Jump to content

The Good Detective Season 1(2020)


Recommended Posts

spacer.png

 

The Good Detective Season 1 사일런스
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Mobeomhyungsa
Период на излъчване: от 6 юли 2020 до 25 август 2020 г.
Време на излъчване: Понеделник - Вторник 21:30
Жанр: Детективска драма
Канал: JTBC
Епизоди: 16
Режисьор: Jo Nam Gook (Untouchable, Fantastic, Last, Golden Empire, The Chaser, City of Glass)
Сценарист: Choi Jin Won (Untouchable, The Man in the Mask, Big Man, The Apprehenders)
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Son Hyun Joo като Kang Do Chang
Jang Seung Jo като Oh Ji Hyeok
Lee Elijah като Jin Seo Kyung
Kim Sun Kyung като Oh Ji Hyeok's mother

Jo Hee Bong като Woo Bong Sik

 

Резюме: Историята разглежда по-задълбочено живота на полицаите, които не се спират пред нищо, за да хванат престъпниците…
Канг До Чанг (Son Hyun Joo) работи като детектив от осемнадесет години. Той е роден и израснал в Инчон. Разследва случаи, като използва единствено своя опит и лични връзки.
О Джи Хьок (Jang Seung Jo) е елитен детектив с девет години опит. За разлика от Канг до Чанг, той разследва случаи, като използва  доказателства и вниква в психиката на престъпника. Поради травма от детството си той не споделя чувствата си с други хора. Той е богат благодарение на покойния си чичо, който му оставя голямо наследство.
Чин Со Кьонг (Lee Elijah) работи като репортер в "Чонгхан дейли", един от четирите основни вестника в провинция Кьонги. Тя често е неразбрана заради огнената си личност, но твърдо защитава идеите си, без да се обезкуражава, когато ѝ оказват външен натиск.

 

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Линк към Сезон 2 :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последно време бягам като дявол от тамян от сериали с такава тематика, но този го загледах и взе, че ме увлече и ми харесва. 

Jang Seung Jo е страхотен, голям дивчо е! Допада ми как не му пука от нищо, следва вътрешната си интуиция и не се страхува да каже какво мисли. Леко подлудява и партньора си, и репортерката, ама да видим накрая кой кого. :D 

Голямо мазало е иначе, навързани са, та свят да ти се завие, ще видим как ще се разплете мистерията.

Spoiler

Интересно ми е кой е истинският убиец и кой ще се окаже убиецът на бащата на Детектив О.

Според някои, Детектив О е бил бившо гадже на убитата студентка, но нещо не ми се вярва.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислех си, че като мина средата, ще ми стане скучен този сериал, обаче още съм в шок. Стана още по-интересно и заплетено. 12-и ще го гледам, няма как просто, но после ще пробвам да изчакам последните 4 серии да излезнат и тогава да доглеждам, но няма гаранция, че ще устискам. Може би зависи от това какво ще стане в 12-и. 

Spoiler

 

Още не мога да повярвам, че екзекутираха невинен и, че репортерката си замълча за доказателството. :o Изобщо не очаквах такъв развой на събитията. Шефът й и той е яко замесен, как здраво я изманипулира да си трае, но все пак решението беше нейно. Детектив О го прие доста нормално, но той май здраво е хлътнал, а и каза, че може би нямаше да има различен изход на retrial-a с него. И все пак, до момента тя уж все казваше истината и се бореше за нея, а сега постъпи изключително егоистично като се сви и замълча. Не знам как ще я реабилитират. 

Въпреки че ми хареса онзи изрод като се извини на детето, ми дойде като "след дъжд качулка". 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление и тук се получи същото като в Lookout, последните 4 серии бяха доста бозави. Решиха Jang Seung Jo да го направят второстепенен герой в тях и да ни занимават с изперкалата сестра на другия главен и нейното семейство.

Spoiler

Очаквах по-сериозно внимание да се обърне върху това, кой е убил бащата на Детектив О, но те така го смотаха в последния епизод, че обезсмислиха цялата му травма. Точно тази му травма го свързваше и с дъщерята на И Да Чул, и имаше една сцена, в която двамата си говореха по тази тема и не разбрах защо решиха, че Детектив Канг трябва да се появи и да им прекъсне разговора.
Репортерката, която винаги беше на страната на истината, не спря да страда за човека, който уби невинен и косвено уби полицая, за да спаси собствената си кожа. След като си замълча по време на процеса, а и след изпълненията след като стана ясно, че шефът й е виновен, не можах повече да я приема за любовен интерес на Детектив О.

И все пак, първите 12 серии на сериала са просто супер, останалите 4 се преглъщат някакси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JTBC са обявили, че ще има 2-ри сезон на сериала! Снимките започват през Октомври. Jang Seung Jo и Son Hyun Joo ще са главни отново, за Lee Elijah няма информация. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...