мъжки) ,нашият ще да е момата:D мисля.

И аз съм до 26-та,какво съвпадение?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За изгледалите 30 епизод

Off Topic

аз се чудя що ми тръгна толкоз тегаво нещо и  едвам изгледах този епизод... а то какво ни чака в 31 и 32.....  

Off Topic

Още от преди 2-3 седмици го загледах на снимка с тази болнична пижама и хич не ми хареса..... как пък не пропуснаха да вкарат някоя болест...

890151.jpg

 Ама няма се давам накрая - ще ги избутам тия 6 епизода....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е,беше що-годе добре.Викам-още един ще изгледам до края,пък то...

Направо ме отцепи от сериала. Ще чакам да го коментираш.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледани 24 епизода. Ще изчакам всичко да излезе, тогава ще го завърша :) Само дано не забравя за ко идеше реч :D 

Късокрачко е много сладък, но от както споменахте за краката, все там гледам :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си свалях видеото и субтитрите и гледах. Ама Вив като каза за болести и спрях. В Авистаз го има целя с английски субтитри. Сигурно имаш регистрация и не е проблем. 

Не знам на кой сериал имаше реклами,че си ги намествах,щот се разминаваха,ама май не е на тоз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъединявам се към феновете на сериалчето! Наистина, основната ми причина е, точно както писа и @MuryG"Ама много са сладки, ве :wub:". Абсолютно точно. Но да не забравям и останалите две двойки, които бяха и красиви, и естествено седяха заедно и много допринесоха за топлото и позитивно излъчване на сериала. И майката на главния - желязна! А братчеда защо така като метеор мина през няколко серии и изчезна? Някак висящо. Ама серии да стават. И Lawrence Wong се справи страхотно и Xu Hao, обаче съм очарована от момичето, което има толкова харизматично излъчване, страхотна усмивка и без нито едно изкуствено изражение или поглед. Поне аз така я виждях. И така се сдобивам с още една любимка. Ще потърся още нещо с нея. 

А завършващата песен! Толкова различна и некитайска ми се стори, но много хубава!

Благодаря на екипа за субтитрите, бъдете здрави, момичета!

Редактирано от kitket
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един фен на сериалчето.

Колкото на майтап го почнах, за да не задрямам на разсъмване, докато ми дойде сутринта смяната, така това сериалче ме държа будна до вечерта, когато вече в изнемога затворих подутите си и зачервени, като на оксиженист, очи и довърших последните му серии на следващия ден. Отдавна не ми се беше случвал такъв маратон. И то без превъртане. Пусто любопитство...
Благодарности на екипа преводачи!

Off Topic

 

Лорънс Уон го виждам за първи път, но определено няма да е за последен. Най-малкото, че е със 100% -това мъжка визия, което вече е в тон с повелите на ПМ.  А и аз нямам нищо против това. Лъчезарният му зам.президент - Гу също се вмества в партийните критерии / и моите ;) също/. През цялото време ми мигаше една червена лампичка , че това ми е много позната физиономия, но нямах силите и волята да спра гледането и да тръгна да се ровя за таквизи незначителни подробности. Е, накрая стана ясно, че вече се знаем от "Мистериозна любов". Явно му е тръгнало да разработва нишата " първа дружка на главния герой" - няма лошо. Пожелавам му  в скоро време и той да е главен някъде. Режисьорът го бяха докарали с творчески небрежна визия, романтична душа и благ характер. И едни дълбоки черни очи... Ама и той беше ОК. 

И ся излезе тъй, сякаш само на фасон съм ги гледала, нали? Цъ. Добри артисти са момчетата. Чудесно се справиха с ролите си. Бяха харизматични. 

Без да съм чела предварително коментарите, и аз стигнах до аналогични изводи, относно братовчеда - кинозвезда.:D  

Добре стоеше на екран, беше от "отбора на добрите", но мина и замина през историята като Халеевата комета. 

Дечковската физиономия на зет - президентчето от конкурентната компания поне имаше някакво логично обяснение - и двамата с главната героиня явно са наборчета, тоест доста по-млади от останалите. Впрочем, като оставим на страна мръсните номерца, които са редовна практика в средите на хората на изкуствата като цяло, момчето показа, че има усет за бизнес, нищо, че влезе в компанията не през вратата, а през "леглото" на сестрата на баш-шефа. При други обстоятелства и евентуално повече време да се утвърди, щеше да развие реалния си потенциал. Може би.

Жалко, сбърка пътя, но поне му дадоха шанс да се поправи. 

 

Женският каст също беше добър. 

Мама, ех ... мама!   Дай Боже на всяка такава свекърва! Актрисата е позната от безкрайно много продукции, играла е всякакви по характер и поведение мами, и всички са й се получавали чудесни. Тук беше като слънце! Без коментар. 

Повей от старите традиции беше мамчето на вицето, но не я оставиха дълго на екран.

Явно вече такова поведение не се вписва в актулните партийни тенденции за щастливи многодетни семейства. Поне официално.:)

Главната е сладко девойче, с много чаровно и невинно излъчване. Може би точно тя е "виновната" за над 36 часовото ми будуване. И по-точно, много истински пресъздаде героинята си. А тя беше умна, находчива, упорита и целеустремена. И лоялна, и грижовна, и ... абе, вие, гледалите,  си знаете. Въпреки че, почти до последно ситнеше някак притеснено и чупеше пръсти. А ,уж, вече трябваше да е придобила самочувствие и обучението да е подействало. Нейсе.

Виж, приятелката й остана с много схематично нахвърлен персонаж. Момичето/т.е. актрисата / е много мила, чаровна и можеше да се получи една чудесна и силна сюжетна линия, на база нейната предистория. За съжаление ми стоеше малко безволево-апатична, статична и пасивна. Може би малкото серии са причина за това претупване. Не знам. Мога да кажа само - жалко.

За няколкото си появявания на екран, кандидат -булката от приятелското семейство, имаше много повече характер, яркост на образа и пълнокръвно представяне на героинята си, в сравнение с нея. 

Другата схематична героиня беше агентката на главната. И там се претупаха на бързо нещата. Явно не им стига време с тези малко бройки серии. Друго си е да се ширнат в 70-80, / дето ептен няма да ги погледна, че ще вампирясам/ , ама на половина, само за главните ще има достатъчно време. За останалите сюжетни линии - отделни сериали, моля. 

Двете кокошки , т.е. дами от отбора на "лошите" също получават адмирации - изиграха си чудесно ролите, щом на моменти ми идеше да раздам по някой шамар.

Оп, грешка - бяха три. 

Сега, по отношение на цялостното действие.

Е, там, за съжаление, някои недомислици могат да са обект на изключително злостна критика, ама ... просто не ми се занимава. Ще замижа и ще преглътна недоразвитите сюжетни линии с братовчеда, нелепите включвания на братчето, което се държеше малоумно и стоеше като кръпка, недоизкусурената заигравка с уговорения брак, неубедителните раздели и сдобрявания на зам. президента и приятелката на главната и прочие.

Сценаристите са за бой по отношение на частта в болницата и уж сбърканата диагноза. Там обраха дюдюканията ми, доматите и развалените яйца. 

Колко време се търкаля в болницата ни жив - ни умрял; со все събрани сили се завлачи да си види за последно ЛибовтЪ на майната си, и както беше пред умиране нашият ходещ мъртвец, като чу, че нищо му нямало всъщност, изведнъж "възкръсна" и там де се стискаше до сега, спря да го боли, като с вълшебна пръчица. И, о, Чудо! - метна се да помага в чистенето на театъра... 

Айде, бе! Поне да бяха вкарали нещо по-логично, като разменени диагнози с някой почти адаш и да го ишиткат от болницата с една кротка язвичка, примерно, след като героят му започна сериала с криза на вече наличен хроничен гастроентерит / нещо такова май беше/ . Уф, спирам, че пак се ядосах. 

И да не завършвам с лошо, редно е и да ги похваля. Оригинално решение беше сценарият на втория филм - "Цветята -близнаци". Добро хрумване и вероятно адмирирано от Одобряващите комисии, беше и заигравката с традиционната китайска опера.  Беше пропагандно, беше рекламно.

И до последно държаха тайната с прословутото спасяване на главния. 

Като цяло, чудесно сериалче, безособени драми, свежо, с добри артисти! 

Благодаря още веднъж за българските буквички! И онлайн-а!:kissx: 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...