Jump to content

Трейлъри и статии за нови анимета


sinardin

Recommended Posts

Хм, аниме по произведения на Ранпо?! Трябва да е направено много нестандартно, за да се получи връзката с оригиналните творби на автора. В тях има мистерии, дори хорър елементи. Аз си представям нещо в стил Аои бунгаку, но явно това ще е далеч от него.

 

Утре е премиерата на анимето Bakemono no Ko ("Детето на звяра"). На английски са го превели The boy and the Beast.

Позволих си да видя имената на озвучаващите артисти и останах изумена: Мамору Мияно, Коджи Якушо, Аои Миязаки, Шота Сометани, Хару Куроки, Лили Фрранки, Кумико Асо, Йо Оизуми и Сузу Хиросе!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен Хосода е един от най-добрите аниме режисьори - последните дни си припомних "Летни войни" и "Момичето, което прескачаше през времето", и си изкарах великолепно, жалко, че субтитрите им са ужасни, ама буквално. Нормално е да подбере добър каст, наистина няма слаб проект до момента. Чакам с нетърпение да гледам и новия му филм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето, че наближи и есенния сезон. Накратко-сезона на продълженията, аз преброих около 11 :) .

От тях ще следя  май пет- абсолютно сигурно: Haikyuu!! 2Garo: Guren no Tsuki(няма смисъл да уточнявам защо-и на двете първи сезон ми хареса страшно много :896767: ); леко под въпрос(вероятно с превъртане):  K Return of Kings(много хубава анимация имаше сезон едно, обаче историята...), Noragami AragotoWorld Trigger: Isekai Kara no Toubousha(май ще е нещо като филър сезон, но първи настигна мангата, така че е нормално).

Продължения, които ще погледна вероятно когато завърши сезона-сиреч последния еп да видя как свършва и ако нещо ме грабне междувременно може и цялото, щот не са ми чак толкова интересни да ги следя седмица за седмица: Soukyuu no Fafner: Exodus 2Owari no Seraph 2. Останалите няма да ги пробвам дори.

От новите заглавия интересни са ми Owarimonogatari( Shaft по някога успяват да ме изненадат),  Subete ga F ni Naru(интересен плакат, а и резюмето ми грабна вниманието), One Punch Man(къде без него, поне да видя как се е получило :P ), Onsen Yousei Hakone-chan(не си падам по истории с лолита, но резюмето поне обещава ако не интересна и оригинална, то поне приятна история).

Разбира се има няма да минем без задължителните голеееми оръжия държани от тийнеджъри, решени да спасят всичко живо-Gakusen Toshi AsteriskHeavy ObjectKidou Senshi Gundam: Tekketsu no OrphansTaimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai и тн.

Има и два ривърс харема, но твърдо ги прескачам-пренаситих се, пък и причината да ги откажа има втори сезон есента :D .

При филмите има няколко интересни заглавия,но ще ги пусна отделно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сезон ще е по-зле и от предишните няколко. Освен Haikyuu и One-Punch Man, нищо не ми грабна, дори бегло вниманието. 

Ще хвърля и едно око на Heavy Object, но не вярвам да е нещо смислено. Сигурно ще видя и Noragami Aragoto, поради липса на друго. Първия сезон не ме впечатли, но поне потенциал има.

 

Може и да излезе нещо от Owarimonogatari, но все още не попадам на по-подробна информация за него.

 

Иначе от към movie-та, сезонът мисля, че ще е приличен. Ajin ми се откроява. Доколкото видях, ще са цели 3 филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен, сезонът е спасен точно заради Уанпан-ман и Аджин.  Разбира се, Аджин няма да излезне до по-следващия сезон, но.. имам продълженията на Фафнър и К, които ще запълнят дупката до тогава.

 

Трябва да довърша 1ви сезон на Хайкюу и също на Норагами, печеля още две потенциални губивремки, евентуално. Норагами може да не го догледах, но саундтрака му го прециклих, така че със сигурност ще хвърля поне едно око/ухо и на втори сезон. Последното аниме, за което ще имам време, и на което мисля да дам шанс (дългогодишен фен на поредицата съм, все пак) е Гъндам. Шансът да ми хареса е 50/50 но..късмет!

 

А, да - за съжаление, твърде малко инфо имаме за Kagewani, за да преценя дали става или не. Може да го скуизна някъде там в скеджъла, все пак има магическите подправки "хорър" и "кратко" в описанието. XD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За филмите отложих да пиша, защото така или иначе ще се появят в нета най-рано шест месеца след излизането си на екран. Разбира се и за мен задължителното заглавие е Ajin. Полигон определено си подбират проектите, а това е едно от добрите сайнен заглавия и е плюс, че ще е филм(или филми) така поне част от цензурата ще ни е спестена...надявам се.

Другите вероятни са Shisha no Teikoku и Harmony . Първото определено ми допадна повече, като плакат, като резюме и като трейлър. Второто ми звучеше и изглеждаше много обещаващо докато не видях трейлъра, нещо не ми хареса и дори онази дето прилича на Крюела не успява да ме убеди съвсем, но има доста време за да реша.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=31rKN2U8Jzc

https://www.youtube.com/watch?v=xBH8-Y7S5N8

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мина достатъчно време от началото на есенния сезон и съответно планираните дузина заглавия спаднаха наполовина (това си е постижение-обикновено падат и надолу, но благодарение на три втори сезона цифрата се качи :D)  и лекичко попрегледах следващия в аванс. 

Като изключа продълженията на Akagami no Shirayuki-hime, Ansatsu Kyoushitsu, и Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri ( които може да гледам, а може и не), от сезон зима 2016 в must watch листа ми влизат пак доста заглавия. Три сайнена по манги: Ajin - да уточнявам, че го чакам с нетърпение няма нужда и въпреки сигурната цензура  поне знам, че ще го гледам веднага, а не след половин година  като при филма; Boku Dake ga Inai Machi - обичам такива сюжети, а и харесвам мангата; Dimension W - малко ми е скучно като манга, но трейлърът ме убеди. Един джосей и едно шоджо, също по манги: Nijiiro Days - много приятно заглавие и ако няма съществени промени в плота очаквам същото и от анимето; Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu - студио Deen има дълъг опит в този жанр, така че адаптацията вероятно също ще е добра. 

Има още пет, които ще проверя, но са си под въпрос. Schwarzesmarken - първо ме заинтригува инфото, а и го дават като spin-off на Muv-Luv Alternative, значи поне ще го пробвам. Divine Gate - плаката и трейлъра изглеждат прилично, също влиза. Hai to Gensou no Grimgar - по новела, фентъзи, ревюто не вдъхва много доверие, но трейлъра изглежда приятен, значи в кюпа. Dagashi Kashi - преди доста време оставих мангата он холд, защото нещо не ме грабна тогава и ще опитам с анимето, да видя дали ще има промяна. Prince of Stride: Alternative - за това най-не съм сигурна, нито плаката, нито трейлъра ме заинтригуваха, но ревюто и Madhouse Studios(може да направят шедьовър, а може и да се издънят-при тях никога не се знае)  натежаха-също влиза в списъка засега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, обичам анимето, но малко се обърках-от една страна пише нова адаптация, а в трейлъра наблягат на събитията след края на предишното аниме... Абе ще почакам и ще видя, то реално няма много материал дори след рестартирането на мангата :)  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...