lazeto Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Forest (시크릿) Страна: Южна Корея Също така известен като: Sikeulis Период на излъчване: 29 януари 2020 – 19 март 2020 г. Време на излъчване: Петък – Събота Жанр: Медицинска драма, Романс Канал: KBS2 Епизоди: 16х60 или 32х30 мин. Режисьор: Oh Jong Rok (Piano, Style, Snow White Princess) Сценарист: Lee Sun Young (Snow White, Drama City, Drama Special) Субтитри: Английски Участват: Park Hae Jin като Kang San Hyeok Jo Bo Ah като Jung Young Jae Ryu Seung Soo като Bong Dae Yong Jung Yeon Joo като Oh Bo Mi Lee Do Kyung като Choi Jung Mok Lee Si Hoon като Park Hyung Soo Резюме: Канг Сан Хьок (Park Hae Jin) е надменен експерт по сливанията и придобиванията, решен на всичко, за да спести повече от 5 трилиона вона (приблизителнo 4,470 милиона долара), но не помни нищо от детството си. Случайно среща д-р Чонг Йонг Дже (Jo Bo Ah), която е наказана и е преместена в малка болница до гората Мирьонг. И двамата крият емоционални белези от собствените си нещастни спомени, които бавно започват да лекуват, откривайки истинското значение на щастието и научавайки се да обичат себе си и другите… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Ей го къде е края на февруари. Но се страхувам след толкова дълго чакане да не получим пълно разочарование. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 Най-после инфо за драмата сменили са името и вече има дата... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Щеше ми се да има и постер. Че така без наличен официален постер започва да ме гложди едно съмнение. Абе не, че на мога да спя нощем без този сериал, но си имам очаквания към него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Според тази статия е нареден да излезе като една от първите драми за годината на КБС (сряда и четвъртък) , следвайки " жената за милярд без едно " , а и в уикипедия върви с датата 29 януари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rina Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 А дано. Красавец е Пак Хе Джин. Ще му ходи костюм на инспектора по сливанията и придобиванията. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anirtimid Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Най-накрая вече ще го излъчат този сериал! Стискам палци да се е получил добре. Твърде дълго беше чакането за него и най-вече очакването да видим отново Park Hae Jin на екран. Надявам се рускините още тази вечер да го преведат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 От първите две серии имам усещането по-скоро за трилър. Атмосферата на филма е някак странна. Напомня за "Романтичният доктор". Харесвам Пак Хе Джин, така че ще го следя. Главната също ми е симпатяга. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Боже, доживях да видя еърбег при катастрофа в корейски сериал! Е как да не продължа да гледам!Това ми върна вярата в корейското. Кой знае какви още иновации ме очакват. А режисьорът, ах режисьорът, е този на ха-ха-ха познайте ( жокер- най-прочутата тема в корейски сериали ). 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Преди 1 час, Lawandula написа: Боже, доживях да видя еърбег при катастрофа в корейски сериал! Е как да не продължа да гледам!Това ми върна вярата в корейското. Кой знае какви още иновации ме очакват. А режисьорът, ах режисьорът, е този на ха-ха-ха познайте ( жокер- най-прочутата тема в корейски сериали ). Очаквай работещи предпазни колани и шофьори, които като видят човек на пътя спират, а не го газят. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanon Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Jo Bo Ah ми е достатъчна за да гледам сериала... Само да поизлезнат повечко серийки 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ай стига, толкоз млящене в края на шеста ..... взех да се питам корейски сериал ли гледам или халюцинирам. Добре, че главната не е онуй със стиснатите устни, щото щеше ни отиде хубавато. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 да не са променили нещо в традициите вече корейците, вече в шеста ли ще се целуват 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ами то може ли човек да му устои на този младеж. Режисьорът постоянно го дава в близък кадър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Преди 1 час, Aretka написа: да не са променили нещо в традициите вече корейците, вече в шеста ли ще се целуват В гората така. Думам ви аз, че иновативен сериалът, вие не вярвате. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of the lake Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Признавам си, че повече от година нищо корейско не бях гледала, но този сериал е на път да ми върне любовта към корейците аз съвсем скромно съм само на 4-ти епизод де, но много ми допада. А и гледам да не се нахвърлям да изгледам всичко, че искам да го гледам с български субки. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 То няма кой знае какво за гледане. Не са се и охарчили много- гората безплатна, половината време се разхождат в нея, едно колело и една пожарна. Само един хеликоптер оскъпява продукцията, но пък ефектно да се спусне да я спасява с него. Но и това новинка за корейски сериал, не го виждаме всеки ден. Да им имам аз на корейците депресиите и детските травми- нескончаем източник за сериали. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Преди 10 часа, Lawandula написа: То няма кой знае какво за гледане. Не са се и охарчили много- гората безплатна, половината време се разхождат в нея, едно колело и една пожарна. Само един хеликоптер оскъпява продукцията, но пък ефектно да се спусне да я спасява с него. Но и това новинка за корейски сериал, не го виждаме всеки ден. Да им имам аз на корейците депресиите и детските травми- нескончаем източник за сериали. Не забравяй, че главните герои задължително са се познавали като деца, но след това са се забравили. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anirtimid Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Ох, смея се с глас. Не вярвах да доживея да видя как Park Hae Jin прави aegyo. Макар че винаги съм подозирала, че е добър в това! Засега сериалчето върви леко и забавно, ще се гледа. Но съм едва в началото. Дано със започването на драмата да не оцапат атмосферата. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 И аз го започнах и не разбрах как стигнах до 6 серия, хваща окото (не само Пак Хе Джин и Чо Бо А). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts