Jump to content

Recommended Posts

 

Филм с дива трева Китай

Off Topic
kxlXk_3f.jpgexOvn_3f.jpgФилм с дива трева КитайФилм с дива трева Китай



ZrjpJf.jpgФилм с дива трева Китай


rzAr7_4f.jpgyEK54f.jpg


 Зад сцената
Филм с дива трева Китай

 Покажи повече...

 

Wild Grass

荞麦 疯长 / Qiao Mai Feng Chang

 

Китай

Дата: 25 август 2020

Режисьор: Xu Zhan Xiong
Сценарист: Xu Zhan Xiong
Изпълнителен продуцент: Leste Chen
Продуцент: Neal Wu

Жанр: драма

 

Участват:

Sandra Ma Si Chun като Yun Qiao

Elaine Zhong Chu Xi като Li Mai
Johnny Huang Jing Yu като Wu Feng

----------
Wang Yan Hui като B Siling
Sunny Wang Yang Ming като Hong Ming
Chloe Gao Ye като Yun Shu
Yang Yi Wei като Jin Zi
Xin Peng като Qin Sheng
Li Xie като Li Wen Bin
Ryu Kohata като Xiao Cun
Zhang Jian Ya като Chu Zu Che Si Ji
Wu Chao като Wu Tuan Tuan Chang
Niu Yin Hong като Yun Qiao Mu Qin
Wang Zi Chen като Zhao Si   

 

Описание:

Трима младежи пристигат от провинциалния в големия град, за да осъществят мечтите си,

но дали ще успеят и доколко лесно е това?

 

 

:essub:

 

Свали с български субтитри: :click: и :click:

 

Онлайн с български субтитри: :click:   :click:   :click:

 

Свали с английски субтитри: :click:

 

Онлайн с английски субтитри: :click: и :click:

 

Онлайн с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, lukreciana написа:

Ми пише 28.02.

 

мхм, така пише, щото постерът и информацията бе такава миналата година, после смениха датата на 14 февруари, даже направиха и няколко роудшоу-та из градовете, но вчера обявиха отлагане (не само за този филм, а и за всички други), защото е наложен строг режим за излизане от къщи в цялата страна. Спряха и заснемането на продукциите, всичко е ангажирано с потушаване на епидемията. Ще ми се да успеят по-бързо :unsure:. Вероятно ще отложат и следващия му филм, който бе планиран за 6 март - Oversize Love, ако не премине опасността.

6b349c8e79b7da14.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като съобщиха, че от 20 юли ще се отварят театри и кина в някои китайски градове с ниска заболеваемост, от официалния акаунт на филма публикуваха нови постери и дата за излъчване. Стискам палци и очаквам с нетърпение. (Скоро съобщиха и че филмът ще бъде представен на филмовия фестивал в Кан :click:

2020.06.24 Weibo Update from Wildgrass producer, with news that Wildgrass will be presented at the Cannes Film Festival, to offer distribution rights outside of China and SE Asia!)

 

9905ba5d5e0a1afc.jpg8a82e5a1e6d4da83.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си аз... Филмът Wild Grass  (112 мин) на режисьора Xu Zhanxiong ще бъде показан на 23-тия Шанхайски международен филмов фестивал 2020 г. на 27 юли от 14:50 ч,

 

84abda40bb840ed4.jpg

 

а също така е номиниран  в категорията "Asian New Talent Award Official Selection".

4444be9237663e6b.jpg

 

Очакваме Джони на червения килим. Готови... Старт!

d0654f86058db88f.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2d02011870874cbe.jpg

 

Днес излезе ендинга на филма “Colorful Days”, страхотно изпълнение на Джони, на английски веее, много повече ме грабна, отколкото изпълнението на жените

Качих пълния клип тук :click:

 

7279ebe0ec39dfa8.jpg4a7bb433501f8f1e.jpg


 

Ето и моите приятелки от Милано но качиха в Инстаграм за по-голямо удобство

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както продуцентката намекна, явиха се с режисьора на Шанхайския филмов фестивал вчера, за да анонсират филма.

(Джони не е там, тъй като е в Дунгуан за снимки на новия му филм Prosecution Sitiation или Attorney Storm, стартиращи днес)

Когато стигат до героя на Джони - У Фън, казват някои неща, че опитът му като млад, когато е пристигнал в Шанхай на 15 години и се е борил да оцелее, работил е какво ли не за едната купичка ориз, съвсем сам в големия град, му е помогнал, за да пресъздаде героя в този иначе доста мрачен филм.

 

22d1b7ec7d470bde.png210cefaf80dc11e0.jpg

 

За сцената, където отива да спасява едната героиня, казват, че са изкопали голяма дупка в калта в покрайнините на Шанхай, карали го много пъти да се търкаля там, носът и устата му се пълнели с кал, докато го поливали с изкуствен дъжд, но сцената станала уникална, както и много други, спиращи дъха сцени...

 

6bc2352bac801efa.jpg

 

Джони с режисьора Xu Zhanxiong  (с очилата) и партньорите му на снимачната площадка, обсъждат как да се изиграе сцената

 

fafde0b5b42a8f40.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук на 16 годишен хлапак ми прилича, не знам във филма на колко е, че са го докарали толкова млад.Много приятен младеж и хубавелки до него,

и той единствен, няма да има мъжки триъгълници, женски ще са. Явно него няма кой да го конкурира. :D

Всъщност, не знам ще има ли любов, малко поизбързах с размислите....

А, и да вметна Сандра Ма много си я харесвам,няма при нея глезотии.:huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови рекламни постери

 

519c13afb51af51d.jpg 967bf5c4383b7fa4.jpg

 

Датата на излъчване наближава и непрекъснато пускат интересни БТС, онзи ден с режисьора, продуцента и Илейн правиха и лайфстрийм, пяха ендинга, но повече се лигавеха

a9bb7b32402aeafa.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обявиха и дати за излъчването в чужбина, съответно

电影《荞麦疯长》9月海外上映
澳大利亚、新西兰 | 9月3日
美国、加拿大、英国 | 9月10日
Австралия, Нова Зеландия | 3 септември
САЩ, Канада, Обединеното кралство | 10 септември

 

636cf3f59f25a285.jpg

 

Вчера имаше тв предаване за китайските филми, гостуваха режисьорът и продуцентката, включиха се на живо и актьорите. Режисьорът каза, че героят на Джони е твърде мрачен и тъжен, но понеже той иначе в живота бил весел и забавен, другия път ще го снима в комедия.

 

20aea81fe8381d74.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ден преди премиерата утре, пуснаха БТС с доста интересни кадри от снимачния процес на някои екшън сцени. Няма англ и не вярвам и да направят, че доста дълго.

Американката го е качила, но тя не знае китайски, така че превод на този клип изобщо няма да има.

Все пак е доста любопитен. Вече познаваме режисьора с опашката, нисичката късоподстригана дама е продуцентка, вижда се също и вторият режисьор, отговарящ за екшън сцените, актьорите... най-вече Джони фигурира в клипа, понеже и сцените му са такива. Стигнете ли до края  и хайде пак в калта ;) Но ме зарадва режисьорът, че доволен взе да го прегръща, нищо че беше в бяла тениска, а Джони с кал и тиня до... къде ли нямаше, добре, че преди това малко го позамиха с кофата :)

 

d9ac49493ed2a6d3.png

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Желая успех на филма днес! Излиза точно в деня на Qixi Festival или по-популярен като Китайския св. Валентин

(752 дни след края на снимките)

 

208913a7c067f416.jpgd72dc19d6abb2b44.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обобщени първи впечатления:

Цветовете и заснемането е много добро, качеството на картината също. Идеята е обикновена и проста и като цяло би трябвало да се разбере лесно, само че след като са отрязани възлови сцени, много от поведението и действията на героите са леко странни, нелогични и разхвърляни.

Актьорите са брилянтни, посланията и емоциите им са изразени ясно, особено У Фън (героят на Джони, не е казано от пристрастност!) той се усеща най-силно, въпреки че не говори много, всяка емоция е пресъздадена с очи и изражения на лицето. Сцените с него са най-вълнуващи, но и най-тежки, затова там е рязано най-много (твърде много нещастност и отчаяност, кървища и болка за зрителя)
 

Off Topic

 

Дори Джони пусна вчера снимки на раните, които е получил, докато е снимал филма

7814d9e51e32f61d.jpg

 

 сцени, които ги виждаме в БТС-тата как са заснети, във филма ги няма или са едва загатнати, например когато шие раната си с тел. Самият Джони каза, че неговата част е най-трудна, даже някои от сцените е снимал цяла седмица и накрая са били изрязани, голяма част от усилията му са били напразни. Например в трейлъра има сцена, където го пребиват, сцената е снимана цялата от начало до края, но после са преценили, че няма да стане така и са нарязали на части и почти нищо не е включено от нея.

Слабото място на филма е, че точно когато се очаква сюжетът да ескалира, нещо се променя и липсва и не може да се задържи атмосферата. Иначе посланията са много човешки и силни. У Фън не може да премахне жестокостта у хората, но се бори за любовта и правдата, запазвайки красивата светлина в сърцето си и я защитава без колебание.

 

43d39558942197cc.jpg  80ea3e9d9acf8d1e.jpg

 

Филмът е по-разбираем за по-възрастното поколение, особено тези, които са преживели мизерия и беднотия, които са се сблъскали с трудностите да оцелееш сам, млад и без пари в един жесток и непознат свят. Според проучванията мъжете в средна възраст са оценили филма най-високо.

Успокоителното е, че за западняците филмът ще е по-разбираем.  Като че ли е правен за Оскар, както ние казваме - не особено популярно и директно представено, малко претенциозно за разбиране, но пък заснето качествено и с красиви цветове и те кара дълго да се замисляш над посланията.

Страхотна игра. Това поне се оценява от всички.

Това са първи впечатления. Цяла нощ китайките разказваха и се ядосваха. На сутринта са твърде убедени, че ще пишат укорително писмо до режисьора и ще удушат този, който е изрязал половината филм. Шегата настрана, надяват се поне в чужбина да се излъчи пълната версия.

При мен нахъсването беше голямо, затова не се пренавивайте и вие, когато решите да го гледате. Повече, когато излезе в нета, за да гледаме всички и да не се спойлва съдържанието.

Излъчването в кината в чужбина ще е през септември.

 

4bd28ef42ae6da76.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес пуснаха интервю, което всъщност е записвал на 20 август, но в него отново говори за филма и този път казва, че е разочарован, че голяма част от сцените му са били изрязани, така излиза, че усилията му са били напразни, а снимането на филма хич не е било леко за него (в предния пост сложих снимки, които той публикува на нараняванията, които е имал, докато е снимал), имало е сцени, които е снимал дълго, дава пример с една много дълга, в която го пребиват и е показана в трейлъра на филма, нея са снимали цяла седмица, за да я заснемат цялостно, но накрая е било решено да се нареже и съвсем малка част е показана. Направо не искал да си спомня колко труд е изисквала.

 

За него този герой е бил най-близо до личния му живот, по същия начин е изживял трудностите, когато е дошъл сам в големия град, дори на още по-млада възраст.

След първите впечатления, фенките заведоха и родителите си на кино, оказа се, че те възприемат филма различно и според допитването - отлични отзиви от тях. Общото мнение е, че това момче е родено за екрана.

Цитат

Unfortunately you cannot always control the result of your hard work. I know you put your heart and soul into WuFeng. You hurt and tortured yourself. Alas, you cannot control the outcome of the film. You can only control your acting.And the acting we saw was great!  

 

Още говори и за записа на песента, отначало е била замислена да е изпята само от него, после са включили жените и се е наложило да пеят в по-нисък тон заради него. Също, че Ма непрекъснато му викала Сладур и отначало му било странно, но щом хората го приемат така, ок.

В клипа има и забавни моменти, когато го питат кога е разбрал, че е красив, той казва, че датата е 30 ноември 1992г - когато се е родил. :P Винаги се бъзика на тази тема.

Накрая го карат да рапира, казва, че не може и няма умения, прави го както му дойде.

  • Харесвам 3
  • Мерси 1
  • Хаха 1
  • Upvote 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, вижте на какво попаднах. За малко да го пропусна. Помислих го за сериал, но нещо ме привлече. Щом е бил в Шанхай, значи ще се гледа. Изпуснах го фестивала тази година, а го следя.

Ще оценя най-сетне таланта на тези младежи подобаващо.0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, има го и в Тубата, в Айци не е достъпен за БГ, понеже все още е за VIP потребители. вече и в Авистаз и точно това чаках, много вероятно да го напиша съвсем скоро :)

Аз понеже отдавна го гледах и затова ме домързя да търся къде е качен вече.

На мен си ми хареса филма, ще се повторя, много тежка драма, много насилие и безнадежност, но играят великолепно.

И аз като Джони и китайките съм на мнение, че доста добри кадри са изрязани неправомерно.

bfe7d452b8d07b4b.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В края на октомври, в седмицата на китайското кино в Токио, ще прожектират Wild Grass и още два филма с негово участие

219264c58f42ea83.jpg ebbd678cb3be8d28.jpg

 

 

Така се засилих да му напиша букви, но се оказа, че навсякъде е все с вградени английски и китайски и няма отделни, а честно, след като го гледах няколко пъти, нямам времето и нервите да чукам тайминг, ако пуснат или някой намери, да се обади, ще отложа дотогава :)

 

db7b3c026fdb5662.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...