Jump to content

Recommended Posts

EP3xafTX4AIxb9K?format=jpg&name=large

 

Off Topic

EQDyyBgVUAAgSpT?format=jpg

EDoAoKCUcAAiN02

EDoAoKAUEAAx3OT

 

Well Intended Love Season 2  (奈何BOSS要娶我2)

ДОБРЕ ПЛАНИРАНА ЛЮБОВ
Страна: Китай
Също така известен като: Nai He BOSS Yao Qu Wo2
Година на излъчване: 2020 – Февруари – 13 до 2020 – ? – 1?
Време на излъчване: Четвъртък
Жанр: Романс
Канал: Sohu TV
Епизоди: 16
Режисьор: Wu Qiang
Субтитри: Английски
 
Участват:
Xu KaiCheng като Ling YiZhou
WangShuang като Xia Lin
Liu Jiaxi като Jia Fei
Ian Yi като Chu Yan
Huang Qianshuo като Wen Li
Sky Li като Fu Weining
Ding Ning като Jiang Yushi

 

Резюме: Кариерата на Ся Лин като актриса е в подем, но една папарашка снимка с бизнесмена Лин И Джоу я поставя
в ситуация да търси начин да възвърне образа си на миловидна и порядъчна жена.

Какво ще предприеме Лин И Джоу?
Какво ще последва след решението, което двамата ще вземат…

 

 

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs:: :click: и :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs:: :click:

 

Линк към сезон 1 :click:

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала вече напреднал даже, 6 серии са излезли. Но понеже само първа серия е преведена на руски, то хем да я изгледаш, хем пък да не го започваш още. Е, изгледах я. Но преди това, аз с моя пуст навик да преглеждам набързо какво ще стане и тук го сторих. И видях някои неща, които ми се сториха странни и нелогични даже. Примерно двамата главни си говорят на вие, накрая обявяват, че са женени. Е, добре де, да кажем, че са скрили женитбата си в първи сезон / отдавна го гледах и вече съм позабравила какво става, пък още не съм го преповторила с БГ буквичките/, та примерно са скрили сватбата, което пък като се замисля въобще не беше така, те имат и дете, него как ще го скрият. Затова погледнах описанието, където го гледах  :click: ,та там си пише, че това е алтелнативна история на първи сезон, демек не е никакво продължение, а съвсем нова версия на историята. Погледнах и на други места, и там си го пише така. Променили са резюмето, преди не беше така. Даже има и някакви писания, че това тук е някакъв алтелнативен свят и там съдбите на двамата герои пак се преплитат. Аз това в първия момент като го прочетох си помислих, че героите от първи сезон ще влязат във втори в един момент, примерно да кажем гл. герои от първи сезон да попаднат тук и да се видят със своите аз в този свят или някакви ей такива, някакво мазало да стане и не ми допадна много, много като идея. Добре, че съм се объркала. Както казах това е просто една нова история на тия двамата луди и цялата тайфа около тях...И между другото, макар, че бях с нагласата, че този сезон ще е продължение и исках да го видя точно това, да видя детето, всъщност ми допадна това, че е нова историята, гледали сме бая римейки на дадени сериали. Но нова история със същите герои, аз поне не се сещам. Та определено буди интерес. Сега обаче, май ще има едно сравнение, между първата и втората история, няма как...

 

Off Topic

 

Сега, след изгледана първа серия. Вече знаех, че историята не е продължение, ама и да не знаех, до петата минута, ако не и по-рано се усеща, че нещо не е както трябва.

Иначе то от една серия няма как да разбереш много, но първо-най-добрия приятел на главния сега е приятел на нея. Даже май с YiZhou нещо не се долюбват. В първи сезон тя беше нискоразрядна актриса, тук е на една крачка от успеха. И сега на едно събиране, където тя  видя за пръв път гл. герой, при един  негов жест, той като си оправя вратовръзката тя си спомни нещо, те явно някъде са се засичали, но там са с маски и тя не е сигурна. Та и затова го последва да го пита, и им направиха едни снимки, откъдето всички решиха, че има нещо между тях, пооплюха я и какво ли не. И затова накрая направиха пресконференция, той й обеща да й помогне да оправи нещата, а взе, че изтърси, че са сгодени...Та така започна този път тяхната история накратко. Стана ми интересно, да видим какво ще стане....

А, и още нещо. В един момент тя каза, че е сънувала, че е болна от левкемия. И също, преди две години, като и звъннаха за някаква роля, тя беше в магазин, но като се загледах в името на мястото, май по-скоро е сладкарница. Та там имаше мъж, който гледаше към нея и ми заприлича на гл. герой. А в първи сезон нямаше ли нещо свързано с торта мужду двамата? Сякаш нещо такова ми се върти.

 

 

Та това е, аз ще си чакам превод на руски и ще зяпам. Ако взема и да им позапомня имената на тия герои, също няма да е лошо.

П.П: С дълга коса тя по ми хареса. Даже ми изглежда по-млада. А той си е същия сладур и пак си дърпа конците, както си иска. Тя хич не се усеща...:panda-145:

И сигурно пак ще има нещо такова, че той я обича от много време, както беше в първи сезон. Така си мисля де. Да видим...

 

Off Topic

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано не желая да си развалям удоволствието от сезон 1. Мисля да пропусна сезон 2 и да си остана с розовите очила. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рали,много симпатични първи две серии изгледах, струва ми се дори по-добре стоят от  първите на първи сезон,

а и тук  главната е актрисата и все гиздава ходи,  а  Лин И Джоу пак си е страхотен мъж-плановик:D...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да забравим, че въобще сме гледали сезон 1, много повече ми харесва тази версия, засега. Щом го пуснах и се отплеснах да изгледам всички излезли еп. А го почнах веднага след "The Romance of Hua Rong" където участва част от каста. Все повече ми харсева Yi Bo Chen като игра, а и секретарчето е голям бонбон със сладката приятелка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, много добър и този "сезон". Даже се чудя дали не е по-. Страхотна двойка, с неподправена химия. И физически, и като типажи са си много хармонични и като все ги обличат в хубави дрешки, не можеш да си откъснеш очите. Бих гледала и трета версия на заглавието с тях, за да видя за пореден път как, както каза главната, "в която и реалност да живееем, пак ще се намерим".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

22 hours ago, kitket said:

Да, много добър и този "сезон". Даже се чудя дали не е по-. 

 Приятелка от Малайзия ми каза същото. Ще взема да се пробвам. Дами, благодаря на всички за отзивите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тортата и левкимията

Off Topic

(тя беше лъжлива)

ги имаше в първия сезон. Това нещо е като повторение на първи сезон със любовен триъгълник... И те даже не се познават в началото? Така ли да разбирам ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се откъде да започна... Чудя се в тази тема ли да пиша, в тази на първи сезон ли... Чудя се колко от това, което ще напиша, трябва да е в спойлер...

По същество - това не е втори сезон в смисъла на "втори сезон", който сме свикнали - продължение на събитията. За първи път гледам такова нещо под понятието "втори сезон". По-скоро бих го нарекла втора версия на сюжета. Сещате ли се - сигурно са се чудили как точно да развият героите, кой път да хванат, какви решения да вземат за героите, сценаристите са решили да направят една алтернативна версия.

Каква е идеята - да покажат на всички, че каквито и решения да се опитваме да вземем и колкото и да си мислим, че всичко зависи от нас, съдбата ни е предопределена и каквото е писано да стане, ще стане. Нещо такова философско си представях изказването ми, кой колко вярва в това, вече е друг въпрос.

 

+-сове - актьорите са страхотни, справят се с ролите идеално, химията между всички двойки е налице, а лошотиите ти идва да ги намразиш. Тази версия ти дава възможност да видиш и героите в друга светлина, някои от тях бяха развити повече, отношенията им стигнаха по-надълбоко от сезон 1 (поддържащата двойка например, Чу Ян - ако не се пише така на български, извинете ме). Динамиката на отношенията беше различна, което си я прави една нова история все едно, спокойно може да се разглеждат като отделни сериали.

 

--нуси - Най-големия - някой ще ми обясни ли какво беше това продуктово позициониране? Ама съвсем съм сериозна, какво ли не рекламираха - хранителни добавки, техника, камери, шампоани, уреди, телефони и какво там още изпускам, и все така набиващо се на очи. Някак цялото настроение ми беше по-шеговито, все едно по-скоро беше романтична комедия, хванах се да се хиля на много моменти. Но това, заедно с рекламите, ми остави по-скоро впечатлението на несериозен рекламен сериал на който е платил. Чудя се даже дали не са измислили тези серии, за да угодят на спонсорите, които са платили за сезон 2.

 

Детайлите, това няма как да не отиде в спойлер:

Off Topic

Забелязахте ли, който е гледал внимателно, всички малки неща и референции към първия сезон - номерът на колата на шефа е еднакъв; планът на шефа да я вкара в болница за левкимия, който отмени, след като се видяха на партито; роботът-подарък, който отново не значеше нищо за майката; милия Чу Ян, който се влюбва във жената, дала му инхалатора за астмата; сцената с плуването в басейна и преследването във фитнеса и т.н. 

 

Всичко това, за да ни кажат "обречени са да са заедно".

 

Извод за мен си, след всичко написано - Първата част определено е моята, поведението на героите там ми допаднаха повече. С тази част някак ми стана "задкулисно", т.е. гледах все едно забавните сцени извън кадър или как е бил заснет сериала, което не правя по принцип, понеже ми убива впечатлението и чувствата, които е предизвикал сериалът първоначално. Не че го казвам с лошо, забавлявах се все пак. 

 

Стига толкова, към следващия!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След първия сезон, този ми се видя мааалко по-комедиен. Главния герой го предпочитах като студен бизнесмен, а тук силния комедиен момент в образа му въобще не ми хареса.В този сезон ми беше по-интересен секретаря и филмовата звезда с нестандартната мацка. Предполагам,че щеше да ми хареса повече, ако не бях гледала първия сезон. И много реклама, много...на всичко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че идеята за два коренно различни сезона е много добра. Докато гледах сериала открих гледната точка и на двата главни персонажа. Също така идеята която представят е доста иновативна! Да вкарат мотива за миналите животи (не знам дали е такава идеята, но аз открих този мотив) е нова,интересна и същевременно оригинална. 

 С две думи, сериалът ми грабна вниманието и бих го гледала отново след време!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо общо с първия сезон, но си струва гледането. Меко,леко, изпипано - гледаш само хубави неща. Артистите-хубави, отношенията между героите - нормални, дрехи, къщи,коли,офиси - прекрасни. Ей така си гледаш и си мечтаеш поне на екскурзия да отидеш до такива места.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 26.05.2022 г. at 18:30, NeviQQ написа:

@bealonenomore, не ти препоръчвам  втората част :ilovethis: 

Пък можеш да рискуваш... ще чакам с нетърпение коментара ти и за нея :28558:

 

Слушам и изпълнявам :) 

 

Причиних си и тази версия, най-вече заради българските субтитри – благодаря, момичета!

 

Всъщност тук отделни неща ми харесаха повече от първата, както и обратното – така че ако имаше компилация между двете, може би щеше да се получи нещо още по-приятно :D Хубавото на първата част е, че гледаш историята за първи път, даже успяха да ме изненадат с някои неща

Off Topic

като фалшивата болест или това, че майката на главния не се оказа такава, за каквато се представяше.

 

Като гледаш обаче и 2, ти е още от същото и без кой знае каква интрига. Но поне елементите на сапунка бяха с една идея по-малко, или заемаха една идея по-малко екранно време, та не ми избодоха очите чак толкова. В 1 и главният беше по-готин – или му отива да е по-сериозен и тъжен, или просто успява по-добре да предаде този тип емоции. Главната ми беше скучна и досадна и в двете версии, но поне в 2 беше с малко по-прилична коса :D Тук историите на останалите две двойки бяха разгърнати по-добре и ми бяха по-интересни, минус обаче ми беше визията на девойчето на актьора – в първата част беше много по-сладуреста! А самият актьор в 1 преиграваше, а тук беше по-гримиран от всички дами взети заедно... 

 

Като цяло – ако бях гледала първо тази версия или само нея, като самостоятелен сериал, може би щеше да ми хареса малко повече. Сега ми беше като преразказ на първата. Има за какво да се хване човек, но на мен първата ми досади и реално нямаше как да се отърся от това усещане и тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...