Snowpanda_MSS Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 SBFIVE (เอสบีไฟว์) e тайландска бой група състояща се от пет члена: Kimmon, Copter, Bass, Tee и Tae Те дебютират на 6 феврури 2018 година под ръководството на Star Hunter Entertainment. Всички те участваха в тайландския драматичен сериал “2 Moons The Series”. ОФИЦИАЛНИ АКАУНТИ НА ГРУПАТА: Facebook:Starhunterstudio Twitter: ohstarhunter Youtube:STAR HUNTER STUDIO Профил на членовете на SBFIVE: Прякор: Kim (เกิด), Kimmon Рожденно име: Varodom Khemmonta (วโรดม เข็มมณฑา) Позиция: Лидер, Вокалист Дата на раждане: 1.04.1991г. Зодиакален знак: Овен Място на раждане: Тайланд Височина : 184 см. Тегло: 68 кг instagram: @kimmon.dj Twitter: @KiimMon Факти: – Той се проваля в първата си година в университета,защото бил убеден, че избраните от него факултети били твърде скучни – Искал е да стане учител като майка си – Любимата му част от тялото му е носа – Облеклото му е неофициално – Отива на нощния пазар, за да си купи дрехи – Обича кафе – Любимите му животни са кучетата – Бил е в група, наречена Бъф4 – За него е важно да има обици, Буда амулети и обувки - Той и хеликоптера са двойка, известни като Кимкоп в 2Moons – Неговото мото е: "Лошите неща се случват, за да направят хората силни" Прякор : Tae (เต้) Рожденно име: Darvid Kreepolrerk (ดาวิชญ์ กรีพลฤกษ์) Позиция: Вокалист Дата на раждане: 26.12.1990г. Зодиакален знак: Козирог Място на раждане: Тайланд Височина : 185 см. Тегло: 63 кг instagram: @tae_darvid Twitter: @tae_darvid Факти: – Прякорът му от феновете е Кун Луанг, което означава "Кралска височина" – Феновете му наричат себе си "домашни съпруги" –Обича всички части на тялото си, но любимите му са веждите – Има прост стил облекло; Тениска, дънки и кецове – Обича да дразни приятелите си, но когато срещне някой нов,става много любезен и сериозен – Неговите три неща за тръгване са часовник, шапка, и мобилния му телефон – Любимата му социална медия е Facebook – Обича да ходи по храмовете и да се моли – Няма девиз в живота , но ако трябваше да избере един, то ще бъде "Правете всичко възможно днес" Прякор : Copter (คอปเตอร์) Рожденно име: Panuwat Kerdthongtavee (ภานุวัฒน์ เกิดทองทวี) Позиция: Рапър ,Вокалист Дата на раждане: 31.01.1997г. Зодиакален знак: Водолей Място на раждане: Тайланд Височина : 175 см. Тегло: - Кръвна група: B instagram: @ccopter Twitter: @CTR2DAB Факти: – Колекционира обувки и фигури от Гундам – Любимата му част от тялото му са неговите трамчинки – Когато е бил дете, е искал да стане астронавт – Стилът му е прост; Тениска и чифт дънки – Обича черно-бялия външен вид – Обича да ходи на остров Тачай заради белия пясък и прозрачното море – Ако може да има суперсила, иска да може да лети, защото мрази трафика в Банкок – Има две по-големи сестри – Той и Кимон са двойка, известни като Кимкоп в 2Moons – Неговото идеално момиче: е някоя с много чар Прякор : Tee (ตี๋) Рожденно име: Thanapon Jarujittranon (ธนพล จารุจิตรานนท์) Позиция: Вокалист Дата на раждане: 05.12.1994г. Зодиакален знак: Стрелец Място на раждане: Тайланд Височина : 178 см. Тегло: 63 кг instagram: @tee_jaruji Twitter: @Tee_Jaruji Факти: – Ученето е важно за него – Неговите три неща за тръгване са часовник, портфейл и гривната му – Любимите му десерти са плодове и яйчен крем – Любимите му плодове са Кокос, Диня, Пъпеш, Папая и Манго –Алергичен е към консерванти – Обича видео игри - Често купува лотарийни билети, но никога не печели – Обещава на феновете си, че ако някога спечели, ще ги почерпи с вечеря – Често го дразнят онлайн фенове и колеги - - Едно от хобитата му е да си играе с феновете на Тае Прякор : Bass (บาส) Рожденно име: Suradet PiniwatSuradet Piniwat (สุรเดช พินิวัตร์) Позиция: Вокалист,Макне Дата на раждане: 04.03.1999г. Зодиакален знак: Риби Място на раждане: Тайланд Височина : 178 см. Тегло: 66 кг instagram: @bbasjtr Twitter: @bastjr Факти: – Обича да кара хората да се смеят – Любимата му храна е свински котлет и пържени яйца – Любимите му животни са кучета, а най-малките му любимци са змии и хлебарки – Играе пинг-понг – Иска да пътува навсякъде по света. – Обича да си е вкъщи – Свири на китара – Неговият идеален тип: Някой с чиста кожа и сладка усмивка Напоследък слушам само тайландско и тази група ми направи впечетление и реших да му направя темичка... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Off Topic 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Днес лидера на групата има рожден ден . HAPPY BIRTHDAY KIMMON. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 SBFIVE ''Spark" Танцуваща практика.... Тази песен една от любимите 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Хайде малко техни снимки да покажа Off Topic 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 Хайде да добавя още няколко техни снимки. Off Topic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 Ето няколко клипчета Off Topic 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Много чаровни и сладки момчета.Катоцяло най много ми допадат Tee и Bass,по външност,а и от описанието им ,намирам някои неща,типични за менКато Тее и купуването на лотарийните билетии където все нямал късмет(и аз съм същата) Другото интересно за него,ми се стори това,че харесвал да си играе с"чуждите" фенове,тоест на Тае За Bass,само едно нещо виждам прилика Песните им като за първо слушане най много ми допадна,като мелодия и звучене песента SPARX 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 преди 12 минути, ftisland написа: Песните им като за първо слушане най много ми допадна,като мелодия и звучене песента SPARX Да тази песен е супер и на мен ми хареса,тя ми е топ ,но и другите не са за изпускане 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 Хайде малко техни соло парчета.Не ми дава да ги вграждам, затова ще ги предоставя така дано ви харесат. 1. Тае Sbfive 2. Tee Sbfive 3. Kimmon Sbfive 4. Bass Sbfive 5. Copter Sbfive 6. Copter feat Bass Sbfive 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 Комедийно шоу със участието на момчетата Off Topic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 Нещо ново за тях 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 Еха на какво попаднах само карикатура на групата 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Що пък карикатура, много си е хубав фенарта 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 Интернационална версия на тяхната песен Candy Crush 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 Ето цялата интернационалната версия на песента със участието на Исмаил и Девано 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Следя аз темата и вчера си викам я дай вече да чуя и някоя тяхна песен. Изслушах две всъщност, тези които са извън сполера в първия коментар към темата. Първо беше SPARK. Тя е по-бавна, но ми хареса. Само тайландския, дори и след толкова изгледани сериали, все още ми е малко странен. После беше CANDY CRUSH. Е, тя е по-бързичка и почва с рап, та изненада ме. Но и тя ми хареса. Весела е някаква, момчетата са толкова шарени, жизнени. И клипа е готин, предния също. Аз освен песните, много обръщам внимание и на клиповете, които се правят. А от малкото тайландско, което съм преглеждала, тайландците правят доста добри клипове. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 преди 3 минути, skofiild написа: И клипа е готин, предния също. Аз освен песните, много обръщам внимание и на клиповете, които се правят. А от малкото тайландско, което съм преглеждала, тайландците правят доста добри клипове. Страхотни са ,аз напоследък само това слушам тази песен съм я пропуснала 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted May 30, 2020 Author Share Posted May 30, 2020 Те също са участвали вчера в това предаване 9stage non-stop като Тарн и Тайп. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts