Jump to content

Bi / Rain (Чонг Джи Хун)


Recommended Posts

Рейн е бил успешно уволнен от армията в 8.30 тази сутрин, Присъствали са стотици фенове от Филипините, Япония, Китай, Хонк-Конг, Турция, Малайзия и Щатите.  

 

Преди да отдаде последния си поздрав към армията, Рейн е спрял пред медиите и пред феновете си за кратко изявление да  каже:"Благодаря ви, ще работя упорито за в бъдеще".

 

След точно 21 месеца в армията и някои безуспешни опити да го забъркат в скандали, Рейн ислиза с неопетнена, както винаги репутация. По повод на събитията от миналия месец, изказването на министерството е било,че сержантът Джи Хун не е намерен да е извършил нищо нередно. И затова, излизането му от армията не е забавено.

 

Заради това, че е излизал с Ким Те хи, е бил наказан с една седмица.

 

Какво друго мога да каза, освен, да му пожелая да си почине едно хубаво и да се появи отново свеж, когато е готов за нови сценични и филмови и всякакви изпълнения. Ние няма да избягаме, тук сме и ще чакаме: :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Над 100 репортера бяха официално допуснати да снимат Рейн по време на излизането му от казармата, но нито един от тях не получи нито един отговор на зададените въпроси !
 
800 фена вървяха мирно до колата в която Рейн се качи за да напусне лагера.
 
Веднага след излизането си от казармата, Рейн е пожелал да отиде на гроба на майка си ! 


Както знаете, винаги когато му предстои пътуване или нещо важно в живота, той ходи на гроба на майка си, която е починала малко преди дебюта му ............

 

И нещо, което ме накефи, медиите стриктно следяха Рейн и анализираха всичко което виждат, защото той отказа интервю и те се насочиха към това да търсят за какво да се хванат.

Един от коментарите бе, че той не им е оставил нищо за което да се хванат и даже обувките му били подобаващо чисти имайки предвид, че той е минал през двора на лагера, а вечерта се изсипал стабилен дъжд над местността и е имало кални маси из двора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Да, празник!

Дочакахме и Рейн да излезе от казармата. :beer:

Странна военна реч, с козируване към очакващите го 200 журналисти и около фена, каменно изражение.

Изглеждаше като че ли все още трябва да изпълява задълженията си на войник. Страх го беше да се зарадва, за да не обиди армията?!

Тази Корея никога няма да я  разбера.

Първото нещо, което е направил тази сутрин след отпписването си е било да посети гроба на майка си.

Щастлива съм, че няма да го гледаме вече с униформа, и че е на свобода. Липсваше ми.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит празник и от мен!

Надявам се колкото се може по бързо се върне на сцената и на екран.Да покаже на какво е способен.

Пожелавам му всичко най,най-хубаво в живота,той го заслужава. :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След излизането на Рейн от казармата, всички негови фенове започнаха да се чудят каква ще направи най-напред. Албум? Концерт? 

Някои казват, че Рейн първо ще посети САЩ, но от Cube Entertainment съобщиха, че това все още не е решено. 
"Все още няма определен график. Рейн получи много покани от различни развлекателни агенции, той има възможността да замине за САЩ. Според слуховете, той ще замине Август или Септември, но трябва да разочароваме феновете, тъй като датата все още не е определена."

Определено след излизането на Рейн от армията, цялото внимание е фокусирано върху всеки негов ход. Според слухове, Рейн би трябвало да замине за САЩ около август или септември, тъй като знаете преди време той получи покана от компанията на Jay-Z. 

От компанията му също така заявиха:
"Рейн тъкмо се завърна вкъщи след като служи в армията, следователно не сме обсъждали все още какво ще се случва от тук нататък. Вместо веднага да започне с работата си, първо мислим да обсъдим предложенията, които той получи."

при излизането си от армията, Рейн бе посрещнат от много фенове и репортери. Пред камерите, които го снимаха, той заяви:
"От сега нататък ще полагам още повече усилия." 

Веднага след като бе посрещнат, Рейн посети гробът на майка си. Също така смята за известно време да бъде със семейството си.
 
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам с какви думи да опиша радостта си появата на Рейн пред медии за пръв път след излизането си от казармата! Три седмици не са много, но явно са напълно достатъчни за нашия тигър да се отърси от смрадта и мръсотията на армията и да влезе отново във форма и в подобаващата си роля на световна знаменитост и на добре-познатия ни Хуни, който използва всяка възможност да покаже признателността си пред феновете си.

 

А междувременно, вече отвори и новият му уебсайт за Японските фенове с поразителна снимка

 

И още по-поразително обръщение на негивия туитър. Кратко и ясно:

 

"Здравейте. Аз съм Рейн. Как сте?

 

Все едно че е било цяла вечност, откакто се видяхме за последно. Надявам се, че винаги ще бъдете здрави, и ми липсвате толкова много.

Промених си  адреса на официалната уеб-страница. Надявам се, че мнозина ще я посетят и, че има много повече възможности за комуникиране с вас. Надявам се да получа много подкрепа от вас. Аз ще бъд Рейн, който дава най-доборо от себе си. Благодаря!"


Нямам какво повече да добавя. Приятна събота и неделя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше на наградите Mnet Asian Music Awards  на 22 ноември

Албума му е предвиден за дата 6 януари.
Също в края на изпълнението му се вижда реклама на ново реалити с него.Можете да видите от тук (след 7:48 мин) Там те ще проследява какво се случва с него изън прожекторите на сцената..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен завръщането си в Корея, в началото на следващата година, Рейн ще направи и своето завръщане на Холивудската сцена. 

Заедно с Брус Уилис, Джон Кюсак, 50 Cent и още други, Рейн ще вземе участие в новият екшън трилър на режисьора Браян Милър, носещ заглавието "The Prince". 
Рейн ще отпътува за Щатите през декември, за да заснеме филмът и ще се завърне в Корея, за да ни зарадва с новият си албум на 6-ти януари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ни чака тийзър към пилотната песен и клип, но за коя пилотна от двете все още не е ясно.

 

Предаването му се радва на голям успех и е източник на много информация за самия Рейн, можем да го видим в една по различна светлина.

Ще нахвърлям най-интересните неща от страничката му:
 

*След слизането си от сцената на наградите МАМА 13, Рейн изгледа клипче с неговото участие и за малко да се разплаче, бе трогнат от реакцията на публиката...

 

*Рейн им сритва яко задниците и фейсовете на всички по време на снимките за новия си филм.

Толкова се вживя в една от бойните сцени, че реално нарани "противника" си.
Естествено беше шокиран, когато видя, че е разкървавил момчето и се извини многократно.

 

 

 

 

*Като всяка звезда от листата на А класата, Рейн получава застраховка.

а да получи такава, минава преглед при доктор, констатира се здравословното му състояние и едва тогава излиза да снима бойни сцени.
От малкото видяно в предаването, ролята му в новия филм е на умел боец, доста бойни сцени ни чакат.
За да е готов за бойните сцени, за него е нает екип от професионалисти с които да загрява и да се консултира, също така по негово желание има и учител по английски език.
Също така, не можем да не споменем, че Рейн снимаше само по веднъж сцените си, не му се налагаше да повтаря защото по думите на екипа, той се справя повече от страхотно.

 

*В епизод на Rain Effect, Рейн сравни живота си с този на влакче в увеселителен парк , като каза , че има много възходи и падения , по-специално във връзка с това как другите го възприемат като знаменитост .

След като заведе екипа си на ресторант и се почерпи с бира, Рейн сподели мислите си за живота си и феновете.
"Хората мислят и очакват от мен да съм праведен, харизматичен и да постъпвам точно.
Аз съм човек, за мен представата се изменя постоянно, понякога се казват много лоши и неверни неща, но аз предпочитам да си замълча и да изчакам времето да извади на яве истината.
Трябва и да има и такива дни, критиката е знак, че някой ме наблюдава, задава си въпроса с какво съм заслужил и добрите и лошите коментари за мен.
Но не може и не очаквам винаги да ме аплодират.
Аз работя и се трудя много за тези хора, които ме обичат.
Аз съм дете на обществото, те ме родиха, те създадоха величието на Рейн, корейските фенове.
Те определено имат право да ме критикуват и те също имат право да ме харесват и да ме обичат или не, но аз винаги съм щастлив, защото аз се радвам на много щастие през годините."

 

*TVXQ говорят пред журналисти на темата "На една сцена с Рейн по едно и също време"

Юн Хо, който е много добър приятел на Рейн сподели:
"Разбира се, че е хубаво, че Рейн отново ще ни покаже уникалният си стил, по същото време се надявам и ние да успеем да покажем нашият уникален стил.
Хьонг е много трудолюбив и със своите повече от 10 години на сцената за мен ще е повече от удоволствие да го гледам отново да се подвизава на сцената.
Ще се опитаме да го направим забавно, а не състезателно"

Според всички фенове, Януари месец е месеца на Кралското завръщане, най-голямта соло звезда в лицето на Рейн и най-легендарната група в лицето на TVXQ, всичко това ни навява прекрасни спомени за 2008 година, когато и двете легенди властваха и белязаха историята с изпълнението си на МАМА 2008.

 

И нещо за настроение ахаха 

Де Сонг: O, Хьонг с еднакви цветове сме.

Рейн: Да с еднакви цветове сме/става дума за сакото - розовкото xD/
Де Сонг:Ах, не мога да се меря с теб /на кой му отива повече/
Рейн:Ах, не аз мисля, че ти стои по-добре.
Хьо Ри:Какво правите бе грозници /шегува се/
Рейн:Ей, нали си имаш мъж, защо завиждаш?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

[Album] Rain (Bi) – Rain Effect [VOL. 6]

 

oygi.jpg
Track List:

01. Rain Effect
02. 30 Sexy
03. La Song
04. 어디 가요. 오빠 (feat. 현아)
05. 마릴린 먼로 (Marilyn Monroe)
06. 차에 타봐
07. Superman
08. 알아버렸어
09. Dear Mama Don’t Cry
10. 30 Sexy (East4A Deeptech Mix)

СВАЛИ

"Ла сонг" ме грабна от първия път, а това се случва рядко. Страхотна песен и още по-добър клип. :)

30 Sexy, пък не успя. Много ми е писклива.

Време е да чуя албума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз по принцип не съм фен на фалцетните гласове, но този на Рейн винаги ми е допадал и 30Sexy ми харесва. LA Song обаче е голямото попадение определено като изключим кърпата на главата и косата му хахахаха.


 


Дали ще го видим в музикалните предавания??


 


Другите песни също ми харесаха, единствено тази с Хюна е покъртителна.... Песента Baby ми хареса доста, както и Marilyn Monroe и ремикса на 30sexy...


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен и двете песни са мешана скара. Албумът ще го чуя, но кърпата и главата му не са толкова зле  :28558:  ...визиите на Рейн ме радват, както и не мога да скрия факта, че изглежда добре. LA Song ми е една идея е по-забавна за гледане. Въпреки, че нещо гласа на Рейн ми е странен и в двете, и да фалцета е зле в 30Sexy, но пък хореото става. Подходящо е за ритъма.

Рейн се завръща на 09.01 първо на M!Countdown, видях.

Виждам, че годината в кей попа започна (и малко преди това) с повече ала "градски имидж " и "стегнати костюми" ...и моето око одобрява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е обявеният график на Rain.

January 4th KBS TV's Entertainment Relay broadcasting (the 30 Sexy MV scene)

January 5th MBC Section TV broadcasting (the La Song MV scene)

January 6th 30 SEXY choreography video release - Loen Entertainment on YouTube

January 8th Showcase prerecording (Mnet) : CJ E&M in Seoul's Sangam-dong

January 9th Mcontdown (prerecoding +live broadcasting) +Showcase broadcasting.

January 10th Music Bank (prerecording + live broadcasting)

January 11h Music Core (prerecording + live broadcasting)

January 12th Ingi Gayo (prerecording + live broadcasting)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видяла, недовидяла, може да е пускано, но ето Rain Effect, първи епизод с руски субтитри

 

 

Не знам, може ли да се гледа "вконтакте", без регистрация, но една от превеждащите групи е Фансаб-группа Pathos ٩(-̮̮̃-̃)۶ Loonies, ето линк


https://vk.com/pathos_loonies   и към видеото съответно

https://vk.com/pathos_loonies?z=video-33789109_167130827%2Fvideos-33789109

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...