Jump to content

Jang Geun Suk (Чанг Гън Сок)


Recommended Posts

Днес беше първата публична изява на Чанг Гън Сок след края на службата.

Съвсем скромно, рано сутринта, пристигна в сградата на СБС и взе участие в радио шоу. 

Засега само намеква, че има проекти, но не обяви нова драма или друго шоу. 

Отвън го чакаха фенове и получиха най-слънчевата усмивка

 spacer.png

 

Off Topic

Радио шоуто на Ютюб

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много за клипчето:) Суки изглежда все така чаровен и красив.Изглежда ми все едно като малко момченце(особенно снимката по горе,където се е усмихнал чаровно):) Наистина казармата му се е отразила чудесно,запазил си е детското излъчване(според мен):)

Да да се надяваме скоро да обяви,че ше се заеме с нещо.Следя му прфилът в Инстагам,след изтриване на всичко,пак е започнал на ново да качва:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само искам да кажа, че щом взе участие в радио предаване, сега има фотосесия, може би скандала около майка му няма да му навреди и ще го виждаме по-често, а скоро може би и в сериал... Стискам палци. Много си го тача него. :wub:

Първите актьори, с които съм гледала драми, заемат по-такова място в сърцето ми...

 

 

Off Topic

 

Ea-OP8o-AUc-AAf-Imi.jpg Ea-OP9nq-U8-AEKt-At.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В неотдавнашно интервю за списание Arena Homme Plus, Jang Geun Suk говори откровено за това как се е примирил със собственото си минало.

След като бе освободен от военните миналия месец, той бавно започна да се връща към живота като знаменитост. Докато позира за корицата на юлския брой на Arena Homme Plus, актьорът впечатли персонала на списанието с контраста между младежката му външност и мощната, зряла аура.

Източник от Arena Homme Plus коментира: „Снимките показват Jang Geun Suk със свеж, чист вид, който го прави сякаш не е остарял ден през последните две години. Единственото, което се промени, е аурата му. "

В последващото интервю Jang Geun Suk разкри, че досега е прекарал времето си в служба, замисляйки внимателно собствения си живот, споделяйки: „Отне ми известно време, за да погледна назад и да разсъждавам върху миналото си.“

След това той призна, че някога е бил измъчван от миналото, но че се е научил да продължава напред и да го приема като част от себе си. „В миналото исках да изтрия записите в интернет за себе си“, казва актьорът. „Но ако изтрия тези неща, не би ли било като изтривам себе си? Не мога да изтрия историята си. "

Що се отнася до всички погрешни схващания, които публиката има към него, Jang Geun Suk отбеляза: „Надявам се, че всякакви недоразумения за мен ще бъдат разрешени от факти и оправдания.“

Звездата продължи да разкрива, че има нова житейска философия, върху която се надява да изгради бъдещето си. Той обясни: „Ако живеете според принципите си, можете да избегнете много инциденти. В бъдеще смятам да живея според тази философия. "

Jang-Geun-Suk-2.jpg Jang-Geun-Suk-3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се скоро да има английски превод на цялата статия.

Засега дава отговори на някои въпроси, които феновете си задаваха, на най - важния - отговорът е не, скоро едва ли ще обяви драма или филм.

https://www.smlounge.co.kr/arena/article/45302

 

spacer.pngspacer.png

 

Off Topic

 

spacer.pngspacer.png

spacer.pngspacer.png

spacer.pngspacer.png

 

 

 

(Е, да не издам голямата тайна, но след броени дни ще имаме възможност сами да го чуем и видим :ilovethis: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Вече е официално!

 

Първата среща с феновете след армейската служба ще бъде онлайн на канала на Чанг Гън Сок  https://www.youtube.com/user/PrinceJKS/!

В неделя,  28-ми юни, в 3 ч. следобед корейско време (9 сутринта у нас) ще започне шоуто "Dreams", където на живо Гън Сок ще изпълни свои песни, ще разкаже истории от последните 2 години и ще отговори на много въпроси, зададени на официалния сайт. :P

Това е прекрасна възможност за феновете от целия свят да се "срещнат" със своя любим артист след толкова дълго отсъствие и само на един клик разстояние!

 

 

spacer.png

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ден преди онлайн фанмитинга "Dreams" (утре на живо по неговия Ютюб канал  - за нас рано-рано в 9 сутринта, без повторение после) Чан Гън Сок даде и онлайн пресконференция за корейските медии.

spacer.pngspacer.pngspacer.png

 

Засега отново само разкрива, че чете сценарии и даже заспива с тях, но още не е избрал роля.

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже видях статията и ми стана интересно какво е казал, та я прочетох, поне да я кача и тук...

 

Jang Geun Suk говори за предстояща онлайн фен среща, надежди за следващ действащ проект и още много други неща.

Jang Geun Suk участва в първата си пресконференция, откакто бе освободен от военните.

На 27 юни Jang Geun Suk проведе онлайн пресконференция, за да говори за предстоящата си среща с онлайн фенове, с какво се занимава след освобождаването от отговорност и много други.

Относно фен срещата си той сподели: „За да бъда честен, обсъждаме изпълнения и проекти от миналата година, но става трудно да се намерят възможности за среща поради коронавируса. Дори за моята фен среща утре, ние се подготвяхме шест месеца, но тъй като нашите обстоятелства се промениха, се зачудих: „Как да продължа с това?“ Тъй като за първи път се срещах с фенове след освобождаването от отговорност, продължих да се чудя , „Какво ще правя?“ Тогава си помислих, че дори да няма публика, искам да създам пространство, което да се чувства така, сякаш съм пред всички, дори ако всички са вкъщи. “

Той продължи: „Тъй като това е първият път, когато се опитвам и аз, не знам как ще стане. Въпреки че звуците и вибрациите няма да бъдат същите като действителна концертна зала, все още искам да предам историите, които исках да разкажа, и чувства, които исках да изразя. "

На въпрос какво се промени най-много след военната му служба, той отговори: „Мисля, че най-голямата промяна е, че се чувствам по-здрав. Преди имаше толкова много неща, които караха живота да се чувства като влакче, така че самият ми живот беше нередовен. Не бях здрав, физически или психически. "

Той добави: „През последните две години усърдно ще отида на работа в 9:00 и ще се прибера в 18:00. За първи път в живота си живея така. Чувствах се по-спокоен и тъй като тялото ми стана по-здраво, умът ми също. " Със смях добави: „Аз също остарях две години.“

По-късно Jang Geun Suk се извини на феновете си и изрази възхищението си от тях, казвайки: „Изпитвах толкова съжаление към феновете си през последните две години. Преди това не бях почивал веднъж и ако не бях в Корея, бях в Япония. Мислех да напиша публикация на сайта на фен клуба си, но не го направих. Усещах се, че поставям стена между мен и феновете си. “

По-нататък той обясни: „Засега смятах, че е правилно давам най-доброто от себе си в ролята, която ми беше дадена, но изпитах толкова съжаление. Моите фенове казаха, че искат да ми изпратят шоколад в деня на Свети Валентин, но аз им казах: „Ще се радвам, ако не направите нещо, което привлича вниманието на другите.“ Не беше, че отхвърлих тяхната замисленост. Въпреки това, аз ходих на моя фен сайт всеки ден. "

След като последната му драма приключи през май 2018 г., мнозина очакват следващият му актьорски проект. Той коментира: „Наистина искам да участвам в проект. Днес се чудя „Какво е проект с история, която кара целия проект да блести и да се вписва добре с мен?“ И чета сценарии всеки ден. Щастлив съм, че все още мога да гледам скриптове и ми харесва, че заспивам, докато ги чета преди лягане. "

На въпроса му дали чувства натиск за следващия си проект, той отговори: „Изобщо не. Искам да внимавам, но няма причина да мислим за периферните неща. Желанието ми е да се срещна с герой, който прониква в историята и е в тон с нея. Напоследък имам много срещи с персонала и освен мащаба или актьорския проект, просто искам да почувствам тръпката от това да действам пред камера. Вместо да намеря конкретен герой, който искам да играя, искам да се вмъкна в историята. Имам желание да играя такъв характер. "

В края на пресконференцията, Jang Geun Suk коментира: „През последните две години станах много по-здрав и това беше огромна повратна точка в живота ми. Беше време да организирам житейските си цели. Въпреки че искам да стана независим, да направя нова агенция и да действам малко по-предпазливо, аз също не искам да живея, без да се забавлявам. Искам да открия начини да се забавлявам и да споделя това. По отношение на актьорските проекти, искам да започна всеки от тях с по-внимателно мислене. "

Онлайн фен срещата на Jang Geun Suk е в официалния му канал в YouTube на 28 юни от 15:00.

 

Източник::click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фанмитингът продължи почти два часа.

Гън Сок имаше явно много неща за казване, ама корейският не ми се удава... ;)

Ще има ДВД със субтитри, а  и вече половината е преведено на Туитър.

Засега планира само нов албум и концерти. 

spacer.png

 

 

 

Off Topic

 

 
 
 

spacer.png

spacer.pngspacer.png
 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...