Jump to content

Rurouni Kenshin: The Final (2021)


lazeto

Recommended Posts

Лично мен не ме впечатли. Може би предишните серии ми харесаха повече, но пък аз не си падам по аниме и адаптации по аниме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не съм открила малкия Маккеню, но след 2 опита успях да го догледам.

Присъединявам се към коментара на Дидо. Не ме впечатли. Явно остарявам и тези изпипани битки, които имаше в по-голямата част от времето , не ме трогнаха. Отчитам красиво заснетите кадри. При самите битки също имаше интересни и сложни визуални решения. Например сцената, в която останалите помогнаха на Кеншин и го оставиха да мине елегантно през техните схватки. Красиво, многоизмерно и многофокусно. Обаче визията на героите-злодей ми беше прекалено изтъркана. Всички бяха толкова зле гримирани, че не знаех, да се смея ли, да плача ли? Наподобяваха зомбита, бих казала. Явно е модно, но според мен така се губеше от чара на самите герои (особено от този на Рьоске Миура).

Хубаво е, че видяхме доста герои, стари познайници. Учудих се, че са оставили Аоши на Исея, след като му бяха толкова ядосани за провинението. Но пък той си е класа. Тао Цучия отново показа невероятна пъргавина, макар че не разбрахме, какво стана с героинята й, както и с героя на Миура.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален филм.Всички заслужават най-най-високата награда във филмовото изкуство. Личи си,че са положили исключително много труд и са дали всичко от себе си.ТАКА СЕ РАБОТИ.БРАВООО!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...