Jump to content

Recommended Posts

Ох, мили другарчета, подшушнете ми на ушенце, дали някой до края на сериала ще начука както се полага канчето на онова социално зло, "най-добрата приятелка" на главната, че още като я мерна на екрана и ми завира адреналина и се пробужда всичко садиско в мен. Искрено съчувствам на преводачките за всички сцени с това нагло, безпардонно и дебелокожо интригантче. И с прискърбие подозирам, че все пак ще се измъкне, без някой да й отупа"праха", както си е заслужила. Както обикновенно става и в реалния живот. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, тя

Off Topic

ще се пооправи.... малко. Но винаги каквото на нея й изнася. То и в оригинала оная вечно бременната (дето така и не роди) с мъжа си, бяха адски противни егоисти. Тук поне момчето е добродушно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчето - душичка, ама тя -

Off Topic

гадинка за петима. Онези от другите версии си бяха точно противни егоисти, докато тази в началото малко ме "спечели", че извади сериозен довод за сделката с къщата - да помогне на брат си. Ама после всичко се срути с гръм и трясък, покрай нейните схеми и врътки.

Явно с годините прагът ми на толерантност спрямо такива екземпляри доста е паднал. Още по-лошо е, че за жалост имам досег с подобен субект, който за моя радост не е стигнал такива завидни висоти. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря,че превеждате азиатско и човек може да се наслади на тази магия ... Благодаря,че ги качвате онлайн ... компа ми е задръстен с азиатски,а не искам нищо да трия ... даже искам да трупам още щастие ... 

 

 

П.с Много ми е трудно да превключа с този така любим артист ... още са ми пред очите ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладко филмче и всичко е Така красиво, но да ни бяха спестили това тропане. Имам чувство,че всички ходят на токове ... изпилява мозъка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста дълго време го гледах. Двамата главни са хубавци. Ще ми се кажа, че съм доволна и от играта, ама как да си кривя душата. Останах с впечатлението за нагласеност, за рецитиране на репликите, сякаш не участва сърцето. Не съм ги гледала двамата никъде, за да съм обективна, пък съм и само един обикновен зрител. Но понеже съм с такова усещане за повечето от актьорския състав, не само за главните, си мисля дали не е от режисирането. Или пък от дублажа на гласовете, може би. Както и да е, щеше ми се и повече химия, обаче не. Само в последните няколко епизода, сякаш нещата се подобриха в този посока откъм Тими. Но все пак си го изгледах, наслаждавах се на сладурите, на красивата къща /страхотна и оригинална, май тази ми хареса най-много от всички версии/, на старата позната и все още любима история, на любовта.

 

Редактирано от kitket
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...