Jump to content

Yoobyeolna! Chef Moon (2020)


Recommended Posts

ux6pucIgAS1bZReYd1yTRMyhpsw.jpg

 

Off Topic

imgData1_mob_2020_02_07_050022.jpg

EQem3wkWkAA91hZ?format=jpg&name=medium

 

Yoobyeolna! Chef Moon(유별나! 문셰프)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Vacation in Your Own Way
Период на излъчване: 6 март 2020 – 25 април 2020 г.
Време на излъчване: Петък – Събота  22:50
Жанр: Романс, Комедия
Канал: Channel A
Епизоди: 16
Режисьор: Choi Do Hoon (Super Rookie, Love of Thousands Years, KSA)
Сценаристи: Kim Kyung Soo, Jung Yoo Ri
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Eric (SHINHWA) като Moon Seung Mo
Go Won Hee като Yoo Yoo Jin
Cha Jung Won като Im Hyun Ah
Jang Jae Ho като Kang Joon Soo
Ahn Nae Sang като Im Chul Yong
Gil Hae Yeon като Jang Sun Young
Choi Kwang Je като Bang Da Hoon
Joo Jong Hyuk като Choi Gun Woo
Lee Seung Yeon като Han Mi Young
Cha Chung Hwa като Pi Gon Sook
Song Young Jae като Grandpa Bong Doo
Go Do Yun като Seol Ah
Lee Seo Hwan като Dr. Cho
Lee Seung Chul като chairman of Donghan Food

 

Резюме: Мун Сънг Мо (Eric) е популярен звезден готвач, който е отговорен за създаването на изящния бум на корейската кухня. Той обича да готви с органични съставки, докато настоящата кулинарна среда е изпълнена с храна, приготвена с MSG и проблемни съставки. Но след като родителите му умират внезапно при пожар, той решава да премести в причудливото село Соха, където спокойното му ежедневие завършва с внезапната поява на Ю Ю Джин (Go Won Hee), известен моден дизайнер. Тя се мести в Соха, след като губи паметта си в следствие на злополука. Заради ексцентричното си поведение, далеч от собственото ѝ бляскаво аз, Ю Джин получава прякора 'Yoobyeolna' ('Ексцентрична')…

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав сериал, с някои спорни сюжетни моменти. Прекрасен екип. С учудване научих ,че главната актриса е на 27 години, аз я мислех че е 35-40 годишна. Тя в сериала наистина играеше 34 годишна жена. Ама не е комплимент да играеш по възрастна жена и да изглеждаш по възрастна отколкото си. Иначе е симпатична. Странното беше, че героинята е анорексичка с проблеми при храненето. А като си загуби паметта не спря да яде, само затова мислеше. Това показваше, че проблемите и са на психическо ниво , не на физическо. Жителите на селото бяха големи чудаци. Малката Сула беше голямо съкровище. Само как ходеше да се храни из селото.

Off Topic

Всичко беше наред докато главната героиня си беше загубила паметта, след това сюжета затъпя.  Направо ме убиват с тия супер зли герои дето ги измислят. То в Корея явно всеки директор и председател имат под ръка шепа наемни убийци. Там да заповядаш да убият някого явно е в реда на нещата. А как си мислят там ,че можеш да откраднеш модна фирма която сигурно не е регистрирана в Корея и е акционерно дружество???  Тия сценаристи явно за акции не са чували, и че който има акциите той е собственика?  Убиха ме с тъпата идея да доказват коя е Бела с конкурс за шиене на костюм. Та няма как да откраднат на Бела фирмата след като тя е собственичката на акциите и те са на нейно име, те не са на името на някоя си Бела, ами на човек с реално име и данни. И тя едва ли мъкне със себе си акциите та да и ги откраднат. Толкова изсмукан сценарий. И накрая почти победиха лошият, ама го отърваха? И нищо дайте да не се пазим , да си правим шоу и банкет и да оставим лошият да запали старата къща. И после главните герои се разделят , неясно защо. Тя не казва нищо, той- аз всичко съм обмислил върви  да правиш дизайни, тя го гледа учудено, той- ама като свършиш се върни обратно, тя го гледа и сякаш се пита, ама ти сега гониш ли ме, аз мога и тук да творя?? Толкова нелепо беше цялото нещо.  Раздялата още по тъпа - тя - значи това е край? той - не е край ако се върнеш?  Цялата обмяна на реплики която следва беше толкова тъпа.  И това ако е любов, аз съм трамвай както се казва. И тя после 6 месеца творила в Австралия?? Щото ако не е Австралия не може, нали сте чували че всички известни дизайнери са от Австралия. Купила си винарна в Австралия? То без кенгуру и коала не става добър дизайн явно. Смях в залата. И след това защо се върна в Корея, след като и е толкова добре в Австралия? Ама аз нали съм глупав и нищо не разбирам, що да сме заедно , като можем и да сме влюбени, но разделени. Явно в Корея любовта така работи.  

Не съжалявам че го гледах, не е лош сериала.  Има си своите моменти. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...