Jump to content

Recommended Posts

Сдъвках набързо 5 епизода днес и продължавам B) Много ми харесва до момента. Сладури са момчетата и си подхождат много. Има забавни моменти и се носи една много приятна, пълна с настроение атмосфера :)  Три епизода слушах "ако (направиш еди си какво) ще ти дам да ми пипнеш гърдите" .. то накрая и на зрителя да му се прииска, тц тц. 

Продължаваме напред :D Благодаря за превода :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ги гледах всичките и чакам 11 епизод със голямо нетърпение.Сериала е голяма забава ,а главните са доста симпатични заедно .Що забога са само 13 епизода трябваше да са повече.Още в началото ми  направи впечетление музиканта Сарауат добре си играе ролята .Ето ви едно подаръче:)

b4944e27d8a9ac60cced5d564f9fc922baca255f

4eb82be1f7ea7323b75106dd67f0b09767c662d4

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре върви сериала. Чак ме е яд, че не започнах да го гледам, след като излезе целия, ами и аз се насадих да тръпна в очакване :D 

Във всеки епизод се случва нещо интересно. Действието се развива динамично и адекватно. Главните имат много добра химия помежду си и визуално си подхождат много. Истоята е лека, поднесена с много комични ситуации, един романтичен хумор и едни такива игриви погледи :happy: Второстепенните герои също са големи уникати, не дразнят, напротив, даже забавляват. Двамата споменати дразнители (Грийн и Мил), мен по скоро визуално не ми допадат, но като роли в сериала са си окей. Трябва да има и такива като тях: досадник и лошко :D 

Да споделя мнение за Сарауат, или по скоро за самият актьор (Брайт): той ми е от тези личности, които трудно забелязвам от едно гледане, но след втори, трети епизод стават фаворити :) Има нещо много симпатично и харизматично в него, макар и на моменти да играе по статично :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би наистина има няколко момента, в които е по-статичен, но в повечето случаи отдавам това на сцената и изобщо не ми пречи, защото цялостното изпълнение много ми допада. В първите няколко епизода направо ме болеше сърцето всеки път, когато Тайн изръсеше или направеше нещо, което нараняваше Сарауат, и той се опитваше да го прикрие. От седмици насам се опитвам да си формулирам какво точно ми харесва в героя и все не успявам. Но може би се приближих след една сцена в последния епизод.

 

Spoiler

Когато брата на Тайн залепи лентата, а Сарауат го погледна право в очите и я прескочи. Абсолютно не го е грижа за чуждото мнение и не се и опитва да се преструва, че го интересува. Важни са му близките хора - приятелите, брат му, Тайн - и смятам, че това си личи много добре. Ако има някой малко по-дървен момент го отдавам по-скоро на неопитност от страна на Брайт :) 

c4ed5cedacb757c6238ed64c8e755594300bccbb

 

 

С Мил не си допаднахме още от момента, в който се появи.

Spoiler

Първото нещо, което направи, беше да накара брата на Сарауат (когото виждаше за първи път) да му направи масаж. В този момент си казах, че този се взима за прекалено голямата работа, и така и не можах да го харесам след това. С Грийн нещата стоят съвсем по друг начин. В началото не можех да го дишам, ама откакто с Тайн си станаха дружки му се радвам всеки път като се появи на екрана :) 

8b5c2f8e15f3c52930fbec07e9e387dd17f77d58

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, elyon написа:

Може би наистина има няколко момента, в които е по-статичен, но в повечето случаи отдавам това на сцената. В първите няколко епизода направо ме болеше сърцето всеки път, когато Тайн изръсеше или направеше нещо, което нараняваше Сарауат, и той се опитваше да го прикрие. От седмици насам се опитвам да си формулирам какво точно ми харесва в героя и все не успявам. Но може би се приближих след една сцена в последния епизод.

 

  Скрий съдържанието

Когато брата на Тайн залепи лентата, а Сарауат го погледна право в очите и я прескочи. Абсолютно не го е грижа за чуждото мнение и не се и опитва да се преструва, че го интересува. Важни са му близките хора - приятелите, брат му, Тайн - и смятам, че това си личи много добре. Ако има някой малко по-дървен момент го отдавам по-скоро на неопитност от страна на Брайт :) 

c4ed5cedacb757c6238ed64c8e755594300bccbb

 

 

Да, точно това ми допадна на мен в харакерът на Сарауат. Той от първи епизод показва този характер на незаитересованост от чуждото мнение. Живее заради себе си, и заради хората които цени.  Хареса ми, че и с всеки следващ епизод това не се променя, а устоява своята личност. Променя се само в отношенията му с Тайн естествено :)Тази статичност идва точно заради това, да е по "обран" в образа си, но интересното е, че дори така има много силно излъчване, което според мен не е до актьорска игра, а просто Брайт си го притежава и е част от чарът му, което пък само може да е в негова полза за развитие в кариерата му ;)  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От клипче на клипче, от серия на серия... изгледах сериала. Даже преди малко приключих и с 11 епизод, който излезе преди няма и час.

Много ми хареса сериала, актьорите, самите персонажи, които пресъздават, химията между двамата главни.

ОST - е невероятен :д вече и аз започнах да харесвам Бандата :Д

Харесват ми приятелите на Сарауат :Д  Супер забавни са :Д

Актьора, който играе Boss също играе и в Sotos пак такава шматка и пак приятел на главния :d.

Интересно ми ще е след 11 епизод:
 

Off Topic

 

Бяха ми много мили моментите, когато Сарауат призна на Tine какво е правил цяла година,  за да го види и колко се е радвал, че Tine го  заговорил. Бяха много сладки в този изоставен автобус..

С тази нова мацка, която ще дойде да "трови животеца" на Tine... :D

С Мил и Phukong (брата на Сарауат)  и тяхната не е лесна... :d Актьорите ги знам от друг сериал и са страшно забавни по интервюта.

Какво ще стане с Man и Туpe. Как Маn му помогна с колата и после Type му подаде кърпичката и спрайта? :Д ахаха Как Man го преследваше постоянно не е истина :Д

 

 

 

https://66.media.tumblr.com/88b391a7b2ab8b6ead086dccc8582553/729d60d260ed66af-3c/s400x600/32bb87f29719aaf77a1785ce464cbc7f576abfbc.gifv

Поздравче ~

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато чакаме новите епизоди официалния канал на GMMTV качи 50 факти за Bright и Win :д

Много са забавни  :д

Има суб така, че си ги включете ~

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Редактирано от bubble
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за видеата :happy: Вчера разглеждах инстаграм профилите им , за да разбера повече какво харесват и ето, че днес сами си казаха.  Успях да разбера доста неща с моя минимален английски :)

Много интересна информация и за двамата. Много интересна и полезна и за фен клубовете, когато решат да им правят някакви подаръци, то било дрехи, обувки, домашни любимци или някой спортен уред :D Установих, че ако дойдат в България шопската салата (особено на WIn)  и мешената скара (на Bright) доста ще им харесат  :D 

Потвърдиха ми се знанията, че Bright и в реалния живот свири на китара и не само. Много харесвам това негово влечение, както и усещането му за фотография, защото има доста добри кадри в инстаграм. Харесва ми, че и двамата най-много си харесват ролите като Сарауат и Тайн, защото наистина са големи сладури. А това с многото им имена направо ме смая... не стига че са им дълги и трудни за произнасяне, ами Bright дори си е сменил името, после си измисля никнейм, а аз просто мога да го наричам Стефчо, защото е роден на Стефановден :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И двамата са големи симпатяги, ама ме уби как не си знаеха зодиите. Вярно, че в Тайланд не са толкова важни, ама все пак :D Опитите на Уин да си опише родословието (и колко опита му трябваха, докато реално успее) също доста ме забавляваха :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фактите бяха страхотни. Много щури и жизнерадостни по свое му..

Не издържах и гледах 12-ти епизод
Да спомена, има и абзац, където съм писала какво има в книгатата  и къде има някои разлики.. Поне за 12-ти епизод..

Off Topic

Толкова много емоции толкова красиви сцени .

Win показа страхотна работа върху персонажа си .. Много ми хареса играта му.  Още не мога да повярвам, че това му е първият сериал WOW .

Всяка една сцена я почуствах..

Когато слушаше музика, след като Сарауат му отказа да запишат видео и се обърна на другата страна, а той слушаше музика цяла нощ. Историята с Пам не ми хареса... хаха то си беше ясно, че тъй ще стане..Все едно иска да открадне Сарауат от Тaйн....  Сарауат също не ми беше на място... Май повечето  от фенове също го коментираха....Сякаш беше Сарауат преди да признае любовта си към Тайн..

 

~~~

Mного се зарадвах, когато Man отиде да помогне на Type .. Беше много сладко и как му беше донесъл някакви други неща.Много мъчно ми стана за сцената на Man където беше с  Type и останалите служите.  Beam (шефа ) беше ужасен как принизяваше Mаn не е истина, същевременно се ядосах на Type, защото само гледаше и не правеше абсолютно нищо.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Доколкото знам в книгата обаче не е така .

Пам знае за Тайн, че са заедно с Сарауат.. Единствения мотив в новелата е само да се види със Сарауат и че не е влюбена в Сарауат. Само в главата на Тайн е това, че двамата имат нещо помежду си.(демек Пам и Сарауат )

Също така напрактика там, където Тайн предлага на Сарауат да направят видео заедно всъщност е била почти секс сцена.

Тайн е предложил да правят любов . Целунали са се и почти са започнали да го правят, но Сарауат му отказва с някакво извинение, че на другия ден имат часове  и т.н.. Става ясно, че Сарауат се чувства гузно от последния път, когато са го правили.

 

Според мен много красиво са го заместили по адекватен начин за самата история, която ни поднасят сценаристите.

 

 

Имаме още само един епизод.. А все едно туко що беше  излязъл 4-ти епизод, защото от тогава го следя :D

Ще ми липсва сериалчето определено. Дори и да знам, че приключват книгата надявам се да има някакво продължение. Много хора не ги харесват, но на мен ми доставя удоволствие да гледам кадрите между двойките..

Знам, че екипът не е очаквал успехът на сериала, което означава само поздрвления, че явно са си свършили доста добре работата.

 

Една от новите  снимки на момчетата :

Image

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Меко казано съм очарована и развълнувана от сериала. Много ми хареса колко са сладки персонажите, хумора и като цяло идеята, която се разкрива постепенно. Тайн се опитваше да се отвърве от един преследвач, но сякаш попадна на друг, въпреки че Сарауат трудно бих го нарекла преследвач. Мисля, че ако Тайн не го беше заговорил той трудно щеше да започне разговора. Идеята е много интересно поднесена. 

Исках да попитам, обаче някой знае ли дали ще има втори сезон или е планирано да е само един? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз гледах 12 епизод вчера.

Spoiler

Очаквах, че няма да се развият добре нещата. Дори и да имах някаква надежда, че ще се разминем, ми стана пределно ясно, че няма, в момента, в който Сарауат каза "Вече нищо лошо не може да ни се случи" в края на предишния епизод. Не очаквах точно такова развитие обаче. Тайн горкият толкова се самоизмъчи, направо ми беше жал за него. Щеше да е добре Сарауат да се беше справил по-добре със ситуацията, но предполагам самият той хем знае как Тайн си втълпява разни неща и не иска да му дава повод, хем се чувства некомфортно от присъствието на Пам заради историята им. Може би. Виж, това с гривната ѝ в инстаграм не ми хареса. Надявам се да не се окаже, че Сарауат е направил техните заради Пам.

 

Много тъжно ми стана и за Ман. Милият беше толкова щастлив, а се отнесоха така с него... Шефът на Тайп трябва да е много зле, за да си повдига самочуствието като тормози момче на 18-19 години. Но поне ни показаха, че Тайп има някакви чувства към него.

 

Като цяло очаквах да има някаква драма като за финал, та се опитах превантивно да се дистанцирам и да не се ядосвам, защото щеше да ми държи цяла седмица :D

 

 

56 minutes ago, Tsveti said:

Исках да попитам, обаче някой знае ли дали ще има втори сезон или е планирано да е само един? 

 

Засега няма информация за втори сезон, но при положение, че сериалът стана толкова популярен, като едното нищо може и да направят :D Преди няколко дни Уин и Брайт са дали интервю за някаква филипинска телевизия на английски. По едно време ги попитаха за втори сезон и реакцията им ми се стори малко странна. Или знаят нещо, но засега не искат/не могат да го кажат, или те самите не искат да участват в потенциален втори сезон. Но пък доколкото виждам си се разбират чудесно, та знам ли, може просто в началото да не са разбрали въпроса, затова така да ми се е сторило ^^"

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да има продължение в вид на специален епизод,но не се знае ,защото новелата,по която е правен сериала  се състои от две книги.

1 книга обхваща 1-18 глава

2 книга обхваща 19-30 глава 

A тяхната история приключва на 25 глава.

от 26 до 30 глава  са по-скоро като истории от вторичен характер.

Дали ще има втори сезон ,да се надяваме искам да ги гледам още:kissx:

2gether The Series on Twitter: "Summer vibes... @bbrightvc ...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е трития по ред любим сериал от този жанр ... доста се забавляваш с тях ... двамата главни са повече от очарователни, а самият сюжет е повече от ненатоварваш и зарибяващ ... пак не оставих съседите да спят от смях,  дори забравих ,че ме боли зъб ... отива в папка любими ... благадаря на преводачите за усилената работа и ,че ни даряват с такова щастие ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само ще кажа,че и аз мисля и се чувствам,така както е описано в последният коментар на @abador.Все едно,че аз съм го написала,няма акво да обсъждам повече:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, ftisland написа:

Само ще кажа,че и аз мисля и се чувствам,така както е описано в последният коментар на @abador.Все едно,че аз съм го написала,няма акво да обсъждам повече:)

@ftisland за мен ако успееш да почустваш емоцията, значи са се представили успешно ... супер яко усещане ми оставиха ... както и Тран и Тупе ... херойна няма да го споменавам ... и трите сериала ги изгледах на един дъх ...

@ftisland имали друг толкова отнасяш сериал като изключим горепоменатите и ""Whu r u ?"" ( тоиз последния не е лош , но не успя да ме отнесе ) ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@abador За Тарн и Тайп много мога да кажа,но не му е мястото тук:) ЗА Хероин не си го спомням,даже и за какво се разправяше,а съм го гледала:D За "Whu r u",скоро започвам да е гледам.

Да се върнем на Уин и Тайн.12-ти еп,ми се стири добе,като за предпоследен.Но не ме държа в напрежение,кой знае колко,явно защото преди това гледах снимки от епизодът.За Пам и за това,че точно сега решиха сценаристите да се намеси,до някъде го разбирам.Ако не бе тя,нямаше да е интересно и по драматично.За това с гривните и Инстаграм,ми направи впечатлеие само,че Уат е взел точно идеята на Пам,за техните гривни с Тайп. За последният епизод мисля,че няма да се раделят Уин и Тайн.Все пак драмата е комедийна,и ако не се очертава втори сезон,ще си останат заедно,логично е според мен.Ако има втори сезон,разбирам сега да се разделят,няма да е изненадващо.Ще видим какво ще стане:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си ги харесвам тези двамата и хич не ми се иска да свършва сериала. И аз се надявам заради огромния му успех да измислят нещо и да видим поне някой спешъл в бъдеще с любимците Сарауат и Тайн.

Иначе и на мен май ми се нарежда засега на 3-то място сериала в Tоп 5 на BL сериалите. Мога да го подредя така:

1. Heroin

2. Tharn Type The Series

3. 2gether

4. Together With Me The Series

5. Why R U

 

@abador в друга тема ти бях препоръчала Together With Me The Series, ако не си го гледала дай му шанса " да те отнесе" ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, desini написа:

Много си ги харесвам тези двамата и хич не ми се иска да свършва сериала. И аз се надявам заради огромния му успех да измислят нещо и да видим поне някой спешъл в бъдеще с любимците Сарауат и Тайн.

Иначе и на мен май ми се нарежда засега на 3-то място сериала в Tоп 5 на BL сериалите. Мога да го подредя така:

1. Heroin

2. Tharn Type The Series

3. 2gether

4. Together With Me The Series

5. Why R U

 

@abador в друга тема ти бях препоръчала Together With Me The Series, ако не си го гледала дай му шанса " да те отнесе" ;)

Да, и те послушах,но съм объркала сериалите и гледат този вместо "Together With Me The Series" , като започнах с Whu r u ? ... този вториа не ме впечатли толкова много и моята е такава :

1. Heroin

2. Tharn Type The Series

3. 2gether

 обикновенно гледам филмите онлайн ,а ако ми харесат ги тегля в папка любими .... и трите са там .. донесоха ми много усмивки и хубави емоциииииии ... отново благодаря на предодчите и тези който ги качват онлайн ...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...