Jump to content

I'll Find You on a Beautiful Day (2020)


Recommended Posts

2SpLILOO9ODAi2te1xN3C0dbED9.jpg

Off Topic

0ac1ba09d99ebdc9.jpge6a28790e99f02be.jpg77dfbe41c0b52d20.jpge0b929cbf726e32a.jpg90f7a7bf8302e5fb.jpg

 

 I'll Find You on a Beautiful Day

Хангъл날씨가 좋으면 찾아가겠어요

РоманизацияNalssiga Joheumyeon Chajagagesseoyo

Също така известен като: Когато времето е хубаво, ще те посетя; Ако времето е хубаво, ще дойда

Алтернативни заглавия: If the Weather Is Good, I'll Find You; I'll Visit You When the Weather Is Nice; I'll Come by When the Weather's Good; I'll Visit You If the Weather Is Good  

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 24 февруари  2020

Време на излъчване: вторник и сряда, 21:30 KST (корейско стандартно време)

Жанр: драма, романтичен

КаналJTBC

Епизоди: 16 (70 мин. на серия)

Режисьор: Хан Джи Сънг (Venus and MarsMad Sad BadTie a Yellow RibbonMistress)

СценаристХан Га Рам

Продуцент: Мин Хьон Ил

Субтитри: 

Уики

Хансине

          

Участват:

Пак Мин Йонг като Мок Хе Уон

Со Ганг Джун като Им Ън Соп

Moon Jeong Hee / Мун Джонг Хи като Шим Мьонг Йо, лелята на Хе Уон, романист

И Дже Ук като И Джанг У, приятел на Ън Соп

Im Se Mi / Им Се Ми като Ким Бо Йонг, стар приятел на Хе Уон

Kim Hwan Hee / Ким Хуан Хи като Им Хи, малката сестра на Ън Соп, отлъчена от съучениците си в училище

Нам Ги Е като Юн Йо Джонг, майката на Ън Соп

Ким Йонг Де като О Йонг У

Yang Hye Ji / Янг Хье Джи като Чи Ън Шил

Jin Hee Kyung / Чин Хи Гьонг като Шим Мьонг Джу, майката на Хе Уон

Kang Shin Il / Канг Шин Ил като Им Джон Пил, бащата на Ън Соп

Lee Tae Hyung / И Те Хьон като Пе Гън Санг

 

Резюме: 

Една история за прошка, емоционално излекуване и любов, случваща се в малка книжаница в провинцията.

Хе Уон е обикновена жена с приветлив характер, свирила на виолончело, откакто се помни. Това нейно начинание слага началото на социалния ѝ живот, но същевременно следват редица разочарования и нараняване от другите. Хе Уон спира да се доверява на хората, дистанцира се и затваря сърцето си. В един момент ѝ писва от живота в Сеул и се мести в родния си град Пукхьон. Там среща собственика на книжарницата 'Goodnight Bookstore/Гуднайт Книжарница" Ън Соп. Той води сравнително обикновен живот - става от сън, пие кафе и пише в блога си. Появата на Хе Уон променя устроения му живот.

 

 

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:  :click:

 • Like 2
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Даже и за приспиване не става, щото е скука, по-скука, най-скука  и  толкова умряло, та чак действува изнервящо. На всичко отгоре и все по-грозна и слаба Минка. Не знам, носа ли пак си е ремонтирала, но изглежда трагично. Статистът(визирам ролята) пък  до нея, с вечно зачервени очи, откак го помня, все едно е препил от предната вечер, всеки път жив го оплаквам с тоя конюнктивит.Като добавим и  душевната травма от детството...

Та ритвам го още сега, няма да чакам да дойде хубав ден. 

 • Like 2
 • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Странна е някак атмосферата на сериала. Всичко е като на забавен кадър. Сякаш действието се развива извън времето и пространството. На границата на депресията е и в същото време ми действа някак си успокояващо ..... точно приспивно както се изрази dido. Най-ме впечатли сестрата на главния.

Нова тенденция ли вкарват сега в сериалите: едните се връщат в гората, други на село - назад към корените.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Преди 3 часа, meri2003 написа:

Странна е някак атмосферата на сериала. Всичко е като на забавен кадър. Сякаш действието се развива извън времето и пространството. На границата на депресията е и в същото време ми действа някак си успокояващо ..... точно приспивно както се изрази dido. Най-ме впечатли сестрата на главния.

Нова тенденция ли вкарват сега в сериалите: едните се връщат в гората, други на село - назад към корените.

Просто сценаристите се мъчат, напъвайки изпилените си мозъци, да задържат зрителите пред екрана. Неуспешно. Пореден боклук (а сме само февруари) в коша.

 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Щом е здравословно: "и в същото време ми действа някак си успокояващо", ще извадя поне първите от "Пореден боклук (а сме само февруари) в коша":rolleyes:.

Link to comment
Share on other sites

Три епизода гледах, а имам чувство че са били 30.... Все едно времето спира като си пусна серия. Направо не знам с какво толкова ще запълнят 16 серии. Насилвам се заради Минка и Джун , ама много зор. Джун много ми хареса в The 3rd Charm , но тука как да кажа.... На бавни обороти... То се отнася за целия каст, не само за него. Сега като вкарат предполагам и някой любовен триъгълник и нещата съвсем ще се забатачат .... Надявам се да имам нервите да го догледам ама надали. Дано стане поне малко по-интересно нататък... Ама не мисля. Въпреки всичко проблема не е в каста , а в сценария.

Edited by Allanon
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Не съм гледала нито минута, но чета ви и се чудя дали пък понякога на една връзка не й е това хубавото, че всеки тривиален момент да е съществен, на бавни обороти, дори и в тишина, или в музика, или в оправянето на тръбите и прочие.., задължително ли е всичко да е една безкрайна въртележка, за да е задоволяващо бурна(=истинска) любов. Вероятно защото е филм/сериал, все се очаква да е нещо различно от живота.., на мен пък ми се струва, че ще ми хареса тези двамата да ги гледам и в такова нещо..

 

Признавам, че мнението на @Allanon малко ме разклаща, защото и The 3rd Charm беше на сравнително бавни обороти, а там и аз го харесах Джун(сега го гледам в Watcher :D да изравня темпото за бъдещия ни проект за семейно гледане - този тук с Минка)

 • Like 2
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Нищо забавно, нищо вълнуващо, нищо романтично, но .... продължавам да го следя всяка седмица. Не от интерес към "сюжета", а за да съзерцавам Джун и Минка. Като си пусна поредната серия и сякаш се пренасям в паралелна вселена. Всичко е тривиално, спокойно, осмислено, разрешимо. Личната болка, радост и т.н. са толкова обичайно житейски, че в тях няма нищо апокалиптично и човек може да изживее всеки ден от живота си с тях и въпреки тях  - без излишни словесни или емоционални ексцесии. Бавните обороти и на мен на моменти ми идват в повече, но като цяло ми харесва сериала. Може би точно, защото селиалът е лишен от свръх емоционално пресъздаване на събитията. Гледането му е просто съзерцание. Както съзерцание на природата. Изолираш се от света и съзерцаваш. Сърцето ти и  умът ти не участват (не се ангажираш емоционално или умствено), просто за кратко даваш покой на душата си.

 

 • Like 2
 • Haha 1
 • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Сериалът е доста различен с  това бавно действие, но на мен точно за това ми харесва.Топъл сериал за живота в корейската провинция, където живота не е така забързан, хората се познават и се събират в уютната книжарница на Юн Соб на своите седмични сбирки.  Химията между Канг Джун и Минка е налице и това се вижда от нежните моменти между тях, те са  страхотна екранна двойка.Джун добре пресъздава тази меланхолия и самотност, вследствие на преживяното от него.Не мога да не отбележа играта на тая лудетина - сестрата на главния, голям образ е.А и всички герои допринасят за това, сериала да ми харесва и да чакам понеделниците с нетърпение.Да, за някои сериала може и да е скучен, но в тези напрегнати времена той е лек за душата. Не съм изгледала последната сериа, че чакам руските субтитри, но се надявам краят да е хубав, за да не нарани още повече и без това наранените души на главните герои. 

 • Like 3
 • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...