Jump to content

Bi / Rain (Чонг Джи Хун)


Recommended Posts

La song още като я чух ми хареса, както мелодията, така и клипа. Рейни си е Рейни. И такава визия с тази кърпа и рошава коса много му отива.

30 sexy не ме изкефи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

30SEXY  :yes: Обсебена съм от този бийт, не мога да спра да я слушам, отново и отново. Не  разбирам много от музика, но за мен фалцетът си му е ок. Хареса ми.

LA SONG ми беше по-забавна за гледане, отколкото за слушане. Особено сцената с висящите суджуци и свинското джоланче ме убиха. :282: Изглежда, че момчето е попалувало и поскачало на воля при заснемането. Друг е въпроса, че ми изглежда доста отслабнал. Сигурно казармата и работата по албума са го изцедили и отслабили. Сега си обяснявам защо интимничеше с тоя джолан.  :lol2: Майтапа настрана, много ме радва и той, и неговото завръщане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Алтернативна версия на клипа


 



 


А аз искам да си поправя мнението от преди дни, тази песен е много по-зарибяваща от LA Song! Вече я слушам най-много от албума, а хореографията е много яка. Чакам живо изпълнение да ми поразмята малко ръце от екрана хехеххеехе


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък всичките ме кефят, първоначално харесах най-много La song, та за ужас на домашните я сложих за звънене на телефона, после обаче сексито я слушах не знам колко пъти и ми стана фаворит.

Рейн си е Рейн, има да го гонят , но едва ли ще го стигнат ...

Ето и втора серия на шоуто на Рейн с руски субтитри

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Луд умора нема! Това момче е живото доказателсто, че в тази поговорка има смисъл. Неуморен е, истинско динамо. Скоростите му са бърза и супер бърза. Днес е в Америка, утре в Азия. Снимки, записи, интервюта, тренировки, концерти, та даже и къщна работа. Почти не спи, затова пък гледа да се храни добре. В последния епизод на Rain Effect казва, че се храни, за да остане жив. И сигурно е прав, защото изтощението и напрежението, които понася са видими. Самият той споделя, че се е съгласил да бъде заснето това риалити, за да могат неговите фенове да добият реална представа за неговата личност. И добре е направил, защото мен ме спечели с открития си и земен нрав. Разбирам, че за всичко, което е спечелил е платил съответната цена. Респект!

Споделям с вас епизод 3 от Rain Effect с английски субтитри. Ако субтитрите не излизат кликнете върху СС.

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна да обира награди. В шоуто,  Mnet M! Countdown , водено от У Бин, първо място за "30 sexy", в яка конкуренция


 


 


http://www.youtube.com/watch?v=fNiVhUkxEsM


 


Tук, подробности за конкурентите    


 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.Неотдавна в интернет, се появява видео на което, Рейн изпълнява "La song", съчетано с гласът на Тхе Джин А, с песента ."Companion

 

o2dMZ2af7fI-200.jpg

 

На шоутo "Good Morning" показват видеото на Рейн., който бил удивен как се съчетават гласовете им

  "Когато видях видеото, казва Рейн, се смях цял ден.Не знаех ,че гласовете ни с Тхе Джин А , толкова си приличат."Изявил и желание да запише песен с него.

От своя страна, Тхе Джин А, казва:"Това е интересно и на мен ми харесва".Също изявява желание за съвместна rabota.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейн ще се завърне на музикалната сцена с обновен, албум, той ще побере в себе си "30 Sexy Remix", книжка с прекрасни фотоси от 64 страници и бележник с 36 страници.
Но истински интерес е новата пилотна песен на албума, която ще се казва "I Love You" и е баладa, написана и композирана лично от него, посветенa на някой специален /всички се сещаме xD/.
Песента ще изрази чувствата на един влюбен мъж.
Стана ясно и че датата на излизане на албума е 7 по музикалните сайтове и на 11 физически - за закупуване

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обектът,  на който е посветена  песента и Рейн ,са били заедно в Лос Анжелис  в Six Flags Magic Mountain. Както разказва приближеният на Рейн, провели са времето и са се забавлявали, като всяка друга двойка и доста корейци, които са били там, са ги видяли.Рейн е отишъл за снимките на “The Prince“,но се е върнал в Корея на 4 февруари.От нейното агентство пък , по същото време казват, че е в чужбина по работа и не могат да съобщят подробности. Ех да и имам работата :28558:  и аз искам такава :)

 

Също така, Рейн ще заминава за Австралия, след като е потвърдил участието си  в епизод на шоуто ''Running Man" , който ще се снима там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и епизода на "БЕГЪЛЦИТЕ"  в Австралия, заедно с У Бин  тук , обаче без субки. :)

И с англ. субтитри тук

 

Казва "чао", от летището, преди полета за Шанхай, където ще започнат снимките на филма , в който ще участвува "Hong Yan Lu Shui"

 

21-378.jpg23-378.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такава енергия и страст кипи в тоя човек,захване ли нещо-  всичко прави, все едно е за последно, с пълно себераздаване.Не се и съмнявах, че ще открие съкровището в Бегълците, точно той, просто не се спря и за миг- изумителен.

 

Ето го с наградата от 27 март на  QQ Music Awards в Китай , снимката, която е публикувал, с благодарност към феновете, че те са тези, благодарение на които е спечелил наградата за популярност.

 

rain2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде да започна....
Дали скоро сватбените камбани ще бият за Рейн и Ким Те Хи?
Според новините във втората седмица на месец Юли, Рейн е бил кръстен. На церемонията са присъствали Ким Те Хи и семейството й, както и близки приятели.
Колегата-актьор и уважаван ветеран от индустрията Ahn Sung Ki е кръстник на Рейн за неговото кръщение, кръщелното име на Рейн е Майкъл.

Според всички, това значи само едно, чака ни сватба.

 

Брата на Те Хи, Lee Wan е споделил в предаването “Our Neighborhood Variety” , че все още се чувства неловко, когато е в компанията на гаджето на кака му - Рейн.

Също така сподели, че го нарича “Jihoon-ssi.”

 Рейн прие ролята за романтичната комедия на SBS 'My Lovely Girl' ( 'Song For You')

 

Ето какво имаме до тук:

Романтика/комедия/фентъзи 
След, като Рейн прие ролята, ето малко повече подробности за ролята му и сюжета:
Той е млад, красив и амбициозен /очевадно xD/ директор на музикална компания, хит мейкър и успешен продуцент, който е много хладнокръвен, държи се студено и страни от хорското внимание.
Макар и да са изминали години, той страда неутешимо за смъртта на голямата му любов - момичето е умряла по време на катастрофа за която Рейн се обвинява непрекъснато.
И като, че не му стига, че трудно живее с тази мисъл, съдбата ще изправи пред него по-малката сестра на мъртвата му любима, която е изключително амбициозна млада дама, желаеща да стане певица, попадайки в лейбъла на Рейн, той ще се сблъска с миналото и в него ще се зародят чувства, които той отдавна е погребал, а именно - влюбва се отново, но не в кой да е, а самата по-малка сестра.

За ролята на момичето все още се носят слухове, за 
Бо Йонг, но се намеси и ново име, това на IU, но нищо не е потвърдено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер много ми хаеса и малкото видяно, нямам търпение за филма! 

А и ще има доста интересни сцени хихихих

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...