Jump to content

Jang Geun Suk (Чанг Гън Сок)


Recommended Posts

На 28-ми януари Гън Сок най-накрая обяви проекта, който беше избрал.

Ще изпълни главната роля в новата драма на SBS "Daebak" ("Джакпот"), която ще се излъчва от края на март.
JangGeunSeok_ImJiYeon_YeoJinGu1.jpg

Приел е предизвикателството да играе човек, който е огорчен, амбициозен, отмъстителен и поставя живота си на карта.
Според описанието е Чосонския вариант на драмата "All in" (2003).
Като младия крал Yeongjo, който е в противоборство с героя на Гън Сок, се предвижда да играе Yeo Jin Goo -друго дете.звезда.
За женските роли се преговаря с Im Ji-yeon ("High society"), Yoon Jin-seo (Girl Who Sees Smells) и Choi Jung-yoon (Could We Love).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо влезнах да споделя новината, но виждам, че има по бързи. Много се радвам, че Гъсока ще има нов проект след 3 години отсъствие от екрана. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми звучи много странно, такива сериали или са пълен фарс, или се получава нещо прекрасно. Превид от колко време не влизал в роля (още повече,  от колко време не е влизал  в хубава и успешна роля), мога само да си пожелая това да е нещо ценно в кариерата му. През 2009-та можех да се закълна, че това момче ще владее екрана, но той, за жалост, досега упорито успява да ме обори. След Итеуон... особено ми се струва, че си хаби потенциала последните години. (А идеята за Бел ами тооооооолкова много ми хареса първоначално.)
Стискам палци да успее да изгради име на сериозен актьор, хубаво лице и многоброен (дамски) фенклуб си има, време му е за нещо повече. 
А аз трябва да запомня възраста на Yoo Jin Goo, с такова зряло излъчване мога да разбера нуна-фенките. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фънки, през 2009-та дори аз бях запленена, но след бозите в последните години и особено в конкуренцията на т'ва златно дете (колко па да е дете, ама т'ва е друга тема!), направо отсега ми е жал за него. Тъкмо беше показал, че не е съвсем некадърен и после години наред ни разубеждава вече. Тъжно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:icon_sunny: Е, може би трябва да се поставят тук и някои други снимки.  :bee:

Пътят на един роден в Южна Корея артист може да е традиционния - да изиграе къде що има главна роля в корейски сериали и филми и да получи 15 награди за 3 години.

 

А може да е воден от други амбиции. В няколко интервюта от началото на годината Гън Сок разказа желанието си да се развива и като актьор, и като музикант, и като филмов режисьор.

:icon_sunny:201601080903779384_568efd7160cfd.jpg

 

За него с пълна сила важи поговорката, че когато се затваря една врата, се отваря прозорец. В случая - направо цяла редица.

 След излизането на третия му соло албум "Monochrome" направи турне из Япония, а наесен изнесе концерти със специално подбрани песни в Сеул, Шанхай и разбира се в Япония - общо над 30 за годината.

 

 

21031391718_90edbac2b9.jpg

 

21883031724_7a6a279b08_z.jpg

22902478339_151d5b603f_z.jpg24071113394_6e3c56338a_o.jpg

 


 

Продължавам  с наистина разнобразното инфо, което искам да поставя.

 

През 2015 г. Чанг Гън Сок приключи с магистратурата си в Университета Ханянг и има амбиции за докторска степен.

Поради огромните дарения, които прави за своята Алма Матер, заедно с още 5 човека бе назначен за "специален професор" и вече изнесе няколко лекции за филантропията.

 

22369437901_d00c745156_o.jpg

 

 

23608801762_8152a95578_z.jpg23089187864_5aaae153bf_z.jpg

 

23815484822_8d1817c456_b.jpg

 

 

 

 

Ако някой се чуди какво учи - кинорежисура. През 2015 излезе на ДВД негов късометражен филм и изглежда това е любимия му формат. 

В момента Гън Сок се намира в Нова Зеландия и снима петия си такъв филм.

 

 

За другите му дейности - в друг пост  :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм голям любител и на електронните партита, които за миналата година също не са малък брой !

Интересни са и благотворителните раздавания на храна в които той се изживява като главен готвач !

Финеса с който демонстрира облекла, обувки и аксесоари на световно известни марки е уникален.

 

Чанг Гън Сок е страхотен навсякъде !

 

Та това снимане на корейско сериалче малко ми идва като губивреме !?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди изцяло да премина към 2016 година, нека опиша с няколко думи 2015: "Изпитание. Проверка. Сила"

 

Вярна е поговорката, че истинските приятели се познават в трудни моменти. :mellow:

След медийната атака в началото на годината (която естествено спря, заплахата със съд в Корея си е сериозно нещо) Гън Сок просто изчезна от корейските сайтове. Пишеха единствено за сградата, която купи на лизинг в края на 2014 и за случая с убийството в Итхеуон, който получи развитие, след като прототипът на Пиърсън бе екстрадиран от САЩ и получи 20 години затвор. Всички признаха, че ако не е бил филмът и зловещото изпълнение на Гън Сок, то изобщо е нямало да се отвори делото наново.

 

Също и тези звезди, които преди с радост поставяха снимки с него по своите профили, престанаха да го правят. Освен безусловната подкрепа на партньора му в дуета "Тeam Н" Big Brother той получи единствено няколко окуражаващи думи в Туитър от Ким Джеджунг, И това беше. 

 

Извън шоубизнеса открито бе подкрепян от университета Ханянг и от хотелите Лотте, които сключиха индивидуален рекламен договор с него.

23922189154_52d5b7c127_z.jpg

 

 

Някъде през лятото изненадващо се оказа, че Но Мин У  му е пръв приятел. Дже Джунг  помолил своя най-добър приятел да се погрижи за бойното му другарче от времената в СМ, докато е в армията. Тримата имат много общи неща и вероятно Дже е предполагал, че ще се получи. Мин У с радост ходеше по местата, където обичайно ходи Гън Сок и се запозна с приятелите му извън шоубизнеса, а после разказваше в интервюта колко са близки. И споменаваше за предстоящото си турне в Япония  :rofl:

Операция "Да се отървем от Но Мин У" се проведе в края на септември. Гън Сок го измъкна от комфорта му в Корея, завлече го в Япония, три дни ходеха по фестивали и концерти като Ultra Japan, срещнаха се с Гакт и Vamps, а накрая го прекара през фенките си на летището. 

21969677285_f56e049d74.jpg

 

Двамата нямат обща официална снимка в мрежата , защото Мин У не постави нито една от цялото пътуване. Двамата сега пазят удобна дистанция.

 

 

 

В края на 2015 г. след дълго преследване режисьорът на новото музикално реалити на Мнет "Produce 101" убеди Чанг Гън Сок да стане водещ и ментор. 

 

Снимките започнаха в началото на декември и вече са заснети всички епизоди без финалния. Излъчването започна на 22-ри януари и концепцията на предаването предизвика дискусии и коментари.

 

101 момичета от 46 агенции в Корея (без големите две) ще се състезават да образуват женска група от 11 члена и ще дебютират под шапката на SJ. Освен водещия има и 5 треньорки - известни имена. Няма да има съдии, всичко се решава с онлайн гласуване. И на критиките, че това е вот за популярност, отговорът е че повечето агенции в шоуто не може да открие дори и Гугъл. Всяка медийна изява е добре за момичетата, които иначе може би никога нямаше да видят истинска сцена.

 

Като водещ Гън Сок се вписа чудесно, единственото възражение на зрителите е "Той не е ли актьор?", Засега шоуто върви забавно и въпреки сълзите на участничките, без много драми. Слагам само началото,

 

 

Няколко снимки от пресконференцията

 

24524408276_4fbb7f5e32_z.jpg24412958182_ce388942a7_z.jpg

 

 

 

 

 

 

Няколко дни преди това се проведе друга пресконференция - 

 

Чанг Гън Сок бе избран за посланик на изложбата на Ван Гог в Сеул. Модерен прочит и визуални ефекти на класически произведения.

 

24022558950_42f466fb26_z.jpg  

24317548065_b2b080dcd1_z.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предаването „Produce 101“ вече прехвърли половината си епизоди и може да се каже, че изборът на Гън Сок да участва е много добро решение по отношение на имиджа му в Корея.  :up:

Когато Мнет обяви преди половин година своя проект, критиките и черните прогнози заваляха и най-общо казано, никой не смяташе, че концепцията да събереш 101 момичета и да ги изправиш едно срещу друго е печеливша. Поканата към Чанг Гън Сок да стане ментор и водещ дори накара още повече хора да се чудят що за предаване ще е това. Ами успешно!

 

 

След първият епизод интересът на публиката се събуди,  неочаквано много хора се поинтересуваха от момичетата, в интернет оживено се обсъжда, а рейтингът скача нагоре всеки път, като вече е повече, отколкото обичайно постига Мнет. Дебютната им песен  

е ужасна и пристрастяваща боза, но вече почти влиза в топ 10 на Melon.  Появиха се вече звезди сред участничките.

 

Но тук става въпрос за водещия. След първия епизод, където му бе отделено повече време в началото и края, участието на Гън Сок е изцяло вписано в концепцията на предаването.

 

 

Още клипове от участието му

Първа среща на треньорите

 Отлично актьорско изпълнение "Имаш ли си приятел?"  :na2: 

 

Той участва наравно с треньорките в оценяването на момичетата, представя мисиите и говори с участничките от името на зрителите, води дългите и изтощителни концерти пред жива публика и дори изнесе една от своите „професорски“ лекции.

 

Тъй като предаването се снима вече 3 месеца, а актьорът се готви за новата си роля в „Джакпот“, външният му вид е различен в новите епизоди спрямо първите.

 

7hx4wovqczk.jpg

 

 

Тук слагам няколко снимки

UIV5N2U0AYk.jpgTM-OROk0ZfU.jpg

 

8qeQHuwvkl8.jpg xsSJnrxwPdo.jpg

IPViGt17624.jpg

h8g1BJHYEJA.jpg

E6T-oeWb5uI.jpgwr-PAsRiGlc.jpg

h45Ui7LVYS4.jpg

rYl_1WmG5Fw.jpg

sBqzGGuedMk.jpg

_JIxuh6QfFM.jpgL3D2IQkrG9o.jpg

hvDCHxmhPfE.jpg
redTOqhGEfk.jpg_bspQ4A67Gg.jpg

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да честитя рожденият ден днес на Суки,нека все така да ни радва с хубавите си неща.Това е клипче направенно от верните му фенове eels  :icon_sunny:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През втората половина на годината Гън Сок не спира с проектите си.

 

pic%2B34.png

"Джакпот" излъчи последния си епизод в средата на юни, а веднага след това започна поредното азиатско турне на актьора- певец. 

 

След концертите в Сеул, Осака и Токио (в Япония по два в град) последва и концерт в Шензен, който се излъчваше онлайн по интернет. Финалният концерт в Шанхай на 28-ми август също е предвиден за онлайн излъчване. 

 

 

Да, така е, дългата коса я няма

0Wwf1RpOdug.jpgsP1YML5lPNs.jpg

fKQBV99MbJg.jpgLdiiaru-m4o.jpg

 

 

 

 

На 10-ти август в Япония излезе първият му двоен сингъл "Darling, darling", който ще бъде последван от още два през септември и октомври. С това Чанг Гън Сок отбелязва преминаването си към Universal music. 

 

А в Корея той отново прие участие в риалити шоу- "My ear's Candy". Идеята е на продуцента на драмата "Reply 1994"   - знаменитости да говорят по телефона с напълно непознати, разкривайки им неща, които обикновено не споделят дори с най-близките си.

28294016924_85fbf33699_z.jpg28800679360_5f3e33cca6_z.jpgMsr_KDMZIjA.jpg

 

Другите участници са Seo Jang-hoon, Kyung Soo Jin и Ji Soo (засега).  Първият епизод се излъчи на 18-ти август по ТВН.

 

Гън Сок показа неподозирани (за корейците) свои страни, а екранният флирт получи много добри отзиви. 

 

Който иска да види първият епизод, може да погледне тук  А изненадата коя се оказа Канди - тук  и тук  :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете преведоха частта на Чанг Гън Сок от първия епизод на предаването.

 

Линкове за гледане

 

https://vimeo.com/179715707

и

 

28504366694_240aa3e069_z.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...