Jump to content

Recommended Posts

Както казахте въпрос на вкус. Не случайно аватарът ми е точно от това аниме определено мога да кажа че ми хареса и е едно от най-добрите които съм гледал, а аз съм гледал доста. Историята върви малко мудно през първият сезон, но от един определен момент нещата стават по-динамични и взаимоотношенията на героите по-сложни и интересни. За самата анимация също мога да кажа добри думи героите са изпипани много добре особено Канаме, Зеро и Юки - нарисувани са супер!. Зеро въпреки че ме дразни и симпатизирам на Канаме е интересен образ и това че се оказва това което най-ненавижда тоест вампир е много добър похват на сценаристите. Семейните отношения във вампирските семейства също бяха неочакван приом, който определено разчупи доста представите ми за взаимоотношенията между героите и определено не е за всяка аудитория (плаче си за червена точка :D ). Саундтрака е перфектен въпреки че интрото на първият сезон не може да стъпи и на малкият пръст на това от вторият. Самите вампири също са барнати нищо общо с познатата концепция с нетърпимостта им към слънцето и чесъна и невъзможността за репродукция и спирането на растежа след трансформация. С нетърпение чакам да продължат поредицата и тоя Зеро да остане с пръст в уста по отношение на Юки както и борбата с баш-вампирите! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък не знам защо, но от това аниме любимци ми бяха Рима и Сенри (големи сладурковци). Не симпатизирах на никой от главните герои, макар всички да ме кефеха как са нарисувани. В случая говоря нали за самия персонаж, никой не можа да ме грабне изцяло, но анимето определено не е било зле, щом го помня още, а и по онова време на десктопа ми все висеше по някой wall на Vampire Knight (Зеро, Канаме, Рима, Сенри...редуваха се).

 

Саундтрака е перфектен въпреки че интрото на втория сезон не може да стъпи и на малкият пръст на това от вторият.

Това малко не го разбрах..

Иначе по отношение на ост-а, наистина много ми харесва(вече не толкова, колкото тогава, но все още съм запазила общото си мнение). Запазила съм си в една папка музичките от двете интрота и края, но любимата ми песничка беше тази от ендинга на втория сезон - Suna No Oshiro, изпълнявана от Kanon Wakeshima. Просто все още ме завладява така, както по време на първото-второто слушане. Даже помня, че си бях и правила авчета от клипа на песента, тъй като доста ми харесваше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ем спеше ми се като го писах както и да е fixed! :D Имах в предвид че интрото на първият сезон (ON/OFF - Futatsu No Kodou To Akai Tsumi) е по-добро от това на втория както и ендинзите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ау, като гледам толкова негативни коментари и ми се свива сърчицето... Както винаги всички са различни и си имат свой собствен вкус. Vampire Knight беше едно от първите анимета, който гледах и сега като си спомня как с нетърпение чаках епизодите от втори сезон 1 по 1... Направо ми се стопля душичката! От година не съм гледала анимета, но точно това ще си остане завинаги най-доброто за мен! Единственото, което ме разочарова беше, че накрая Юки пак с тоя Канаме остана! Аз през цялото аниме си бях Zero Team :panda-145: и се надявам един ден, ако има 3 сезон Юки най-накрая да си осъзнае грешката! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разни хора , разни мнения.

За мен сериалчето си е много добро и увлекателно.

И на мен това ми бе едно от първите анимета /може и първото/ и като такова винаги ще навява в мен топли чувства.

Юки ,Канаме и Зеро - добре издрадени образи и история, която те завладява.

Ако излезе трети сезон пак съм за Канаме / въпреки там роднинските връзки/ , от двамата той прави по плътно и трайно впечатление за мен.

Но най-готин е Акатски сладур от класа :):P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мене това аниме е много добро.Мен лично много ме радва особено музиката.Зеро ми е любимеца.Много исках да се събере с Юки ама не стана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми беше първото аниме и много ми хареса е можеше да се развие както на мен ми се искаше или да има продължение, ама какво да се прави не съм го писала аз :) . Ако някой знае нещо за 3-ти сезон да пише.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Телефончето ми звънеше дълго време с оупънинга на втори сезон :P

Гледала съм го два пъти. Юки ме изнервяше, но на мен повечето женски образи ме дразнят. Виж, момчетата бяха друго нещо. Канаме :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...