Jump to content

Recommended Posts

Единствената корейска драма, която успях да завърша в близките две години! Нетфликс, побоища, кървища (мислех че гледам филм, а не сериал), главен герой а ла Райто от Дет Ноут, много малко романс, интересни завръзки и развръзки и последния епизод..втф?! Дано, дано, дано да има втори сезон! Не може да не направят, ще са луди да изпуснат. 

 

Определено не е за всички, но почитателите на корейските филми ще го оценят :)

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми много драмата ....е с няколко забележки ....така и не разбрах защо беше тая мания на главната по  главният....пада си  'спасителка' или какво....ченгето ме дразнеше ...но явно такава й беше ролята ....а страшно ми беше мъчно за  'бияча' но като щяло Исках ощеееее:nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледано, хареса ми. Съгласна съм с гореописаните мнения, сериала си струва отделеното време.

Главната на моменти ми вдигаше бая кръвното, но на фона на лигочите по другите сериали, героинята и е направо цвете.

Направо да му се ненадяваш на Ким Донг Хи, че успя толкова доставерно да се потопи в образа.

С две думи, страхотен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За втори сезон ли остана въпроса 

Off Topic

кой го спаси на стълбището? Ясно е, че не е тя. Моето предположение е даскала му. 

 или зрителя да си фантазира варианти?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено началото ми беше трудно за гледане, защото не се ориентирах в това какво точно прави главният герой. Когато нещата се поизясниха и понаместиха, успях да се настроя на вълната на сериала и ми се засили интересът. В мненията има доста интересни размисли за героите, които споделям, къде изцяло, къде недотам, но е факт, че нямаше изцяло положителен герой, а това безспорно различава сериала от стандартните. Извади на показ много от лошите черти на хората – и на възрастни, и на тийнейджъри. Младите бяха често безразсъдни и невинаги последователни, което е характерно за възрастта им, и това беше добре предадено в сериала според мен.

 

Отличен избор на главен герой, чиято визия и поведение изобщо не предполагаха каква схема е създал и с какво се занимава.

Off Topic

Само извинението и като цяло поведението му в последния епизод малко не на място ми дойдоха. Гю Ри ми беше много кофти избор за ученичка – имало е не малко случаи, в които и по-възрастни актриси от нея са влизали добре в кожата на гимназистки, но на нея не ѝ се получи. Виж, ако я бяха направили млада учителка, която разбира за бизнеса на главния и иска да участва, щеше да е по-достоверно и дори по-заплетено :D Но пък героинята ѝ израстна и макар че в началото явно просто искаше да се занимава с това като вид бунт срещу родителите ѝ, след като видя как постъпи бащата на главния, започна постепенно да се осъзнава.

 

И аз съм от отбора на господин И, много ми хареса героят му, симпатизирах му през цялото време. Учителят също ми беше готин, макар все да ми се струваше, че в този негов клуб ги "учи" само на теория, докато те трябваше да го учат на практика :D

Off Topic

И ако наистина някой друг ги е спасил в края на сериала, и аз залагам на учителя :)

 

Четох по-горе, че се говори за втори сезон. Потвърдено ли е, или са само слухове, знае ли някой?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много много добро сериалче!! Последните две серии сюрреализмът взе да нагарча чак! Прекрасно изиграни роли, евала! Нелогичностите бяха под радара ми, толкова невинни бяха (имаше, все пак), че не можеха да пречат. Не знам дали ще има втори сезон, ако "да", вероятно ще е 

Spoiler

в Сидни (нали за там ѝ беше еднопосочния билет, уж)

На мен сякаш не ми се иска продължение- така, с отворен филал си е тамън. Относно "след една година"- допускам, че е било "преди една година", иначе няма никаква логика...поне докато не се направи продължение.

Препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...