Jump to content

Recommended Posts

EgbwBv8U8AQHSMG?format=jpg&name=large

Off Topic

Maiden Holmes China Web DramaJz6vRq7ZzeaX2a6H0wr8TGOns2fWMBxv7NKJ7Zi0

vgyO8_4f.jpgXOrmJ_3f.jpg

 

 Maiden Holmes
少女大人 / Shao Nu Da Ren

Произход: Китай

Уебсайт за излъчване: Tencent
Дата на излъчване: 27 август 2020 г. - 10 септември 2020 г.

Епизоди:32
Жанр: Комедия
Режисьор: Li Xiaojiang
Креативен директор: Wang Yu
Сценарист:  Liu Ying, Zhang Yaxi
Продуцентска компания: Tencent Penguin Pictures, Hakim Unique Media (HUM)

Субтитри: Английски

 

Участват:
Sebrina Chen Yao като Su Ci
Zhang Linghe като Pei Yanzhi / Pei Zhao
Zhang Jiading като Xie Beiming
Wang Yizhe като Dong Rushuang
Zhu Minxin като Jiang Xiwen
Huang Yi като Yi
Xu Han като Fu Zizhuo

 

Описание:

На 19-годишна възраст Ци Уан Пей Йенджъ получава заповеди да защити страната от чужди нашественици. С естествената си военна доблест Пей Йенджъ обръща нещата в своя полза, но армията му е в засада и победена в последната битка, загубват войната. Когато се връща в двореца, хитрият и властен Юн Уан заради поражението принуждава Пей Йенджъ да се откаже от контрола над военните.

Юн Уан поставя млад император на трона и започва да управлява зад завесите.

Пей Йенджъ постига споразумение с младия император: да се оттегли временно от политиката, докато разследва истината зад съкрушителното им поражение. Сега под прикритие с новия псевдоним Пей Джао,  ще разследва случай около липсващите държавни средства, заделени за бедствия. Среща младият и решителен детектив Су Ци.

Пей Джао  започва да работи с нея, привлечен от нейната хладнокръвност и невероятни умения. По пътя двамата се запознават със Сие Беймин, който е младият господар на имението Юншан и Дун Жушуан,  дъщеря на краля на отровите.

Сформирайки четиричленен екип, те работят заедно за разрешаване на мистериозни случаи

и в крайна сметка разкриват тайните на двореца.

 

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click: :click:

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип не съм много на ти с историческото, обаче онзи ден ми попадна един клип от този сериал и като ми стана интересно какво ще стане, ами предадох се и го започнах. Да видим накрая ще го оплюя ли или ще дам добро мнение.

Сега съм още в началото, но всъщност върви добре и дано така си остане. В смисъл да разследват разни случаи, а не да се забатачат в някакви дворцови интриги, че точно ей заради това хич не си падам по историчесите драми. И четиримата, даже петимата герои са симпатични и някак си коренно различни по характер.

Което пък ги допълва. Пък и те тъкмо сега се запознаха и да видим как ще продължи тяхното сътрудничество.

Главната е по-стриктна някаква, дори не се усмихва, той малко по-жизнен, съобразителен, поставя я на място, ама то не е нарочно или защото тя си го заслужава, а по-скоро така се получава. Ама пък се кефи на това. Отношенията им от началото са огън и жупел. Поне аз така го виждам, харесват ми.

Off Topic

 

И интересното е, че това се случва без той дори да знае или поне не са показали, че знае, че е жена, защото тя го играе мъж в сериала. Върви и на тази актриса да е мъж. Аз даже в началото си виках, че ми е позната, чак като видях името й се сетих за коментарите в сериала My Unicorn Girl, където е споменавано, та се сетих, че това е тази актриса. Още повече, че няма и две седмици от като приключих My Unicorn Girl, ама не се сетих, че е тя.

Другото забавно в този сериал е, че тя хич не харесва главния герой, но пък страшно харесва принца, ама не знае, че това е той, нали се представя с друго име. А той се подсмихва някакъв на това.

 

Другите двама,

Off Topic

 

така съм се смяла тя като лежеше и викаше студено ми е, а онзи почна да се разсъблича да я покрива и в този момент тя се събуди и като го видя помисли, че е някакъв извратен... :28558: Аз за нея си мислех, че ще е някаква тиха, скромна, спокойна, аха-друг път. Луд ще го направи.

 

Ей го въпросният клип:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покрай тези красиви, млади китайски актьори, които се навъдиха в последно време съм на път да се предам окончателно и да загледам китайски сериали наравно с корейските, а не само на високосна година. :28558:

Тук главния толкова много ми прилича в определени моменти на младия Jo In Sung, че не мога да устоя и се загледах сериозно в сериала. Лек, забавен и приятен ми е за момента. Другия младеж и той красавец, актрисите не са ми антипатични, играят естествено всички.

Не се учудвам, че главния смята главната за момче за момента, щото неговия слуга е поне толкова дребничък, слабичък и нежничък, колкото е и тя :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз събота и неделя такъв маратон си спретнах с този сериал и пак ми останаха последните 5-6 серии, тъкмо почнаха с развръзката.

От малкато китайско историческо, което съм гледала това определено ми е най-доброто. Най ми допадна.

Като го завърша ще ударя един цялостен коментар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всички желаещи да гледат сериала с превод на български имам добра новина, вече можете да го гледате онлайн

тук: :click: и :click:

Да, целият сериал е преведен на български и любезно ни предоставен от екипа D&D, Tony и Alexia

Благодарим за труда! Ще очакваме още от вас, момичета :)

 

Ревю: След съкрушително поражение в последната битка срещу нахлуващо кралство, принц Ци е принуден да предаде военната си власт. Чичо му, хитрият принц Юн, решава да се възползва от шанса да подкрепи възкачването на трона на по-младия брат и да го направи император, за да си осигури задкулисното управление на държавата. Принц Ци постига мълчаливо споразумение с императора да се оттегли временно от придворните дела и се впуска в тайно търсене на истината под псевдонима Пей Джао. По време на пътуването си той среща младия полицай Су Цъ и е впечатлен от неговата хладнокръвност и невероятни умения. Двамата се запознават със Сюе Бей Мин - младият господар от имението Фей Юн и Жу Шуан - дъщеря на краля на отровите. Така, в търсенето на справедливост, четиримата решили заедно да разследват и други мистериозни случаи, но колкото повече се приближавали до истината, толкова повече опасности започвали да ги дебнат.

 

jgvJr_3f.jpg

Гледайте "Дева" и се забавлявайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неочаквано интересно за мен се оказа как разкриваха криминалните случаи. Момичето наистина много напомняше в дедуктивните си монолози на великия Холмс. И беше на ниво много над другите ѝ колеги, тц , тц, само тя умната. И в тия времена как приеха така лесно жена-полицай, и другото момиче, с отровите, какъв спец беше на такава млада възраст, откъде толкова опит, да се чудиш... Ами, измишльотини... Не ми хванаха окото и двете, особено химичката, незабележими и суховати същества, но пък младежите бяха супер! Линхе тук е в първата си роля, изобщо не му личи! Явно си е талантливо момчето. Благодаря много за субтитрите, беше удоволствие с тях! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...