Jump to content

Bi / Rain (Чонг Джи Хун)


Recommended Posts

Започвам от последния един месец, да наваксаме малко с новините ^^
Това, че той е в казармата, въобще не значи, че шоубизнеса има право да си почине от него laugh.gif
Вече покрил нормативите, Рейн е част от Special Forces!
И най - сетне този месец, Рейн беше във ваканция, възможно най-тихия начин да напусне лагера избра човека, ама ц, папараците не прощават и го издебнаха, снимките са с лошо качество и за това, няма да спамя с тях.
Ето какво споделят войниците за Рейн:
В едно от писмо си единия войник писал на семейството си следното:
"С Рейн сме в един лагер ! ^^
Но той не е това, което очаквах, мислех си, че след като е голяма звезда ще е претенциозен и ще има много облаги, за разлика от обикновените войници, но той се отказа от всички привилегии и пожела да се обръщат към него както с останалите!
Това е толкова вдъхновяващо !
С него е много забавно, никой не ни отказва, когато го помолим да ни изпее нещо, всяка вечер, преди да изгасят осветлението ние го молим да ни изпее някоя песен и той го прави с удоволствие, отговарян всичките ни въпроси и дори ни каза да не се притесняваме, от присъствието му, а да го приемаме като един от нас.
Първи става за тренировки и последен си тръгва от площадката, много от войниците се оплаква докато изпълняват задълженията си, но не и той, прави го смирено и дори се състезава с хората, които са до него, за да е по-забавно.
Посещават го много хора, има много приятели звезди и когато го помолим да ни вземе автограф той не ни отказва, винаги го прави с усмивка, той е наистина велик човек!
Ще разказвам на децата и внуците си каква възможност ми е предоставила съдбата"


Ха На - сестрата на Рейн се оказа голяма порта laugh.gif и разказа, батко какво е правил у дома по време на ваканцията, като всеки нормален човек е спал, хапвал си е домашно приготвена храна, гледал е телевизия и малко поработил (има слухове, че е получил 7 сценария за филм в Холивуд, всичките филми са предвидени за снимки догодина, когато Рейн вече ще е завършил службата си и ще може да се включи )

Наскоро B2ST бяха в предаването ‘Win Win‘ и там Yoseob призна, че е останал в групата, благодарение на Рейн, защото по план е трябвало да напусне, защото не се е вписвал в плануваната концепция за групата, мъжествени и силни, та Рейн е видял клипа, в който репетира и се е застъпил за него.

За пореден път- Евала !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

My link

 

Явно е взел участие в проведения тези дни Peace concert . Предполагам, че концертът е бил по повод на провеждащата се в Сеул среща на световните лидери по въпросите на ядрената безопасност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко новини за това, човече, което тотално забравихме.
Започвам, пак от по-старото, към, по-новото:
Потвърдено ! Рейн ще строи Бутиков хотел със звукозаписно студио и тренировъчна зала!
Официално потвърждение излезе на 30.03.2012 — Рейн, който е собственик на 6 етажна сграда в квартала Cheongdam-dong ще прави стилен хотел, част от него ще превърне във втори дом на собствената му агенция J.Tune Entertainment и дъщерната и компания - J. Tune Camp, която е компанията грижеща се за супер успешната група на Рейн - MBLAQ.
Рейн сам ще се заеме с дизайна на голяма част от мебелите и ще участва пряко, във всеки един процес от изграждането на луксозната му мечта, как и кога ще стане това ? - предстои да разберем ^.^

Другото, филма му "Fly up! Close to the sun" сменя името си на "R2B Return to Base" и се очаква да е по кината през първата половина на август месец (дано !).


Момчето си е живо и здраво, щастливо - най-вече, когато е навън, пусна една снимка преди време в twitter със следния текст:
"Хей, как сте ?
Щастливи ли сте ?
Всичко наред ли е при вас ?
Ако, да, то тогава и аз съм ще бъда много щастлив !"
Наскоро пак беше в отпуска за 3 дена и преди 2 дена пак излезе, за да присъства на сватбата на приятел.
Вече обикаля яко из страната и се включва в различни кампании води радио предаване и наскоро разговаря с дечицата си MBLAQ xD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах, остава му около година в армията ...

Може да се настроим да го очакваме, да е още по-здрав и още по-як от преди.

Очаквам завръщането му на малкият екран ... Знам, че няма да е скоро, но все пак ... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официално от едната агенция (на девойката) вече е потвърдено ...Сърцето на батко Рейн е открадното от красивата актриса KIM TAE HEE..Срещат се от 3 месеца.Иначе за първи път се запознават през 2011 когато снимат обща реклама..Честитоо

pang.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо никога не сме го забравяли Рейн! Напротив, сърцето ме боли само като си помисля, че е в казрмата и че нямах шанса да видя почти никакви негови албуми и реклами в Корея през септември-октомври, когато бях там. Стягам се Юли месец да отида пак, когато ще излиза от казармата.

 

photo270654.jpg

 

За голямата новина, че вече официално си има приятелка, не зная какво да мисля. Дори Рейн, човекът от желязо, с най-голямата воля и успехи, който преодолява всички трудности по пътя си като истински тигър и доказа че съвсем сам може да покори света, показа и нежанта си страна и това че има голямо и любящо сърце. Не ме учудва изобщо изобщо това, но ме учудва, че този най-сексапилен мъж на планетата, който промени моите виждания за мъжка красота, си нямаше приятелка до сега! Естествено, не мина без сълзи новината, но все пак се радвам за него. Въпреки, че нямам никакви особени впечатления от Ким Те Хи, напълно се доверявам на неговата преценка: все пак той е човек, който може да има всяко момиче, което си пожелае. И новината, че я е "преследвал" близо една година ме кара да се замисля сериозно над тактиките си с мъжете;)

 

Междувеменно, вече се насладихме на изявата му в Return to the Base и очакваме новите му изяви след армията, най-вероятно в историческа дама. Каквото и да прави Рейн, винаго го прави със 100 -процентова отдаденост и дори с малко отгоре, така, че няма и съмнение, че е и ще бъде всеотдаден на новата си приятелка. Мога само да я поздравя и нея и него.

 

За останалите облачета, какво друго да каза, освен че Рейн все още не е станал младоженец, така че да не отписват още:) Споко!

 

п.с.ако изобщо някога съм имала предположеия, би била Kim Ah Jong от рекламата за O Hui:

 

 

а то била тя от Coupang

 

И да се радваме че не е някоя лигава американка най-вече! Освен това, на Рейн наистина му трябваше приятелка, реди всеки да почне да повярва че е гей..Жалко само че си навлича много неприятности в армията и , че ще трябва да отговоря къде е били какво е правил в отпуските си, вместо да подготвя концерти. Няма ли най/накрая да го оставят на мира, тия военни–

 

Да им е честито!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми е мъчно за Рейн,през какво ли ще трябва да мине и какво ли трябва да изтърпи тези дни,дано да му се размине по-леко. :lol:

Ще чакам с нетърпение следващата седмица да видим, какво ще реши дисциплинарната комисия,какво наказание ще му лепнат,направо не е завярване,ума не ми го побира.

Ще се моля за това талантливо момче.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се радваме ли или не за новата връзка на Рейни. От една страна той сега е малко уязвим, тъй като е в казармата. Поведението му стана световна новина. Доколкото разбрах той официално се е извинил, че е свалял шапката си извън лагера, но извинението му не се отнасяло за срещите му с Ким Те Хи. На мен той ми се вижда доста по-сериозен от нея. Тя ми е малко лигава. Освен това малко ми се струва странно, една година той да я преслдва и изведнъж той докато е в казармата тя да откликне изведнъж на чувствата му. В случая тя е в по-изгодна позиция. По принцип следя новостите около Рейн, но не знам кои са му миналите приятелки, по едно време започнах да се чудя въобще има ли време за връзки. Ще видим колко ще продължи това приключение, но според мен той е доста сериозен и все още в разцвета на кариерата си. Една такава връзка е обмислена от него, колкото и странно да звучи и не е реклама, което се тръби наоколо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, от негова страна може и да не е реклама, но не знам защо ми се струва, че от нейна страна е. Потвърждението за срещите между Рейн и госпожицата изтече от нейната агенция, а не от неговата. Като се има предвид, че от доста време не е влизала под светлините на обществения интерес и лееекичкия проблем с предстоящата историческа драма , в която тя ще участва, този скандал дойде тъкмо на време. Да се обзаложим ли, че тя сигурно е в топ листата на най-търсените личности в интернет в момента?

Да ме прощават феновете на Ким Те Хи, ама ако една жена наистина държи на един мъж, ще се опита да му причинява колкото се може по-малко проблеми и вреди. Не може да не е била наясно с правилата в корейската армия. Пък и издържала е на "преследването" цяла година, колко му е да потърпи още 6-7 месеца. Да приемем, че толкова мноооого се е влюбила в него, че не е успяла да дочака уволнението му, от мераци да се впусне в опознаване на характера на Рейн. Ама поне да беше показала поне малко мозък, здрав разум, дискретност или както искате го наречете. Сега е ясно, че Рейн ще го отнесе "като куцо пиле домат". От всичко, което се случи, той е най-потърпевш. В момента съм настроена доста негативно срещу нея. Може би съм пристрастна, не знам. Но това е моето лично мнение.

А каква е истината за отношенията помежду им и дали чувствата им са взаимни и наистина силни, времето ще покаже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не разбирам какво толкова е станало,че си е свалил шапката...та нали се е извинил. Защо се прави такава драма, че човека си има приятелка и се е разбрало за това. На неговите години по скоро би било странно такъв мъж да си няма. Аз лично се радвам за него на неговия успех в професионален план , време му е и да нареди лични си живот. Някъде бях чела, че много иска да има много деца, дано Ким Те Хи да е избраницата , според мен са страхотна двойка :))))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблемът е, че има правилници за поведение за редовите войници, които той грубо е погазил. Все пак не става дума за просто каква да е шапка, а елемент от униформата му, задължителна за носене в качеството му на войник, който в момента служи на страната. Това е най-малкото въпрос на чест, да не говорим, че е негово задължение по закон. За гаджето проблемът си е негов, след като са се срещали в регламентирано време. Останалото обаче не е нещо, което едно извинение оправя. Имаш задължения - спазваш ги - всичко е 6. Не ги спазваш - носиш отговорност. Това важи за абсолютно всички.

За Те Хи - не мога да кажа, че съм въодушевена от избора му на жена, защото има нещо, което много ме притеснява у нея, но пък и той надали ще седне да решава кръстословици с нея, та поне е много хубава. Желая им всичко най и скоро да им се размине шумотевицата. Най-вече на него, щото нея нищо не я боли от тая работа. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, като ги знам гневните нетизени, сигурно са заплашили вече н пъти да я убият biggrin.gif. Не знам, Ким Те Хи е сладка, ма не ме кефи особено. Мислех, че някоя по-женствена жена ще си избере (макар че те в Корея са кът). Да са живи и здрави и да се обичат :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8.01.2013 г. at 20:52, Vivian2011 написа:

Лично аз не харесвам Kim Tae Hee. Имам предпочитания към партньорката му от Full House, актрисата Song-Hye-Kyo.

 

 

И aз съм й фен, ама Рейн - явно не е :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8 януари дисциплинарната комисия се произнесе: Rain е наказан за 1 седмица да не излиза от казармата, за да си направи самоанализ на грешките, които е допуснал. Разминал се е много леко!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8 януари дисциплинарната комисия се произнесе: Rain е наказан за 1 седмица да не излиза от казармата, за да си направи самоанализ на грешките, които е допуснал. Разминал се е много леко!

Ами аз всъщност не виждам той как е излизал от казармата без разрешение... нали все някой го е пускал. По една или друга причина. Твърдяха, че са го пускали да ходи да репетира, понеже в казармата нямало необходимите условия. Военните са го използвали за безплатен entertainment, все пак това е Rain. Ама нали хората завистливи... Добре, че все пак се отърва с малко, че военните са дебелокожи, можеха да го накажат за собствените си грешки или по-скоро заобикаляне на правилата.

А момата Те Хи и аз не я харесвам твърде, ама това не е важно. Рейн да е щастлив с нея, пък фенките ще са винаги недоволни. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям горните мнения, и за мен има нещо мътно с Ким Те Хи, да не кажа дразнещо. Пак казвам, цялата ситуация е в нейна полза. Да видим колко ще издържат, но явно тя доста бърза.:blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...