Jump to content

За дарения по желание

parab

Recommended Posts

По предложение на някои съфорумци създавам обща тема за дарения.

Ако искате да подпомогнете дейността на форума и неговото развитие, да увеличите възможностите за неговото съществуване занапред и да се радвате по-дълго на Източния дух, ще се радваме на всяка малка помощ, с която ще заплащаме хостването на сайта.

Всеки, който би желал да подкрепи форума, може да го направи  по следните начини:

- По банков път или Easypay - на лично съобщение ще ви изпратим данни, само ни пишете, за да знаем, че имате желание да използвате този метод.

- Пейпал :click:

- Revolut :click:

- Skrill:  tsveta.brakalova@paysafe.com

-  лично да оставите вашето дарение на някоя от форумните ни сбирки, които се организират от време на време в София, Пловдив, Варна, Плевен и др. места. /може да следите подфорума Форумни срещи/

Благодарим ви!

• Like 7

Остава ли и опцията за банков превод ? Имам безплатни онлайн преводи в абонаментния ми план и за сега не ми е проблем да събирам средства от желаещи съфорумци за Бургас и в близост, и да ги превеждам по баков път. 

• Like 1

Здравейте,

След вчерашната среща установихме, че има постъпили дарения.

Искаме да благодарим за щедростта на @bealonenomore и Костадин (кажи кой сиииии, че по име не те знаем :blush:).

Оценяваме го! :thanks::wub:

• Like 9

Да, но не ми се влизаше в спор, като казахте, че е бил друг. :) Всичко си е както преди - пейпал акаунта, банковата сметка... и лично на форумните срещи също си събираме.

На форумна среща искам да дойда, ама живея в едно от кьошетата на нашата Татковина и ми е много трудно. 

Поради това чакам да обявите, че има някаква нужда от средства форума.. но сега разбирам - няма какво да чакам.. :happy:

+ това тук няма спор, след като цъкнах на линка видях името на Цвета.. аз просто съм запомнила Цвета и paypal, а не форума и paypal.. И така. 

Но защо, моля, ми говорите на Вие? Това да не е новия тон на форума!? Не съм толкова важна и ако някой ми говори с уважителен тон, ми иде да избягам и да се скрия някъде.. дълбоко и далече.. 

Извинете за дългия пост. Ако в темата не трябва да има нищо излишно, може да го махнете. 

Бъдете добре, усмихнати и здрави! 

• Upvote 1

Благодарим за включването. :) Извинявай, ако има нещо, което те е притеснило в тона ми. Най-малко пък затова съм очаквала някой да бяга. ;)

Привет, мили хора :)

Дали може да изпишете хендлъра на Revolut-акаунта?

Или да ми го пратите на лично :)

Че с този линк не ми се получава :/

Да пусна ли един спойлер? :28558:

Скоро ще добавим и нов начин за набиране на дарения както за форума, така и за създателите на качествено съдържание (преводачи, автори на теми, писатели на ревюта и каталози, ъплоудъри и на практика всички останали). TBA :asian:

• Like 6
  • Upvote 3