Jump to content

Recommended Posts

Лав, не така! Раба и тя с дълъг нос, ама я поглеждаш понякога... Не е толкова лош младежа, че чак да е "гола вода".
Просто... му е голям носа. Но нали знайш кои мъже са с дълги носове... А на мен историята ми идва... Какво пък.. вкусове разни:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, китайските сериали направиха огромна крачка, няма да се отлепям скоро.

Тук двойката са страхотни и за първи път девойката да е нетърпелива с коя нощничка ще е, а господинът да я изправя на нокти с непукизъм, хахах

Не съм се забавлявала така от доста време, съквартирантите на Лу Дзин ме разтърсваха от смях във всеки епизод, не вярвах, че вместо да поумняват, сътворяваха все по-големи глупости. Съседът-актьор също не падаше по-долу от тях.

Който не е почвал, да почва, ще получи огромна доза забавление.

@Indira се погрижи за превода на български :wub:, така че нямате извинение да вкусите дозата романтика ;)

0JnY7_3f.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, cucyta написа:

Оооо, за гймъри ли става въпрос...и романтика....там съм!

Аз също! И то заради това, че играта е представена като част от действителността и героите са вътре в нея, това е много въздействащо. Също и заради главните, които харесах в гледаното с тях.

А за мъжете с големите носове? Сигурно е подобно на това: преди много време, когато почнах работа, един от колегите беше много устат майтапчия, но и с голям корем. Та, като го подкачаха за корема, той дълбокомислено, многозначително и с една тънка усмивчица отговаряше: "Под голям камък голяма риба се крие". :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за препоръката за гледане, сериала наистина се оказа свежо занимание. Тъкмо се чудех какво да гледам на китайския фронт. За романс и комедия добре се справиха китайчетата. Момчето изигра добре ролята си пък и не мисля, че е му е чак толкова голям носа :-). И Лу лу беше добра. Изобщо ми допаднаха всички: и съквартирантите, и роднините, всички бяха свежари. Не ми досадиха, освен г-н Динг (ъгъла в триъгълника), който на моменти ме дразнеше. Съседът ме плени с непоколебимостта и търпението с което следваше Шаншан. Геймърските сцени също бяха забавни. Изгледан на един дъх и  препоръчвам го за гледане! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главната двойка ми стоеше перфектно от начало до край, химията им беше страхотна. Връзката им премина през няколко етапа на развитие и във всеки един не можех да отделя поглед от екрана :) Не знам колко точно им е разликата, но младежът се справи чудесно за мен. За сведение The Sunshine of My Life го зарязах преди 20 епизод някъде, ужасно ми доскуча, актрисата добре се справяше, но ми липсваше тръпката и забавата, криеницата кой, кой е, музиката също, въобще играта тук с младежът ми допадна много повече, ама много :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал. Опъваш се на фотьойла, слагаш си удобно лаптопчето, гледаш и си почиваш. Чудесни артисти, няма гадни интриги, които да те държат в напрежение, хубави дрехи, домове, приятни разговори. Релакс.

Благодаря от сърце на преводачите и редакторите . Беше истинско удоволстви да гледам сериала след вашия огромен труд.

Редактирано от lenazai
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@daneto, няколко пъти срещам предложения по този въпрос. Сещам се за едно място, но за съжаление също е бг. вариант и най-вероятно отново няма да е достъпен в чужбина. А там също така и изискванията са по-различини: 300МВ или 20 минути продължителност на клипче, което значи че един епизод трябва да го разбием на части. За китайските да речем добре, две части не е толкова страшно, но корейските, които доста често са по час, час и половина. Мисля, че не е много добре. Другия вариант е да се сбие до супер малък размер, което разваля качеството. За Ютуб съм мислила, но ми се върти в главата, май някой ми каза, че там ги трият нашите, заради права. Обяснявам всичко това, за да разберете, че въпроса е обмислян и ако някой по-информиран даде предложения, сме готови да реагираме. Хубав ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно е за ютуба, руснаците качват с техен превод, едва ли са платили права. Не знам, просто има и други сайтове за онлайн гледане, там съм виждала наши преводи. Филми суб и разни такива :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, daneto написа:

А не може ли да се качват филмите и на друга платформа за онлайн гледане? Вбокса не се отваря от чужбина.

Има приложения VPN, които позволяват гледането на vbox7 от чужбина. Едното е VPN Hola. Ползвала съм го на телефона от Гърция и ставаше. Имам познати от Германия, които го ползват. Не помня как ставаше цаката, но може да пробвате. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, daneto написа:

Странно е за ютуба, руснаците качват с техен превод, едва ли са платили права. Не знам, просто има и други сайтове за онлайн гледане, там съм виждала наши преводи. Филми суб и разни такива :dunno:

 

Споделете имена, още по-добре направо линкове и ще опитаме. Живея в България и нямам никаква представа кои плтформи се гледат в чужбина. И пак за Ю Туб, сигурна ли сте, че е на руснаците, а не автоматичен руски превод? Говорим за цели епизоди. Ще проверя отново как стои въпроса.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето много ми хареса, беше ми забавно , а и героите бяха сладури. Имаше и весели , и тъжни сцени, но като цяло го изгледах на един дъх.

За първи път виждам мъж с толкова тънки и дълги пръсти - визирам главния. Но не ви ли се струва , че има проблем с кутретата... да не е претърпял някакъв инцидент? Колкото пъти показваха ръцете му и погледът ми все там беше забит. Благодаря за превода, който както винаги беше бърз и качествен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чаках нетърпеливо бгпревода, предвкусвайки удоволствието. Струваше си. Благодаря на екипа, който се потруди за буквичките, страхотното удоволствие от гледането беше и благодарение на вас, мили момичета. 

Сериалчето е от съвременните леки, разпускащи романтики, заради които загледах китайско. Нищо особено като история, но ме залепи за екрана и бързичко стигнах до края. Главните не са ми идеал за красота, но са страхотно готини сладури, харизматични и имаха добра химия. Ху Бин искам да го гледам в главни роли и не съперник на хлапаци, ама... но пък е радост за очите, а и е много убедителен като двуличник. Малко в повече ми дойде сълзливостта на приятелката, но пък съседът актьор, такъв сладур, компенсираше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...