Jump to content

Jang Geun Suk (Чанг Гън Сок)


Recommended Posts

Здравейте отдавна искам да попитам,знам че има информация по сайтовете.Как е Суки в армията,как му се отразява,добре ли се чувства,добре ли  екато цяло.Наистина ли са го сложили на такава служба-пожарникар,ако е така,все пак не е никак леко и това,горкият,цели 2 дълги години.:( 

Не знам дали тук  емястото,извинявам се. Все пак ще има и ново от него и Биг Брадър,ще пуснат албум заедно,и пак ще им се порадваме.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес е официалният му рожден ден, нека напиша и малко официално инфо

:)

 

Чанг Гън Сок започна службата си на 16-ти юли с 5 дневно обучение в армейски център от цивилен тип за социални служители. Новината, че няма да го вкарат в базовия лагер за новобранци Нонсан за задължителните 4 седмици маршова стъпка и стрелба докара нетизените, предимно от мъжки пол, до нова истерия, поради поредното непознаване на собствените им военни закони.

От 23-ти актьорът е зачислен към Главното управление на Сеулската служба за пожарна и аварийна безопасност (свободен превод на названието B)).

Компанията Tree J публикува строго предупреждение да не се посещава работното му място и въобще да се избягват случайни причаквания на улицата и наблюдения от паркинги и градинки. Медиите с няколко дни закъснение препечатаха това обявление и доукрасиха историята. За феновете бе напълно в реда на нещата да се зададат от самото начало границите, които не бива да се преминават, а също така да се уважи желанието на Гън Сок да започне нормална работа от 9 до 5 в институция, чийто ресор е спасяването на животи и имущество, без колегите му да се сблъскват на входа с любопитни "туристки".  Ситуации като при други "оппа", които ходят да изпълняват социалната си служба с маска и минават ежедневно през шпалир от фенки, без да посмеят да им кажат нищо, няма как да се случат точно с него.

 

Поради ограниченията, заложени за постъпилите на служба в армията, от средата на юли няма нито една новина как протича тя или фото какво се случва с него. Но пък започват да излизат списания с интервюта, взети преди това, върви промотирането на албума им с Биг Брадър "Mature" и японска телевизия активно рекламира премиерата на "Switch" в Япония наесен, излъчвайки интервюта и мейкинги. За септември е планирано и излизането на ДВД с документалния му филм "Nelson diary", на който е сценарист и режисьор, а след това вероятно се очакват и други изненади.

Ето корицата на японско списание, излязло днес

43760903681_352e7dd15f_o.jpg

 

Да допълня: косата вече е черна, но иначе е същата :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май трябва да се открие тема в музикалната секция :kissy:

Днес се появи първата песен от новия, пети по ред, албум "Mature" на дуото Team H

This is my summer time!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, tikitoliq написа:
 

 Липсва ми !

Благодаря за поста :bow:

Как лети времето, тази седмица броячът показа, че службата е преполовена!

Гън Сок ще се уволни догодина в края на май и се надявам веднага да скочи в някакъв проект.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да е здрав и спокойно да си завърши службата. Пък после ще се радвам да го виждам отново.

Редактирано от cucyta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не само на някои от нас ни липсва. Точно днес след толкова месеци компанията му Tree J повторно предупреди фенките да не приближават работното му място:rolleyes:

Напълно ги разбирам, но бе казано отначало да не притесняват колегите му в пожарния щаб, както и да не висят пред сградата. 

 

В Япония се провежда концертен тур с видео-подбор на най-добрите концерти, а в Сеул  - премиера на голям екран на 6-те му късометражни филма, на които е режисьор. За лятото са предвидени още няколко събития. 

И все пак, не е същото....

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че остана по-малко от 6 месеца до края на службата!

Липсата на новини е потискаща, макар че не липсват събития и промоции.

Във връзка с ДВД изданието на "Switch-change the world" в Япония, което е в продажба от миналата седмица, в няколко списания публикуваха интервюта и фотосесии, пазени досега от лятото на 2018 :rolleyes:

spacer.pngspacer.pngspacer.png

 

Повече снимки тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само сто дни до края на службата!

И първо съобщение, макар и на корейското фан-кафе, от почти година.

Това е днешната страница от специалния календар за 2020 г. с 366 лични или непубликувани снимки на Гън Сок.

spacer.png

 

Направо не е за вярване, но за цялото това време няма нито една нова снимка и нито един пост в инстаграм например.  При тази мода да се пишат писма от казармата на феновете....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не са новините, които чакахме само 2 месеца преди края на службата, но тъй като касаят бъдещата кариера и репутацията на Чанг Гън Сок, ги представям накратко, а повече на английски по линковете тук и тук

 Вчера се появиха информации, че майката на Гън Сок госпожа Чон, президент на компанията Tree J, е разпитвана в полицията на 30-ти март във връзка с данъчни престъпления на агенцията по отношение на приходите на артиста за периода 2012-2014, прехвърлени по нефирмени сметки в Хонг Конг. Общият размер на укрития данък е около един милион долара. Самата проверка е същата, приключила през 2014, но отново отворена поради наличие на тези данни.

По отношение на самия актьор няма обвинения, тъй като той не се занимава с делата на компанията и по силата на военния закон от 2018 г. не е на работа там.

 

Днес, 02.04.2020, от името на Чанг Гън Сок бе дадено изявление от Ким Бьон Гън, неговия менаджер, че Гън Сок е дълбоко наранен и шокиран и се извинява от името на майка си, макар че никога не е имал отношение по делата на компанията. Стилът на госпожа Чон винаги е бил авторитарен и с него не е коментирано управлението на паричните средства.  Поради факта, че е загубил доверие в членовете на семейството си, той се оттегля от Tree J и основава нова компания заедно с г-н Ким. 

Заедно смятат да покажат неговото желание да бъде актьор и стремеж да постигне най-доброто.

:mellow:

Спирам дотук с превода, защото като фен имам какво да добавя и което никоя статия няма да напише.

Майката на Гън Сок е най-близкият му човек, тя го е отгледала с цената на много усилия, подкрепяла го е и е спомогнала за кариерата му повече от всеки друг. От друга страна бе всеизвестно, че той изпитва към нея нещо повече от респект. Шегите му по отношение колко е страшна и контролираща бяха забавни, когато през 2012 си купи Ролс Ройс без да я пита и се наложи да спи в колата два дни, докато я убеди да се съгласи (и плати), а цялата "драма" бе документирана на неговия Туитър. Тя определяше лимита на кредитните му карти и решаваше как да се инвестират милионите, спечелени в Япония, като например купуваше сграда и си запазваше 5% от собствеността с оглед да не я продаде без нейно съгласие. Полученото предложение Tree J Company да излезе на борсата, което Гън Сок е смятал за правилно, бе отхвърлено категорично от семейния съвет.  В управлението на компанията не се допускаха други хора освен сестрата на госпожа Чон, която е инвестирала лични средства в началото на кариерата на племенника си. За съжаление родителите му са във фактически развод и господин Чанг никога не е участвал в решенията.

С годините този контрол вече не изгреждаше забавен, което пролича когато скъпото му Ламборджини бе продадено на третия ден от влизането му в армейския тренировъчен социален център.

Доверието в близките хора бе едно от нещата, което крепеше ЧГС в личната му битка с биполярното растройство и  сега е изправен през най-голямото предизвикателство в живота си.

Кариерата му трябва да се рестартира през май с нова компания, с рестрикции за работа в Япония поради вируса и с този скандал в родината му, където рядко прощават на децата прегрешенията на родителите. 

Единственото, което феновете могат да направят, е да продължат да го поддържат и да не влизат в напразни спорове с хейтърите по форумите. Файтинг!

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прави са хората, че децата винаги плащат греховете на родителите си. Моето мнение е, че майка му нанесе повече вреди на неговата кариера, отколкото ползи. Ако се замислим, след Хонг Гил Донг той нямаше нито един сериал с висок рейтинг. Дори и моят любим "Красиви като ангели" беше с нисък рейтинг. Ако не бяха изявите му в Япония със сигурност вече щеше да е забравен. Аз се радвам, че сега ще излезе от опека, която не беше в негова полза. Надявам се новата агенция да му помогне и да постигне повече от тук нататък. Вярно, ситуацията не е от най-добрите за шоу бизнеса, но все ще се оправи след някой друг месец. Надявам се публиката да оцени таланта му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дами, готови ли сте?

Утре се завръща в света на цивилните...

 :panda-145: Много си го харесвам... Дано това с майка му да не му навреди и бързо да го видим в реклами, списания, сериали, песни.

EY67ae-JU0-AESRe7.jpg

 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви,че споделихте точно кога ще излезне от армията(от днес е свободен):D Изминаха дълги 2 години,на чакане за да се завърне.

Да и аз се надявам много,да се заврне на екран,и това с майка му да не му попречи.Дано по бързо се възтанови след армията и да ни зарадва с реклама дори да е:D

Имам въпрос.Някой знае ли,защо си е изтрил всичко в личният му Инстаграм профил?До скоро имае снимки,а през последните дни няма нищо?Благодаря ви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, ftisland написа:

 

Имам въпрос.Някой знае ли,защо си е изтрил всичко в личният му Инстаграм профил?До скоро имае снимки,а през последните дни няма нищо?Благодаря ви.

Аз бих казала, че го е направил, за да ни стресира :na2:

Но какво ли знам аз за 7 години фенство :D

 

Това не е първият инстаграм, който затрива, поне този път само постовете.

От днес започва отначало и вероятно иска да ни срази с някоя супер снимка.

 

Впрочем, вече направи едно включване live, но имаше само звук от трафик.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...