Jump to content

Recommended Posts

Преди 9 часа, chernata kotka написа:

Момичета знаете ли,че са променили дата на втория му сезон щяха да го излъчат до година ,а сега края на тази година го дават дефакто на 31.12.2020 година.Но може заради коронавируса и те да не могат да снимат .Но да се надяваме да започне края на тази година или началото на другата .:panda-145:@ftisland благодаря.,че ме подсети да проверя:kissx::D:kissx:

 

2ce96610.jpg

 

Няма защо:D Аз само видях в сайтът с драмите,а и в туитър една тяхна фенка,така ми бе писала,като е питах.Краят на тази година,тъкмо по празниците:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ftisland написа:

Краят на тази година,тъкмо по празниците:D

Ще празнуваме Коледа и Нова година заедно със Тарн и Тайп може даже да ги почерпим със коледни бисквитки или новогодишни вкусотии:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо не мога да се позная. Покрай този сериал тайландският вече изобщо не ми звучи сякаш някой са го настъпали по най-свидното му. И не само, че започна да ми звучи приятно, ами се улавям и как повтарям фрази след героите :28558:

 

Тези ръце, мамоооооу. Дори и да нямаше горещи сцени из сериала, само ръцете му да даваха на този човек, щяха да са ми достатъчни. Харесва ми как се сблъскват двата свята на героите и постепенно започват да се преливат. Толкова е приятно да ставаш свидетел на това. И много нежно заснето досега. Очарована съм :wub: 

 

Любими са ми героите от съседната стая. Този дето иска да разбере какво става и онзи пишман тайландецът с к-поп страстите. Много си ходят двамцата и харесвам физиономиите, които правят, хехе.

 

Харесвам тайландските сериали, защото на фона на цялата комедия засягат сериозни теми: насилие, тормоз и т.н. Това, което ми привлече вниманието е споменаването, че в училищата само с момчета, връзките по между им са част от нещата. Част от обществото им. Това съм го чувала и от друго място, така че по-скоро го отчетох за себе си като факт. Но възрастта, която споменаха си беше изненада за мен. Консерва ще си остана до края, колкото и неща да изгледам :slap:

 

Имаше много препратки към 'Why R U', който също започнах и нямам търпение да си догледам и него.

 

И така съм до четвърти епизод. Радвам се, че този жанр набира все повече популярност и виждам все повече теми и коментари в отделните теми, а не само в общата за БЛ, както беше в началото. С БЛ проектите е по-трудно да намери човек дори английски субтитри, които да са читави. Не гледам чак толкова много неща, но когато си харесам нещо много ми се ще да разбирам изцяло съдържанието. А какво по-хубаво от български субтитри. Благодаря за буквичките и труда :kissx:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@voileta, добре дошла в клуба на тотално изгубилите ума си :D почти съм сигурна, че накрая и ти ще се похвалиш с пръстен на палеца( аз моя не го свалям:D), то е като неистовото желание да гледаш пак и пак сцената в банята, или когато Тарн се прибра с чашата със сламка:D

(признавам си, че няма ден да не гледам някои от епизодите пак!:28558:) приятно гледане нататък. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми каже Tharn Type The series и Why R U, как са свързани по между си? От един автор ли са? Та тези сериали за мен правят едно перфектно цяло, затова и може би не ми е проблем, че ги гледам и двата едновременно. Обикновено не мешам, но тук понеже са сходни като атмосфера, много добре ми се допълват. Резултатът е точно какъвто го описваш, lady of the lake, умиление, безспирен хил и тотално загубване на ума. За какво ти е здрав разум, като тотално си се размазал от емоция :wub:
 
 
Пръстените са ми фикс идея още от сериала ''Приятели'', където Фийби носеше и на десетте си пръста, но аз харесвах най-вече тези за палците. Носех си ги с голям кеф, но отслабнах през годините и взеха да ми падат от ръцете. Тогава реших да спра с тях. Още ми липсват и все пипам мястото, където са били. Обичах да си играя с тях и да ги въртя. Намирам подобни аксесоари за секси. Доколкото помня в някои азиатски култури взависимост от това на кой от пръстите на ръката носи пръстена човекът, можеш да познаеш не само дали е обвързан или не, но и какъв тип връзка търси. Така че... интересна тема си е :28558:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@voileta Една телевизия ги излъчва  и персонажи от едни драми участват като гости в други драми.Имат допирни точки двата сериала.:wub:Кога ще дойде втория сезон,че нямам търпение вече .Наизуст го научих този сериал,колко пъти вече го гледам нямам си на престава.Тези ръце на Мию са като магнит превличат те ,дори да не искаш.:D

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e617773

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз като всички: Мнооооого красиви тези момчета, много! И макар да не са супер актьори аз им повярвах на всичко - и на любовта, и на ревността, и на сълзите. Истински ми бяха! И какви целувки, мале, мале - огън. И лед, де :)  Всичко беше супер в сериала. Голямо разнообразие е за мен. Хареса ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде още един в клуба на Тарн и Тайп.  :D Аз ви казах, че трябва да приготвим една статуетка на Eastern Spirit  за Best Couple 2019-Forever,  а вие ми се смеете :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има една сцена от 12 епизод там ,където Тайп му казва,ако отидеш да удариш Лонг ще те призная за герой,но не можеш нали... щото все още ти e приятел.И Тарн му отговоря въпроса не че не мога ,а че не искам да го виждам.Колко удари понесе .Незнам спрях да ги броя след третия не подозирах,че слабичко момче като него може да удря така.Този момент ми се запечата в ума и после целувката със този лед :inlove:И ако вие имате запомнящи се моменти и реплики от сериала кажете.Да разнообразим малко темата:)

images?q=tbn:ANd9GcSoB3wvHtdTJvSJjcg2tsX

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее, не съм чак такава фенка да повтарям и повтарям сцените, но си мисля, че @lady of the lake, може да каже нещичко по въпроса:D. Аз си се наслаждавах на цялата романтика, която остана  в мен. Като розов роман беше. А младежите са толкова искрящи, това запомних.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз най- помня драматичните моменти. Явно има нещо сбъркано в мен :huh2: 

Off Topic

Сцената малко след средата на 11 епизод, когато Тайп окончателно къса с Тарн, ми беше най-емоционална и въздействаща. Особено когато Тарн пада на колене и казва "Ще ям люта храна. Ще ям сурова храна. Няма да капризнича повече .... " и т.н. молейки го да не го оставя сам. 

Също така много ми харесаха преводите на двете песни :happy: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оооо, @felicyti, вярно, много въздействаща беше тази сцена сега ми излезе като ярък спомен...Явно трябва да си го припомня, пък и с бг субки, че го гледах на друг език, щото нямах търпение да чакам превода, срам за мен:blush:

Редактирано от cucyta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, TharnType... Много си го обичам този сериал, въпреки че на моменти драмата ми идваше малко в повече. Развитието на Тайп беше просто разкошно <3 Гледах всичко наведнъж след като сериалът беше завършен, но прочетох цялата тема и разбрах, че явно е имало почивка по Нова година след 11 епизод. Ако бях гледала тогава щях да полудея, особено пък точно този епизод. Не знам вие как сте издържали :D 

 

Не го видях в темата и не знам доколко официално е, но на страницата на втория сезон в MyDramaList са добавили подзаглавие 7 Years of Love и първи промо плакат. Дано си го заснемат и излъчат както е по план тази година, че като гледам тези пръстени, май е ясно накъде отиват нещата :D

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То една ли е, две ли са сцените, които ми се запечатаха в главата с тези двамата:D но може би най-забавно ми е в четвърти епизод, когато Тайп увещава Тарн да спят заедно. Когато Тарн става да отиде да се изкъпе и репликата на Тайп беше what a pain in the a**, (съжалявам за английския, просро го гледах първо на този език), та като го прочетох това и буквално щях да се удавя в чая, който пиех тогава. мислите ми бяха "О, нямаш и идея дори колко си прав!" :D Разчитай на Тайп да ти скъси животеца.

Иначе чакам с нетърпение втори сезон. Тези пръстени направо ми докараха сърцетуп. Предлагам за събитието да си организираме една екскурзия до Тайланд и направо от снимачната площадка да ги водим в гражданското:28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано тези пръстени да са това,за което са предназначени и Тарн и Тайп наистина да се оженят и да вземат да си осиновят едно детенце .Едно голямо щастливо семейство.Аз се надявам бащата на Тайп да е приел Тарн за зет или все още ще иска сина му да е водещия в тази връзка:D

d88d849386f0e5e684e807ed296eddf2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се клипът, който ще споделя да не се повтаря назад в темата. Все още не съм изчела всички мнения, за да не се спойлна случайно. Понеже няма с кого да гледам 11-ти еп, а много исках компания потърсих хора, които правят реакции в интернет и попаднах на тези двамата, които са ама едно към с едно моя милост докато гледах епизода. Направо се натръшках от смях с тях и после толкова плаках заради сюжета. Лош,

Off Topic

Лонг, 

лош! Единствената разлика между реактващите и мен е, че ако до мен седяха Mew и Gulf изобщо нямаше да мога дори и да погледна монитора, щях да гледам само тях :wub:. Това е клипът и е много интересно да наблюдаваш как реагират на играта си двамата наши, на феновете до тях и едновременно как пускат непринудени палави искрици с очи. Ако имаше маса, вече щях да съм се скрила под нея. Получих безброй засрамвания втора ръка :lol2:

Off Topic

 

 

 

Остава ми още един епизод. Пак ще трябва да се събирам от пода след това :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в  wattpa намерих превод на новелата TharnType 7 years of love, но е още съвсем в началото преводът - само 2 глави са дотук. Но дават яснота доста за характера на Тайп. В сериите е толкова смекчен образът му ( не че се оплаквам, и без това имаше достатъчно моменти, когато исках да го ошамаря:D), а в новелата направо ми иде да му измия устата със сапун и белина - това във връзка със засилените мерки срещу COVID :D. Шегата настрана, но явно Тайп е ужасно дирно колело ( а Маме описваше как след 7 години все пак поне малко се е научил да владее характера си и изблиците си:slap:), а аз все повече гледам с възхищение Тарн как досега не му е извил вратлето :D 

@voileta - 12 еп е размазващо захарен. ум и говор и картина загубих там. Не си казала,че си търсиш дружка да гледаш епизодите - насреща съм:D

Spoiler

Иначе още в първа глава Маме обясни, че Тайп е абсолютно и категорично против да имат дете с Тарн - независимо дали чрез осиновяване или чрез сурогатна майка. 

И да, след седем години бащата на Тайп все още не приема Тарн за зет:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали като се излъчи втория сезон. Всичко ще е както в новелата или малко ще го променят, за да стане по интересно. Това е въпроса. Аз се надявам да го променят и те наистина да си имат дете. Ще е чудесно Тарн и Тайп и тяхното малко отроче. :D @lady of the lake я дай линк към  превода на новелата ако може :wub: А дори бащата да не го приема те седем години все още са заедно, дори с чапат характер Тарн е намерил начин да го промени. Очертава се интересен втори сезон:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз да се включа най-сетне. :D Това, което знам за втория сезон е, че се очертава сериозна драма и този път наистина връзката им ще бъде поставена на карта. Колкото до дете... не ми се струва, че Тайп ще е готов, дори да е след 7 години... може би ако има 3-ти сезон? (ненаситна съм за ТарнТайп, това е.) Самите Мю и Гулф споделиха, че тъй като героите вече са големи и са толкова време заедно, ще видим доста по-кхм-такива сцени. Макар и да не го казаха така директно. (съжалявам, че не се сещам от кое интервю беше точно, за да го пусна тук, но на ден гледам толкова много неща с тях, че се обърквам...) Обещавам да ви спамя от време на време тук в темичката. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...