Jump to content

Recommended Posts

@skofiild радвам се, че си си избрала точно този сериал! Напиши, напиши, дано не те домързи :lol: Малко да раздвижим темичката.

 

Ето нещичко и от мен ~

 

Преди няколко дни излезе песничката на Сайнт за зайчето и коалата, най-сладката песен от OST-а  :wub:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На този сериал тепърва му предстои раздвижване на темата. Убедена съм, че и други като мен чакат просто да бъдат завършени субтитрите на всички епизоди, за да го налазят ожесточено. Мога само да кажа, че гледах до трети еп с бг суб, после не издържах и изгледах още два с хард англе суб. После се разочаровах от себе си и реших стоически да изчакам за абсолютно размазване с бг суб и да започна сериала отначало, за да ме удари както си трябва. Тази история трябва да я гледам на един дъх. Адреналинът на отношенията между Тютар и Файтър така се покачва във всеки еп, че ако го гледаш самостоятелно и чакаш за следващия епизод, някак ти се прекъсва насъбрания устрем. А иначе всеки епизод си е заложена бомба с часовников механизъм. След края не знам къде съм, коя съм и не ме интересува. Само искам още! Двете двойки са много различни като усещане. Едната те оставя жаден за още, като бедстващ в пустиня, а другата ти докарва умиление и усмивка на ента. Актьорите - то красота, усмивки, а как играят, въй. Сега, колкото и странно да звучи те играят, сякаш не играят :wub: Не знам що за подход е това, но наистина не съм виждала в нищо изгледано досега подобно органично присъствие. Убедена съм, че и режисьорът, и постановчикът имат огромна заслуга за това усещане. Малката бенка под окото на Файтър е най-любимото нещо, което съм виждала в последните пет години, а самият актьор, ако знае какво му мисля, няма да спи спокойно нощем. Ииии, млъкваааам :lol2:

 

 

Ако се чудите какво да гледате като бъдещо заглавие, на това от 10 точки му давам 100, т.е. горещо препоръчвам :P

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8 hours ago, voileta said:

На този сериал тепърва му предстои раздвижване на темата. Убедена съм, че и други като мен чакат просто да бъдат завършени субтитрите на всички епизоди, за да го налазят ожесточено.

Точно затова се сдържам да не пиша в тази тема, колкото и да искам, ама не мога повече :D Хванах го като беше излязло до 8 епизод и до последно всеки петък си го дебнех в Youtube. Fighter и Tutor си ме хванаха от самото начало, особено Tutor. От всички герои той ми се стори най-реален и пълнокръвен и си го харесах още от първата сцена. Като се намеси и Fighter и нещата между тях започнаха да се пораздвижват вече направо умирах :wub:  Saint и Zee имат страшна химия. Това ми беше един от първите тайландски BL сериали и ми вдигнаха летвата страшно високо :D

 

Само едно нещо не ми хареса в сериала и смятам, че щеше да е по-добре без него.

Spoiler

Имаше прекалено много странични двойки и герои, чиито имена и лица дори не запомних. Покрай тях се загуби доста време, което можеше да се използва за развитие на отношенията между основните двойки, особено Zon и Saifah. При тях много бързо ми се развиха нещата - за буквално една сцена (като им правиха снимките след като решиха, че двамата заедно ще участват в концерта) минаха от <_< на :wub:. Специално при Zon ми направи впечатление колко рязко се промени - Saifah и преди това се виждаше, че го харесва. Знам, че много хора си го харесват и така, ама на мен ми се искаше още малко.

 

 

Не че е точно спойлер (не става дума за сюжета, а за продукцията), но за всеки случай си маркирам :) 

Spoiler

Явно заради епидемията са имали проблеми с продукцията - чух, че са останали незаснети сцени и имаше не съвсем добре едитнати моменти в последните епизоди, което малко ми развали кефа накрая, ноооо няма какво да се направи :( 

 

 

И като за последно ще си пусна любимата песен от OST-а. Поздрав за всички :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма защо да се сдържаме, нали идеята е да си го направим по-весело. Какво по-хубаво от още и позитивни хора, с които да обсъдим това, което ни е харесало :wub:

 

Аз тепърва се каня да развивам мнения поотделно за това кой герой с какво ми е харесал и защо. Да не говорим, че още не знам никакви имена на актьорите и се чувствам странно толкова да харесвам някого, за когото не знам нищо. Актьора ли харесвам или героя? Пълно мазало докато бистря нещата :28558: Накрая се оказва, че героят ми харесва защото... /правя списък с 1001 неща/, а актьорът ми харесва, защото... /е изиграл героя, секси е, и не ме оставя да спя нощем, но затова е виновно въображението ми, лол/. Как да му е скучно на човек докато гледа :blush:

 

Тютар е един от най-здраво стъпилите хора на земята. Сериозен, мил, умен по един особено атрактивен начин, страшно красив и като черти, и като душевност. Харесва ми, че знаеше какво иска, не отстъпи от себе си нито за миг. Как да не го хареса човек? То от камък да си, ще се разтопиш. И стоически търпелив. Аз на негово място щях да съм ошамарила поне 10-тина пъти Файтър заради неговото непрестанно тийзване :lol2: Тези двамата се изяждат с поглед. Нямам какво друго да кажа...

 

На мен не ми пречеха многото герои конкретно тук, понеже всички до един ми бяха симпатични. Всеки допринесе някак с нещичко. Даваха много положителна енергия. По принцип и аз не харесвам прелитащи герои само за бройка и масовка. На мен ми допадна, че само загатнаха за Зон и Сайфа. Представиха Тютар и Файтър показвайки цялото развитие на връзката им, докато с другата двойка само подразниха любопитството ни. Така, аз вече съм на клона да чакам отделен сериал със Зон и Сайфа като главна двойка, хихи. О, перфектно разбирам и тази ти гледна точка. Имала си нужда от още време, за да ти дойде логична промяната при Зон. Аз добре се прикачих и му повярвах. Той се промени коренно покрай този

Off Topic

фенфик свят, в който битуваше напоследък, а и също виждайки красотата на връзката на Тарн и Тайп. Освен това, доколкото се наспойлих, двамата със Сайфа прекарваха много време свирейки на китара

и там започна да поддава здраво, лол. Иначе и на мен ми се е случвало така да ми липсва екранно време, за да повярвам в чувствата на героя, така че те разбирам напълно ;)

 

Мен засега единственият проблем, който видях със заснемането беше на една от сцените как му тече кръв от носа на единия от героите и в следващата сцена вместо едната ноздра кръвта вече е на другата. Слава Богу, играта на актьорите и сюжетът компенсират на макс. Благодаря за мнението ти. Направи ми деня днес :yes:

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз просто не можах да се държа, да него изгледам до края. По природа съм нетърпеливка трябва да изгледам всичко предварително:D, въпреки че не трябваше, щото знам, че после интереса от неизвестното се губи. Изгледах го добре, но от цялата работа, все още не съм разбрала, какво ми липсва, за да ги усетя емоционално. Може би щото много бързо им се развиха отношенията, затова тази нотка на емоционалност тук липсваше. Файт и Тютор ми допаднаха още след сценката на рождения ден на общата им приятелка. Колкото и да отричаше още тогава се разбра, че единия вече бе хлътнал по другия, или може би и двамата бяха . С Зон от начало до края се забавлявах с него  той до осми епизод постоянно си пееше харесвам ли го, него ли харесвам. Сайф той бе забавен, но понякога имах чувството, че гледах един пораснал човек, който си бе запазил детското излъчване.И четеримата бяха като деца. Само един кусур има в цялата драма финала трябваше да го доразвият.Има хляб, за още поне един сезон ама надали. :wub:Но да обобща като цяло ми хареса, като изключим тук там малки неразбории и претрупания финал. Аз със удоволствие, го гледам отново с бг буквички. Сърдечно благодаря за превода.:panda-145: Все още не съм достигнала до извода, заради самите актьори ли  ги гледам сериалите, или за тръпката от неочакваното, какво точно са измайторили сценаристите. Май е второто, но по-добре да не се впускам в размисли,че става банално. :kissy:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@chernata kotka Честно да си кажа, някъде между 4-7 епизод бях започнала леко да съжалявам, че съм почнала превода на този сериал. Но след като се поинтересувах повече за актьори, заснемане и т.н. просто обикнах сериала до безкрай. 90% от актьорския състав са новаци, без абсолютно никакъв опит. При все това изиграха ролите си с такава убедителност и бяха толкова естествени! Много държа да гледате спешъла! Вложено е толкова много в този сериал и ми е мъчно, че остана недооценен заради претупания край и лошите английски субтитри.
Относно края. Когато пуснаха 10.5 (спешъла), все още не се знаеше дори дали ще има финал. Ситуацията с корона вируса им изигра много лоша шега. Актьорите и екипът са рискували здравето си, за да заснемат последните епизоди. Да, претупани са ужасно. Да, в историята на Зон и Сайфа има много пропуснати моменти (не са могли да заснемат техните сцени, докато повечето на Тар и Файт са били заснети.) Официално е заявено, че историята им ще има продължение (дали ще е под формата на 2 сезон, не е ясно). При всичките им усилия, просто сърце не ми дава да кажа "не ми харесва това".

Просто исках да уточня причините за всички, които вероятно ще се разочароват от края. А краят, макар и претупан, е невероятен. Сериалът има нужда от повече подкрепа, нека му я дадем! :wub:

П.С. Ще се опитам по бързичко да преведа последните 3 епизода, а след това и зад кадъра.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@HikariDu На мен сериала като цяло ми хареса ,все пак го изгледах целия без да презскачам .С огромно удоволствие го гледам отново с твоя прекрасен превод.Няма защо да бързаш знам колко труд си вложила в превода.Все пак въпреки всичко ,аз му дадох отдавна оценка,която се нареди след Тарн и Тайп.Да се надяваме да има втори сезон ще е чудесно,отново да ги видим на екрана.Тук са много сладки:wub:

zeesaint | Tumblr

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почнах го днес и почти изгледах три серии. Но да ви кажа първо колко яко се оплетох аз...

И всичко е, защото тогава не ги разпознавах хубаво момчетата по физиономии, не им знаех имената в сериала и не бях чела отдавна резюмето на сериала, а единственото останало в акъла ми от него бе това, че едното момче е писател на някакви си истории и по-точно аз съм го запомнила като баш един от главните герои /за първата, главната двойка/.

Накратко, реших, че Зон и Файтър са един и същ човек /не различих, че са две различни момчета, че и с различни имена отгоре на всичко, тоест това са два различни персонажа/. И през цялото време все си мислех, Зон е единият, той ще тръгне с Тютар, който е вторият, Сайфа е третият младеж. А кой е четвъртият?

А най-странното е, че в началото на серията не беше така, там като даваха Файтър ако не друго поне от разните клипчета се присещах, че това е името на един от главните герои, дали в последствие защото най-вече даваха Зон, а и писането на историята, дето съм запомнила от резюмето и там нещо се обърках и не ми правеше за момент впечатление, че имената са различни. Оф, не знам. 

Но наистина се омотах...

Чак някъде 20 мин преди края на първа серия взех да се усещам, че нещо не е наред.

Off Topic

 

Има една сцена, когато Зон като вижда Сайфа да свири и се крие от него, две момичета го снимаха и му казаха, че със Сайфа са хубава двойка. Тогава се учудих защо ги слагат двамата, след като той ще тръгне в последствие с Тютар. А и защо като цяло им е готина и историята на Сайфа и Зон, след като няма как да тръгнат...

Чак после се усетих, че  Зон всъщност е момчето, с което започва историята на сериала, тъй де първа серия и той виждаше как Татюр и Файтър вървят заедно, а Сайфа гонеше него. 

 

Вече разбрах къде съм объркала и разбрах кой е четвъртият. Но пък тук първоначално като ми дойде, че пак Зон ще тръгне с Татюр, а другите двама ще играят като другите във връзката.

Което не ми допадна, понеже Татюр и Файтър си имат дразгите, същото важи и за Зон и Сайфа и двойките биха били най-добре така.

Влязох, прочетох резюмето и всичко си дойде на мястото. И разгеле, двойките наистина са си така.

А аз защо така се обърках..:dunno:


Вече, разпознавам героите, знам кои са, имената им и захапах техните истории.

Добре, че имат някаква предистория, защото в първия момент като видях, че се познават, не ми допадна.

Аз повече харесвам героите да се запознават сега, но като имат нещо от преди айде пак става, защото показва какво се е случило и от къде идва напрежението между тях.

Интересни са ми двете двойки. Само това изтрещяване на Зон, покрай тая история на сестра му на моменти не ми допада. Малко като идиот го раздава.

Пък аз искам да е на нож със Сайфа, както например се бяха сдърпали в първа серия  мисля беше в столовата.

Но определено му е неудобно на него, а Сайфа се кефи да го дразни. То и има защо.

 

При Тютар и Файтър тъкмо започват да се развиват нещата. Да видим какво ще стане....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 hours ago, HikariDu said:

Относно края. Когато пуснаха 10.5 (спешъла), все още не се знаеше дори дали ще има финал. Ситуацията с корона вируса им изигра много лоша шега. Актьорите и екипът са рискували здравето си, за да заснемат последните епизоди. Да, претупани са ужасно. Да, в историята на Зон и Сайфа има много пропуснати моменти (не са могли да заснемат техните сцени, докато повечето на Тар и Файт са били заснети.) Официално е заявено, че историята им ще има продължение (дали ще е под формата на 2 сезон, не е ясно). При всичките им усилия, просто сърце не ми дава да кажа "не ми харесва това".

Просто исках да уточня причините за всички, които вероятно ще се разочароват от края. А краят, макар и претупан, е невероятен. Сериалът има нужда от повече подкрепа, нека му я дадем! :wub:

 

Абсолютно съм съгласна. Да, виждаше се, че е малко претупан (по разбираеми причини), и имаше някои проблеми с едитването в последните епизоди (запомнила съм едно много странно отсичане на бекграунд музиката в последния епизод и рязко вмъкване на друга музика, както и един-два прехода между отделните сцени, които май не бяха добре направени, но пък може да се окаже проблем с файла, който съм гледала), но се усещаше с колко любов са подходили всички. Като край на историите им си беше супер и много се радвам, че все пак получихме финал - по едно време доста се съмнявах, че стане преди да приключи пандемията. И аз чух за продължаване на историята на Зон и Сайфа, но очаквам да е по-скоро под формата на някой спешъл епизод, не цял сезон. Въпреки че ще ми е много приятно да се върна към тези герои и да се радвам на Tutor и Fighter, които се появяват от време на време да подкрепят Зон и Сайфа :D Но пък някои неща от последните епизоди в никой случай не бих променила.

Spoiler

Колкото и да се ядосвах на всичко, което се случи в 11 епизод, разговорът на Fighter с баща му беше една от най-силните и реални сцени, които съм гледала скоро. Респект, че му позволиха да каже онези неща и да отстои себе си. Дори ще им простя това, че цяла седмица докато излезе следващият епизод се ядосвах само от мисълта за WHY R U :lol: Единствено TharnType бяха успели да ме докарат до такова състояние, но там поне веднага пуснах следващия епизод и проблемът се разреши :D

 

 

 

10 hours ago, voileta said:

Имала си нужда от още време, за да ти дойде логична промяната при Зон. Аз добре се прикачих и му повярвах. Той се промени коренно покрай този

  Hide contents

фенфик свят, в който битуваше напоследък, а и също виждайки красотата на връзката на Тарн и Тайп. Освен това, доколкото се наспойлих, двамата със Сайфа прекарваха много време свирейки на китара

и там започна да поддава здраво, лол. Иначе и на мен ми се е случвало така да ми липсва екранно време, за да повярвам в чувствата на героя, така че те разбирам напълно ;)

 

Точно тези моменти ми бяха много приятни и благодарение на тях усетих, че наистина вървят нещата между двамата :D Бяха супер мили и сладки и направо ме беше яд, че минаха няколко епизода, в които не бяха така. То не бяха замечтани погледи, то не беше червене, то не беше чудо. Като гледам обаче общото настроение из интернет, повечето фенове не споделят моето мнение, така че екипът явно се е справил много добре, просто аз съм претенциозна :) Но ми се щеше началото им да е малко по-плавно. Наистина ще се радвам някой ден да видя какво не са успели да заснемат от тяхната история в последните епизоди :D

 

 

10 hours ago, voileta said:

 

Благодаря за мнението ти. Направи ми деня днес :yes:

А това направи моя :D:D:D Благодаря!:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

97009871-527038414638562-413666375218128

 

Е не, не мога...:rofl:

 

Off Topic

 

96080098-267519397762375-119308308666174

 

Малкия обаче е опасен. Аз мислех, че той ще е по-затворен, мълчалив, а то всъщност на моменти е толкова настъпателен, като захапе и не пуска.

Дори Файт може да остане безмълвен. :huh:

 

П.П: Пратих снимките на братовчед ми и той веднага: Кой е този сериал?

Препоръчвам го аз, както преди време правех и с TharnType.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, много сладки песнички от сериала сте качили и страхотни снимки. 

Обичам си го този сериал и да малко ме е яд, че го съкратиха и поокастриха принудително заради пандемията, но съм доволна, че това не засегна любимата ми двойка Файтър - Тюдор. Тях си ги харесвах и следях с интерес развитието на отношенията им, всички останали ми бяха като досаден фон. Включително и Сай - Зон. Те нито ми бяха интересни, нито им повярвах, нито усетих химия между тях. Дребосъка с наболите мустаци и дългуча с детското лице за мен си останаха абсолютно неподходяща двойка. Признавам им единствено целувката с езици накрая, каквато рядко може да видим в този род сериали.

Гледах го текущо с руски субтитри, но малко да го позабравя и ще го изгледам задължително и с български. Благодаря на екипа за превода!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, колко мнения са се навъдили откакто не съм влизала в темичката. Красота! Станах доволно разногледа, докато ви четях, хихи :wub: 

 

На 'начален екран' на монитора ми от няколко дена се мъдри обща снимка на героите от 'Защо точно ти'. Нещо доста нетипично за мен.

 

Да видим, дали някой ще ме подкрепи: Имам теория, че Файтър беше харесал Тютар още от постъпването му в университета, затова така мъчеше само него при приемането в братството/или там какъвто е обичаят за Тайланд/. Признавам без бой, че изрисуваното личице на Тютар и кукуригуто бяха супер сладурски в допълнение с непримиримия му характер и бунтарските очички. И като взе да го моли да му върже конеца за късмет, вече тотално се бях размазала. Това, че Файтър го измъчваше толкова време, направо ми взе здравето. Мъка, мъка. Хич не очаквах подобно развитие. Обикновено доминантата преследва, увещава, а тук Тютар се наложи да свърши по-голямата част от работата, милият, че Файтър хич не се даваше лесно, хаха. Колко се хилих с тях двамата, не е истина просто. Душички. Zee ми е много слабо място. Не намирам подходящите думи, за да го опиша, затова към момента пасувам. Но обожавам плътните, тъмни добре оформени вежди и си мра по неговите. Ако Mew ми вземаше здравето в 'ТарнТайп сериите' с ръцете си, то Zee ми причинява същото тук с тези изваяни като гъсенички вежди. Мисля че фетишите взеха да ми идват в повече. От всеки сериал по няколко. Множат се в геометрична прогресия :blush:

 

Хуморът като цяло и въображението на Зон. Без глас съм оставала с него. Само палави моменти и нелепици в главата му. Много смях и гарантирано настроение покрай него. Невинността на Сайфа и едновременно фаталният чар, който пръска. Нито един път умишлено не го видях да настоява за нещо. И като пуснеше онази усмивка и 'пльок', пак бях под масата, хихи. Още една абсолютно нетипична алфа/доминанта в този сериал.

Off Topic

Видях клип на целувката им и не мога да си крива душата. Техниката, с която се целува Зон не ми седи красиво на екран. Като се целува човек, няма кой да види отстрани, но когато го заснемаш за зрителя естетиката е важна. Лично мое мнение. Моля, не ме убивайте :ph34r:

 

Ще добавя още от силните страни на сериала-анимираните моменти. Невероятно красив арт и реалните герои така си приличат с рисуваните. Нямам търпение да загледам отново, за да вникна по-добре в сюжета, музиката, защото като гледах първия път емоцията заглушаваше всичко. Наскоро изгледах 12-ти и спешъл епа на 'ТарнТайп сериите' и ще си допиша мнението в темичката там скоро. Това са двата сериала, с които оревах света на хората около мен. Остават си любими завинаги, защото не само, че трайно загледах тайландско покрай тях, ами и ми върнаха интереса към БЛ жанра, който бях поизоставила напоследък :inlove:

 

 

skofiild - Братовчед? Пич! Имаме мъжко дето следи сериала? Виж ти, каква интересна новина. Прекрасно :ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност съм женско. Но споко, вчера зарибих двама мъжки да го зяпат. Снощи ми го сервираха...

Само дето те не влизат във форума, че да ударят по някой коментар.

 

Обикновено доминантата преследва, увещава, а тук Тютар се наложи да свърши по-голямата част от работата, милият, че Файтър хич не се даваше лесно, хаха...

Много е вярно тук мнението ви, и аз мисля по същия начин и ми направи огромно впечатление това. Може би и затова го намекнах в по-горния си пост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

skofiild, от мнението ти на предната страница знам, че си дама, хехе. С коментара си имах предвид братовчеда, който споменаваш.

Цитат

П.П: Пратих снимките на братовчед ми и той веднага: Кой е този сериал?

Съжалявам, ако коментарът ми е предизвикал объркване :blush: Ти обаче препоръчваш здраво, няма шест-пет при теб :es:

 

Мъжете гледат повече подобни заглавия отколкото предполагаме. Убедена съм в това. На мен са ми симпатични с избора за сериал. Няма да изядем никого, ако се престраши да пише, да си знаят  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@voileta Значи, грешката е моя, извинявам се, не съм разбрала правилно...

Ами да, предлагам аз. Да гледат там. И като го знам той как се вживява, като гледа нещо, представям си тука каква ще е реакцията му...:28558:

 

Сега за сериала. Много ми хареса как свърши 7 серия.

Припомням:

Off Topic

 

Когато Тай и Файт изпратиха сестрата на Тай на летището и след това като се целунаха, тогава Тай попита Файт дали осъзнава какво прави, а той отговори:

Осъзнал съм отдавна чувствата си към теб.

 

Понеже нали до сега, когато имаха някоя др целувка или закачка, Файт винаги казваше, че той само се занася с Тай, а сега вече директно си каза, че не е така и всичко си е истинско..

 

 

Да си кажа също. Много ми хареса сестрата на Тай. Той имаше нужда да сподели нещо толкова лично, като това, че харесва момче.

И тя го чу, не го нападна, а му даде подкрепа, разбра го, посъветва него, че и Файт даже. Опасна мацка.

 

Останалите момчета, приятелите на Зон, в началото много ме дразнеха. Голяма излагация са те.

И също факта, че се намекваше, че и те май ще се захаресват момчета или се закачаха с тях, също в началото не ми хареса.

Да, може главните две двойки да са гей двойки, но това не означава, че всичко живо мъжко там трябва да е такова.

Обаче сега взеха да ми харесват двойките дето се заформиха там, че чак поведението им вече не го забелязвам. Даже ми станаха забавни.

 

Зон обаче на моменти ми е странен. Той изпада в истерия, като чуе за фикшъв историята на сестра си, а да се закача със Сайфа няма проблем...

Или пък примерно, аха да се целунат двамата и той се отдръпва, щото не трябва да се случи, а в следващия момент сяда в Сайфа, плези му с или нещо подобно...

Но и те са ми готини, и то много...И забавни също.

Особено този момент... Давам цензурираната версия...:rofl:

Off Topic

 

95925372-2641739499442308-91392068183402

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да драсна и аз :) От това седене вкъщи си изгледах половината списък от планувани, та сега наваксвам или по скоро преоткрих bl сериалите :lol2:

Гледам ги тия и през цялото време в главата ми се върти една мисъл - Ах, този бузанчо ....каква скрита лимонка е :lol2: Заради него не успях да изгледам Love by Chance - в първите серии такъв пубер беше, че не можах да го издържа.....а тук - направо ми събра очите в тия горещи сцени... и тоя поглед дет вади :lol2: Не знам за вас , ама аз в сауна трудно ще вляза занапред :lol2:

ba1c877c18f232d342466d1dd2c4e8cf.png

 

 

Off Topic

:lol2:

889981.jpg

 

Това няма да коментирам ..

hqdefault.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

30 Въпроси&Отговори със Зи
 
Въпрос 1: Как мислиш, кое е първото нещо, за което се сещат хората, когато мислят за Зи?
Зи: Вежди. Приятелите и дори родителите ми ме дразнят, че веждите ми са много гъсти. Родителите ми нямат такива вежди. Роден съм с много гъсти вежди.
Въпрос 2: Какво прави Зи най-щастлив?
Зи: Семейството. Защото, когато съм уморен или депресиран, разочарован, мисля за семейството си. Дори да не казват нищо и да не ме поощряват, знам че са на моя страна и винаги ми дават кураж.
Въпрос 3: Коя дума измежду "красив", "готин" и "секси" харесваш най-много?
Зи: Харесвам думата "красив" повече от "готин", но "красив" смесено със "секси".
Въпрос 4: Мислиш, че си повече готин или повече секси?
Зи: Секси. Защото това обикновено чувам, когато получавам комплименти.
Въпрос 5: Каква е тайната на твоя добър външен вид?
Зи: Фитнесът. Защото упражненията те правят здрав, а тялото ти стегнато.
Въпрос 6: Как се справяш със стреса/безпокойството?
Зи: Имам много методи, защото всеки стрес/безпокойство е различен. Слушам музика, ям, излизам с приятели или нещо подобно, за да забравя всичко, което се е случило.
Въпрос 7: Харесва ти, когато хората се грижат за теб или когато ти се грижиш за другите?
Зи: Повече ми харесва, когато другите се грижат за мен, но ми и харесва, когато аз се грижа за другите.
Въпрос 8: С какъв човек искаш да бъдеш?
Зи: Имам приятели, които понякога са добри, понякога не са. Това не е важно. Мога да бъда с всеки, с който се чувствам добре, с който мога да бъда себе си и да не се преструвам. Това ме прави щастлив.
Въпрос 9: Ти си човек, който обича чистотата?
Зи: Много. Приятелите ми казват: "Стаята ти е толкова чиста!". Да, аз съм човек, който обича чистотата.
Въпрос 10: Защо кожата ти е толкова светла?
Зи: Да, много хора казват, че кожата ми е светла. Преди бях даже по-блед. Някои хора ме питат дали съм от север или дали съм го наследил от родителите си, но в действителност не е така. Всичко е грижа за себе си - да носиш слънцезащитен крем, когато излизаш някъде навън, да си със слънцезащитен крем, ако си изложен на слънце и да се грижиш за кожата си и да я овлажняваш вечер.
Въпрос 11: Имаш ли тайни как да се грижиш за себе си?
Зи: Аз съм човек, който е твърде мързелив да си овлажнява кожата, но трябва да го правя, защото преди време ми казаха, че ако не я овлажнявам, лицето ми ще се набръчка и кожата няма да е красива. През нощта овлажнявам кожата си както обикновено. Сутрин, когато излизам и се излагам на слънце, нося слънцезащитен крем. Много съм сериозен, когато става въпрос за носенето на слънцезащитен крем. Ако не го правя, лицето ми ще се набръчка. Виждал съм "преди" и "след"... когото продават продукти.
Въпрос 12: Разкажи ни забавна история от живота си.
Зи: Седейки тук е забавно. Забравих полета си. Щях да летя до Камбоджа с майка си и забравих, че летим следващия месец.
Глас зад кадър: Бях там. Бързахме с приключването на снимки.
Зи: Бързах да работя. Казах: "Пи, ще изпусна полета. Трябва да летя за чужбина с мама." Когато стигнах до летището, звъннах на мама, а тя отговори: "Не летим този месец."
Глас зад кадър: И той завлече обратно чантата си на снимачната площадка.
Зи: Точно. И продължих да снимам.
Въпрос 13: Какъв стил харесваш в хората?
Зи: Да бъдат себе си. Да се обличат и чувстват уверено, това е достатъчно.
Въпрос 14: Как обичаш да правиш Merit? (В будизма Merit /заслуга, благо, добро/ е действие или церемония за увеличаване на заслугите, добродетелта. Някои от ежедневните дейности за извършване на заслуги включват даване на храна на монасите или даряване на пари или неща от първа необходимост на храмове или хора в нужда.)
Зи: Другите ме канят да извършвам заслуги, защото аз наистина не знам как да го направя. Например, родителите ми обичат да ме канят да правя Merit. Ходя с всеки, който ме покани. Обикновено това е tam tan (даване на милостиня). Даряването на неща даване на милостиня ли се нарича? Понякога искам да правя и други неща.
Въпрос 15: Ако се събудиш жена, кое е първото нещо, което би направил?
Зи: Ще си докосна циците (смее се). Отначало си помислих, че като се събудя ще бъда шокиран, но не. Бих ги докоснал, защото така ще знам дали съм мъж или жена.
Въпрос 16: Кой известен мъж смяташ за секси?
Зи: Nadech Kugimiya и Sukkolawat Kanarot, защото съм гледам много от сериалите на Nadech Kugimiya. Той е добър в актьорството, в снимането на реклами и има хубаво тяло. Харесвам го много. Sukkolawat Kanarot е мъжествен, готин е, а как говори... Не знам. Гледам го и мисля, че той е себе си. Изглежда щастлив и готин.
Въпрос 17: Ако имаш възможността да избереш да играеш в римейк на драма, в коя драма искаш да участваш?
Зи: "Наследниците" ("The Heirs"). Защото е колежанска история. Това е история, в която има много момичете и момчета и възникват проблеми. Искам да изиграя роля, в която могат да се покажат емоции, темперамент.
Въпрос 18: Какво правиш, когато не можеш да заспиш?
Зи: Нямам някакъв конкретен метод. Играя на телефона си и гледам сериали, докато заспя... В крайна сметка, имам метод.
Въпрос 19: Кое е най-сексапилното ти бельо за спане?
Зи: Футболни шорти и боксерки. Аз съм човек, който обикновено носи един чифт панталони. Не нося долно бельо през нощта (смее се).
Въпрос 20: Когато се къпеш, на коя част от тялото си обръщаш особено внимание?
Зи: Никога не съм мисли, че ще ми зададат този въпрос... Обичам да мия... частите, които са скрити. Скритите местенца и отвори, мия ги всички. Но мия и цялото тяло! Обичам да мия цялото тяло!
Въпрос 21: Нещата, които винаги носиш със себе си?
Зи: Вода, спрей, рол-он, червило и най-важното - маска и дезинфектант за ръце за убиване на микроби. А когато отивам някъде, нося със себе си слънцезащитен крем, защото слънцето в момента е много силно. Затова, носете слънцезащитен крем, за да е красива кожата ви (намига).
Въпрос 22: Кои са добрите и лошите ти страни?
Зи: Добрите страни са, че съм добродушен човек и съм боец... Такъв ли съм? Не знам. Вероятно. Лошите страни - избухлив съм и говоря глупости.
Въпрос 23: Ако се къпеш и твой приятел отвори вратата, ти ще...?
Зи: Извикам! Ще извикам: "Не влизай!" или нещо такова. Да, ще е нещо от сорта. Или: "Ела. Искаш да се изкъпем заедно ли? Влизай."
Въпрос 24: Защо обичаш да ходиш на плаж?
Зи: Аз съм човек, който обича мириса на пясък, плаж, звука на вятъра, шума на водата... Става ми приятно, когато ги чувам. Обичам да спя на плажа и да слушам шума на вълните. Чувствам се леко и приятно. Брегът ми казва: "Бори се, бори се!", но аз нямам никакви проблеми (смее се).
Въпрос 25: В колко часа си легна да спиш снощи?
Зи: Снощи, нали? В 2 часа през нощта.
Въпрос 26: Някога вземал ли си душ с приятел?
Зи: С всички от Domundi. Или по време на "The Face", около 15 човека се къпахме заедно, защото снимахме шоуто. Но, ако трябва да го направя на сериозно, мога да го направя. Вече е лесно.
Въпрос 27: Ако имаш куче, как би го кръстил?
Зи: С тайландско име. С което и да е тайландско име, защото всички кучета в моята къща имат тайландски имена. Говорих с брат ми, че искам да имат тайландски имена, защото това съхранява тайландските традиции.
Глас зад кадър: Давам ти 5 секунди да измислиш име за куче.
Зи: Golden pillow (златна възглавница), или нещо такова. Thong muan (хрупкави рулца), Thong yib (златисти яйчени жълтъци), Thong yod (капки златист яйчен жълтък), Nam Phrik Num (пикантен сос), Nam Phrik Ta Daeng (червен чили сос). Наистина ги кръщавам така. Последното ми куче се казва Nam Phrik Num. Говорейки за това, огладнявам.
Въпрос 28: Какво правиш най-често по време на карантината?
Зи: Фитнес. Това е нещото, което правя всеки ден.
Въпрос 29: Проектът, който искаш хората да следят в момента?
Зи: Той вече свърши. "Why R U?" Искам хората да го гледат отново по Line TV. Може да има снимки, които не сме пуснали, не знам. "Why R U?" може да пусне в продажба boxset за хората, които искат да си го купят. Следвайте "Why R U?" в Twitter и Instagram, ако ви липсваме. Имам още един проект, на който искам да обърнете внимание - това е музикален проект. Ще пробвам да пея. Не знам дали звучи добре. Намерих един ритъм, който ми харесва и помолих Пи'Aof да ми помогне. Гледайте и Domundi в Япония.
Въпрос 30: Нещо, което искаш да направиш за твоя фен клуб и за хората, които те следват?
Зи: Разбира се, искам всеки проект и възможност, която ми се предоставя, да са успешни. Бих искал да показвам на фен клуба си, че уменията ми се подобряват, че се самоусъвършенствам. Това може да е бавно, може да е бързо, не знам. Ще се постарая почитателите ми да видят този напредък. Искам всички да харесват всеки проект, който правя и да харесват човека, който съм. Моля, подкрепяйте моите проекти и мен като личност. Благодаря за подкрепата и за куража, който ми давате!
 
Зи *отваря вратата*: О! Още ли си тук? Сега тръгвам. Ще се видим. Наистина тръгвам! Наистина тръгвам. Ще се видим следващия път.
Зи *удря глава във вратата*: О, забравих да затворя.
Зи *отново отваря вратата*: Трябва да тръгваш, Пи (любезно).
 
 
Credit: zeepruk @ Instagram
English translation: mayarasrisut
Bulgarian translation: SadSun
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах си и последните серии, та сега окончателно да си кажа - това малко "ангелче" Тар (Сайнт) ми обра точките :lol2: Събрала съм си една прилична колекция от култови моменти :D

Off Topic

Тар - Нямам шорти за плажа, ще се събличам гол....

Файт - Я се запаши хубаво :lol2:

890021.jpg

От последния епизод - нарича Файт "перверзник", а послеакъв поглед извади... а какво направи :lol2:

890015.jpg

 

screenshot_20200208_130628-1.jpg?w=1345

 

 

А толкова се смея с ей такива коментатори  :lol2:

d025d0928-1.jpgmaxresdefault.jpg

 

Това , което ми хареса е  че засегнаха въпросът "Правилно ли  е това, което правим" и размислите и страданията им...

Off Topic

не всичко беше розово  неодобрението на таткото направо ги вкара в някакъв лакорн, както се изрази Файт, което пък жъгна Тар,, защото изказаните гласно  съмнения бяха повече от негова страна. Обаче евала на Файт - толкова време да го е мислил този Тар. То още първия поглед дет му хвърли и си викам захапа въдицата :D

Но пък ми направи впечатление , че липсваше момент, в който да се покажат пред всички останали. Всичко ми изглеждаше тайно и скритичко, само за пред Зон и Сай  - нямаше среши с другите приетели, хапливи коментари и смешки от тяхна страна.

 

А за целия колектив  - много пълнеж според мен - аз половината от останалите не ги разбрах кой кой е и с кой се хвана (ма те много от тях за мен си и приличаха, та хептем). Но се радвам, че нямаше образ на "злобарката" :)

 

Отделно  страшно се забавлявам с реакцията на някои коментиращи. Ей заради тази ще изгледам наново сериала,заедно с нея :lol2:

 

 

И едно любимо видео :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покрай клиповете с коментиране на сериала попаднах и на видео с реакцията на момчетата гледайки първият епизод. Грам не разбирам какво говорят, но както пишеше в един коментар - "Интернационален фен: Смея се когато и те се смеят" :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...