Jump to content

I'll Find You on a Beautiful Day (2020)


Recommended Posts

2SpLILOO9ODAi2te1xN3C0dbED9.jpg

Off Topic

0ac1ba09d99ebdc9.jpge6a28790e99f02be.jpg77dfbe41c0b52d20.jpge0b929cbf726e32a.jpg90f7a7bf8302e5fb.jpg

 

 I'll Find You on a Beautiful Day

Хангъл날씨가 좋으면 찾아가겠어요

РоманизацияNalssiga Joheumyeon Chajagagesseoyo

Също така известен като: Когато времето е хубаво, ще те посетя; Ако времето е хубаво, ще дойда

Алтернативни заглавия: If the Weather Is Good, I'll Find You; I'll Visit You When the Weather Is Nice; I'll Come by When the Weather's Good; I'll Visit You If the Weather Is Good  

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 24 февруари  2020

Време на излъчване: вторник и сряда, 21:30 KST (корейско стандартно време)

Жанр: драма, романтичен

КаналJTBC

Епизоди: 16 (70 мин. на серия)

Режисьор: Хан Джи Сънг (Venus and MarsMad Sad BadTie a Yellow RibbonMistress)

СценаристХан Га Рам

Продуцент: Мин Хьон Ил

Субтитри: 

Уики

Хансине

          

Участват:

Пак Мин Йонг като Мок Хе Уон

Со Ганг Джун като Им Ън Соп

Moon Jeong Hee / Мун Джонг Хи като Шим Мьонг Йо, лелята на Хе Уон, романист

И Дже Ук като И Джанг У, приятел на Ън Соп

Im Se Mi / Им Се Ми като Ким Бо Йонг, стар приятел на Хе Уон

Kim Hwan Hee / Ким Хуан Хи като Им Хи, малката сестра на Ън Соп, отлъчена от съучениците си в училище

Нам Ги Е като Юн Йо Джонг, майката на Ън Соп

Ким Йонг Де като О Йонг У

Yang Hye Ji / Янг Хье Джи като Чи Ън Шил

Jin Hee Kyung / Чин Хи Гьонг като Шим Мьонг Джу, майката на Хе Уон

Kang Shin Il / Канг Шин Ил като Им Джон Пил, бащата на Ън Соп

Lee Tae Hyung / И Те Хьон като Пе Гън Санг

 

Резюме: 

Една история за прошка, емоционално излекуване и любов, случваща се в малка книжаница в провинцията.

Хе Уон е обикновена жена с приветлив характер, свирила на виолончело, откакто се помни. Това нейно начинание слага началото на социалния ѝ живот, но същевременно следват редица разочарования и нараняване от другите. Хе Уон спира да се доверява на хората, дистанцира се и затваря сърцето си. В един момент ѝ писва от живота в Сеул и се мести в родния си град Пукхьон. Там среща собственика на книжарницата 'Goodnight Bookstore/Гуднайт Книжарница" Ън Соп. Той води сравнително обикновен живот - става от сън, пие кафе и пише в блога си. Появата на Хе Уон променя устроения му живот.

 

 

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, първа излезе. Актрисата ми е любима, ще го очаквам целия да се насъбере и нещо нямам търпение.

Не разбрах някой обещал ли е, ще има ли превод?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладураната Park Min Young,все на готини партньори попада...Мин Хо, Чанг Ук, Kim Jae Wook....а сега и Со Ганг Джун ...Не ме е разочаровала до сега. Хубаво е ,че сериалчето ще се превежда.:up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже и за приспиване не става, щото е скука, по-скука, най-скука  и  толкова умряло, та чак действува изнервящо. На всичко отгоре и все по-грозна и слаба Минка. Не знам, носа ли пак си е ремонтирала, но изглежда трагично. Статистът(визирам ролята) пък  до нея, с вечно зачервени очи, откак го помня, все едно е препил от предната вечер, всеки път жив го оплаквам с тоя конюнктивит.Като добавим и  душевната травма от детството...

Та ритвам го още сега, няма да чакам да дойде хубав ден. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странна е някак атмосферата на сериала. Всичко е като на забавен кадър. Сякаш действието се развива извън времето и пространството. На границата на депресията е и в същото време ми действа някак си успокояващо ..... точно приспивно както се изрази dido. Най-ме впечатли сестрата на главния.

Нова тенденция ли вкарват сега в сериалите: едните се връщат в гората, други на село - назад към корените.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, meri2003 написа:

Странна е някак атмосферата на сериала. Всичко е като на забавен кадър. Сякаш действието се развива извън времето и пространството. На границата на депресията е и в същото време ми действа някак си успокояващо ..... точно приспивно както се изрази dido. Най-ме впечатли сестрата на главния.

Нова тенденция ли вкарват сега в сериалите: едните се връщат в гората, други на село - назад към корените.

Просто сценаристите се мъчат, напъвайки изпилените си мозъци, да задържат зрителите пред екрана. Неуспешно. Пореден боклук (а сме само февруари) в коша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е здравословно: "и в същото време ми действа някак си успокояващо", ще извадя поне първите от "Пореден боклук (а сме само февруари) в коша":rolleyes:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Три епизода гледах, а имам чувство че са били 30.... Все едно времето спира като си пусна серия. Направо не знам с какво толкова ще запълнят 16 серии. Насилвам се заради Минка и Джун , ама много зор. Джун много ми хареса в The 3rd Charm , но тука как да кажа.... На бавни обороти... То се отнася за целия каст, не само за него. Сега като вкарат предполагам и някой любовен триъгълник и нещата съвсем ще се забатачат .... Надявам се да имам нервите да го догледам ама надали. Дано стане поне малко по-интересно нататък... Ама не мисля. Въпреки всичко проблема не е в каста , а в сценария.

Редактирано от Allanon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм гледала нито минута, но чета ви и се чудя дали пък понякога на една връзка не й е това хубавото, че всеки тривиален момент да е съществен, на бавни обороти, дори и в тишина, или в музика, или в оправянето на тръбите и прочие.., задължително ли е всичко да е една безкрайна въртележка, за да е задоволяващо бурна(=истинска) любов. Вероятно защото е филм/сериал, все се очаква да е нещо различно от живота.., на мен пък ми се струва, че ще ми хареса тези двамата да ги гледам и в такова нещо..

 

Признавам, че мнението на @Allanon малко ме разклаща, защото и The 3rd Charm беше на сравнително бавни обороти, а там и аз го харесах Джун(сега го гледам в Watcher :D да изравня темпото за бъдещия ни проект за семейно гледане - този тук с Минка)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо забавно, нищо вълнуващо, нищо романтично, но .... продължавам да го следя всяка седмица. Не от интерес към "сюжета", а за да съзерцавам Джун и Минка. Като си пусна поредната серия и сякаш се пренасям в паралелна вселена. Всичко е тривиално, спокойно, осмислено, разрешимо. Личната болка, радост и т.н. са толкова обичайно житейски, че в тях няма нищо апокалиптично и човек може да изживее всеки ден от живота си с тях и въпреки тях  - без излишни словесни или емоционални ексцесии. Бавните обороти и на мен на моменти ми идват в повече, но като цяло ми харесва сериала. Може би точно, защото селиалът е лишен от свръх емоционално пресъздаване на събитията. Гледането му е просто съзерцание. Както съзерцание на природата. Изолираш се от света и съзерцаваш. Сърцето ти и  умът ти не участват (не се ангажираш емоционално или умствено), просто за кратко даваш покой на душата си.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е доста различен с  това бавно действие, но на мен точно за това ми харесва.Топъл сериал за живота в корейската провинция, където живота не е така забързан, хората се познават и се събират в уютната книжарница на Юн Соб на своите седмични сбирки.  Химията между Канг Джун и Минка е налице и това се вижда от нежните моменти между тях, те са  страхотна екранна двойка.Джун добре пресъздава тази меланхолия и самотност, вследствие на преживяното от него.Не мога да не отбележа играта на тая лудетина - сестрата на главния, голям образ е.А и всички герои допринасят за това, сериала да ми харесва и да чакам понеделниците с нетърпение.Да, за някои сериала може и да е скучен, но в тези напрегнати времена той е лек за душата. Не съм изгледала последната сериа, че чакам руските субтитри, но се надявам краят да е хубав, за да не нарани още повече и без това наранените души на главните герои. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...