Jump to content

Vampire Knight Guilty (2008)


Recommended Posts

52979.jpg

 

 

 

Продуценти : Studio DEEN
AniDB : /Линк към aniDB
Жанр : Комедия, Романс,Вампири
Държава : Japan\Япония
Година : 07.10.2008 till 30.12.2008
Времетраене : 23мин. х 13 еп.

Резюме :Сюжетът се върти около прямата и жизнерадостна Юки. Още съвсем малка, при една от многобройните вампирски атаки, тя бива спасена от красив, но мрачен младеж на име Канаме. При атаката, обаче, губи родителите си и е отгледана от директора на престижната Академия "Крос", приятел на Канаме.

Понастоящем, сега тя живее и учи в тази академия. Академията е разделена на “Дневен” и “Нощен” Клас . Освен, че учи там, Юки изпълнява и ролята на префект (ученик, с по-висок ранг, отговарящ за дисциплината и редът в училището) или още наричани “Пазители на Академията”. Именно “Пазителите на Академията” – тя и красивият й съученик Зеро са единствените от “Дневния” Клас, които знаят ужасяващата истина -- всички ученици от “Нощния” Клас са …вампири. В полумрак, когато “Дневния” Клас свършва занятията си, се среща с учениците от “Нощния “, които са на път за училището. Затова тяхна работа е да се убедят, че “Нощния” Клас ще запазят тайната си и двата класа никога няма да се обединят.
Продължение на Сезон 1

Аудио : Японско
Субтитри : Български, английски

Download:
:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Думи нямам да опиша колко съм разочарована от втория сезон..... първия беше къде-къде, а аз съм фен на това чудо оригинално, но мангата колкото и бозава да е е 1000 пъти по-добре от проваленото аниме.

 

Извинявам се, че първия коментар е толкова отрицателен, но това мисля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не си заслужава, тотално разочарование от цялата история заедно с арта. Докато в първи сезон Юки от време на време ставаше нормална, то тук си е направо извънземно. Опитаха се да поукрасят историята къде с драма, къде с нещо друго, но не се получи номера и отново анимето си остана само с една хубава песен и нищо друго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм разочарована от втория сезон

май по принцип не е бил планиран

ако не е това причината ... не мога да си обясня защо го претупаха така

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме изразни това, че Юки и Канаме уж били брат и сестра :huh: Имаше и друго, на моменти доста прибързано ставаше всичко, и не можеш да им хванеш спатийте, ако не гледаш внимателно :unsure: Иначе като визия само Юки дето се промени малко с дългата коса, така и отива повече. И отново си оставам вярна на Зера ... :) Канаме беше един такъв сериозен, и доста странен <_< А някъде прочетох, че уж пък не били брат и сестра ами той и бил прародител, демек дядо или нещо подобно. Използвал само тялото на брата на Юки, който е бил убит от онзи Ридо. Е дано да е вярно, защото е доста извратено. Края, донякъде очаквах, че ще е такъв. Имах си аз да не тръгне с Канаме :unsure: .. И тези последни реплики. :blink: :blink: :blink: Както и да е ако е замислен трети сезон, дано Юки се опомни и се върне при Зеро, който пък иска да я убие, и тя стана една ... сапунка :lol: ... Надявам се ако има да не го скалъпят на бързо, дано се постараят малко :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен пък точно втората част ми хареса повече. Нищо, че арта на повечето места бе малко нескупосан. За разлика от първата част тук интригата бе по-задълбочена и оплетена, но пък много по-ясно се развиха нещата, докато при първата - доста неща остнаха недоизказани и стояха някак недоизмислени. Също така тук според нещата се развиваха по-бързо, при 1 сезон последните няколко епизода ми бяха много мудни. И макар всички да бяха адски депресари 2 сезон ми се стори по-забавен :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разочарована съм и то много. Вторият сезон свърши гадно. Аз си мислех, че тя ще остане със Зеро, а то - тя тръгна с брат си. Не ми хареса вторият сезон. Това беше първото (цяло) аниме, което съм гледала и се разочаровах, но нищо, да се надяваме, че другите ще са по-интересни :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми анимето, то е едно от първите които гледам. След като изгледаш първия сезон оставаш с много въпроси в главата, докато не започнеш да гледаш втория сезон, в който има отговори на почти всички въпроси. Някои казват, че анимето е много прехвалено ( те може би са гледали повече от мен), но историята беше много завладяваща. Като за начинаещ в гледането на анимета, мога да кажа само че е страхотно, изгледах и двата сезона за 2 дена. Аз също съм от симпатизантите на Зеро :yes: Историята с брата и сестрата също ме изненада доста...

 

 

съгласна с мнението на snejence , че Канаме е един вид чудовище , което е било пробудено от Ридо, и че той не истинския брат на Юки. Но пък ми е странно защо той не беше способен да убие лично Ридо, след като може да измизли такъв план, че всичко да се развие както той го е предвидил ( по неговите думи). И малко ми е странна истинстката любов, която уж изпитва към Юки.

Надявам се, че в 3-тия сезон Зеро ще разбере коя е истинската същност на Канаме и ще тръгне по неговите пети, и че Юки ще се осъзнае ( защото през човешкия си съзнателен живот тя искрено обичаше Зеро), а когато стана вампир изпита някакво чувство на задължение да замине с Канаме, понеже са от една порода. Все пак на сериала му трябва един истински злодей и се надявам това да излезе Канаме.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с кръвосмешението беше обяснено доколкото си спомням с факта, че са вампири и явно при тях роднинската връзка не е пречка. Родителите на Юки и Канаме също са брат и сестра. И защо ви е чудно, че Юки избра Канаме пред смехорана Зеро в края на краищата тя винаги е била влюбена в него това става ясно и от първи и от втори сезон. Не знам защо спряха до тук определено това аниме заслужаваше още епизоди. Е така или иначе поне от моя гледна точка Vampire Knight дори и недовършен си остава една от най-добрите анимирани поредици с вампири като се има предвид колко е експлоатиран този жанр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва беше едно от първите анимета които гледах, така че нищо лошо не мога да кажа за него. Единствено съм съгласна, че първия сезон беше по-добър като цяло. Но пък в тук визията на Юки ми харесва повече.. Според мен беше странна частта с това, че са брат и сестра, но както и да е. И въпреки че още от начало бях за Зеро, ми беше ясно, че тя ще избере Канаме .. все пак от край време е влюбена в него.. Като цяло го препоръчвам. Всеки сам ще види дали ще му хареса или не, но лично за мен е от така да ги нарека "задължителните" анимета :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...