Jump to content

Shall We Have Dinner Together? (2020)


Recommended Posts

Преди 6 часа, Allanon написа:

Мда... Откъса с гледането на филма беше типична корейска ситуация. И двамата ме разочароваха тук. Както знаем са имали предишни връзки и то дългогодишни. Главната дори и да е останала непорочна , при Хони ситуацията не е такава. Имаше един откъс за няколко секунди в който го даваха с бившата му у тях а тя облечена с негова риза ... Едва ли са се гледали цяла нощ. Не им отива на тези години това държание... визирам главно женската половина. Би трябвало да съм свикнал с тия ситуации все пак гледаме корейски филми, ама ми е трудно. 

Междудругото в началото на филма не разбрах тая мания на бившата на Хони. В един момент отиде на среща с богаташче от фитнеса, а в другия се хвърли на врата на нашия човек и ... Убий ма , обичам те... 

-Корейски сценаристи, сър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13 hours ago, Allanon said:

 Имаше един откъс за няколко секунди в който го даваха с бившата му у тях а тя облечена с негова риза ... Едва ли са се гледали цяла нощ. 

Абе те поне да се бяха гледали главната с Хонито, нямаше да недоволствам, ама тя зяпнала оня тъп филм! Той я погледна веднъж-дваж, пък отиде да си работи човека, видя че й е все едно той там ли е или не :no: Ама и той е виновен - като не знае как да се държи на кино на задния ред! 

Бившата му й е мания да не губи - като си навие нещо на пръста все е тая дали го обича действително, ще каже каквото трябва, само и само да стане каквото тя е решила. Мания за контрол. Добре се е отървал той от нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недей така да го проклинаш човека, дано да го огрее :icon_sunny: :emote_kiss3:

За фенките на Хубавото Хони, ето какво е правил по време на началните снимки на сериала на Чеджу-до. 

тук

Само да кажа, че след като го изгледах в това предаване отново НЕ го харесвам - голям позьор и много скучен ми се видя. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме слушайте мен. Аз съм още на 4-ти епизод. Представа нямам за какъв труп говорите, но следващите няколко дни ще наваксам с гледането. Кой е този черничък кореец, бездомника пред супермаркета? Голям образ.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, seal_reinforce написа:

Що бе, може да е трупа на някой разочарован зрител :D

Хич не се надявай! Не мрем толкова лесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, Allanon написа:

Вие трупа оставете, ами нашата убавица заряза чистенето и отиде по чехли у болницата :wub:

Чехли да, но не от запазената  сериална марка  синьо и бяло рае, като на Звездьо.:D Тя и на погребение се беше запътила с тях, но явно не са били достатъчно парите от рекламата, та я спря докторският секретар.:28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го приключих със зор. Определено го сбозиха. И всички заживели щастливо заедно...

Spoiler

Особено накрая като събраха тъпоъгълните, вече прекалиха! <_< Само за оннито се радвам, че не завърши зле. Ама изчакването от казармата беше изключително идиотско

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък го приключих с кеф.Става от фаворитите ми до сега за годината.Може да ви е странно, но за мен, най-истинският, човешки сериал- как да сме щастливи. Не превъртях грам, което отдавна не ми се беше случвало.Защо?

Разказаха играта на всички корейски догми, как трябва задължително да живееш.

С кое ли?

С това, че не зависиш от никой, не си длъжен на никой, а само от себе си и на себе си, за да си щастлив. Достатъчно е да си простиш и приемеш неуспехите и грешките си, да простиш и на другите, да изгониш или поне не размножаваш бръмбарите, дето всеки има в главата си и да  си дадеш шанс, такъв какъвто си, какъвто  се приемаш, да правиш и направиш това, което би те кефило и правило щастлив. Да харесваш себе си, да се одобряваш, не е ли това най-трудното!

И това направиха реално героите- кой по-лесно, кой по-трудно, кой в процес, но осъзнаха, че спирачка на себе си,  може да си единствено ти и никой друг, че не е важно какво мислят другите за теб и каква е представата им за теб и не е нужно да се съобразяваш с това.

Та, краят  не е обозване, а осъзнаване правото на прошка, лично щастие и избор на всеки.

Не е ли това, което искаме всички- да сме щастливи по своему.

 

И всичко това лежерно, но не заспало, без излишни крясъци и драми, ей така на куц крак,  уж само похапвайки  и разговаряйки на фона на приятна музика, хем да те жегне да се замислиш, хем да не те натоварва. За атмосферата вече писах, няма да повтарям.

От мен браво на целия екип създатели и изпълнители.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах с удоволствие. Нямаше големи драми, което за мен е голям плюс. Всички се справиха добре в ролите си. Въпреки, че това е първия сериал на Хони който ми харесва, пак като че ли на него нещо му липсваше... В романтичните моменти като че ли на главните им беше малко неловко един с друг... Но като оставим това на страна добър сериал. Препоръчвам.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Липсата на крясъци определено много ме привлича. Утре ще догледам последния епизод, но като цяло ми хареса. Писнало ми е от тъпи интриги и грозни сцени в сериалите. Тук всичко е премерено и спокойно. Отлична игра на целия каст.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...