Jump to content

Корона-вирус в Азия, от Азия и не само...


Recommended Posts

В момента нямам време, за да проверя дали е ставало дума за това, което ще питам, на някоя от предишните страници на темата, затова просто ще питам: Дали актьорите, които гледаме, които разведряват ежедневието ни и на които желаем само хубави неща, са били задължени да се ваксинират, за да участват в продукции? Сигурно в различните страни политиката е различна, не знам. Моля се да са имали/да имат избор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как е било, но доколкото имаме познания за ПМ, надали. Под надали имам предвид, че частта с условието да се ваксинираш за да си запазиш работата вероятно направо е отсъствала, без "или", защото това все пак е избор, колкото и ограничен да е. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като си представите, че 25млн в Шанхай седят мирно вкъщи, ще тестват 25млн. души, а това , дето видях на олимпиадата беше извън човешкия разум, отговорът, смятам е ясен.

В Корея пък, на сватбата на Бини преди няколко дни- 30 или 31март беше, всички, освен булката и младоженецът са с маски. Там и по улиците две години така си ходят. И нямаше нужда да ги карат да се ваксинират, всички искаха и даже имаше списък с чакащи. Ако не иде титулярът(записаният), викат от чакащите. Това до пълната достъпност за всички за ваксини, като ги караха обратно на годините, от най-възрастните, към най-младите.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...