seal_reinforce Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Колко голяма да е разликата? 90 000 години неприемливо ли ще дойдат? Това за жена-мъж. За мъж-жена мога да препоръчам още неколкостотин хиляди отгоре 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakama Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 (edited) Преди 16 часа, seal_reinforce написа: Колко голяма да е разликата? 90 000 години неприемливо ли ще дойдат? ПП: Защо не получаваш ЛС?! Това за жена-мъж. За мъж-жена мога да препоръчам още неколкостотин хиляди отгоре Давай, колко, колко... ~20г+ да кажем Стига да не са над 20 епизода. И с чичковци не ми се гледат Преди 16 часа, bealonenomore написа: Off Topic 1) Има много през последните години, веднага се сещам за: Secret Love Affair (2014) Something in the Rain (2018) и "първообразът" What’s Up Fox (2006) I Hear Your Voice (2013) A Witch's Love (2014) High School King (2014) Hello My Teacher (2005) – нещо по-старичко 2) тук влиза 9 End 2 Outs (2007) – въпросът е дали искаш през целия сериал да си останат приятели, без да има романтична връзка, защото тук случаят не е такъв Не знаех, че толкова много има, дано са и с бг превод по 2. Може и двете развития (но без спойлери) Edited June 17, 2021 by hakama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Не чичковци, ама направо дедовци Майтап, нищо не мога да препоръчам. Лелки с момченца хич не ми е любима комбинация 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) Щото не си гледала Secret Love Affair. Аз със сълзи се смях в края на сериала, когато Spoiler в затвора и накълцаха косата, а тя на сутринта им каза: Благодаря ви, момичета, че ми отрязахте косата, а не главата. Много бойна сцена беше, а Ю А Ин, където и да играе, е винаги на много високо ниво. Edited June 29, 2021 by bond Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 И това как ще обори факта, че не обичам възрастовата разлика в тая посока? Ти тайския сериал на твойта любимка изгледа ли го? Аз не, щот не ме кефи моя любимец да се стиска с 14 години по-стара от него. Казах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Нищо не може да обори нечии чувства и не трябва. Не, не съм гледал любимката си, че лакорни почти не гледам вече. Но голямата възрастова разлика не е проблем за мен. Поне в киното, а иначе - не съм сигурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Понеже и аз не искам да ти оборвам чувствата ти казвам отсега да се откажеш от гледането на оня, дето му чакаш последния преведен епизод, щото е със същия главен, който не харесваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Не го харесвам, но ако има други причини, както в случая с любимката ми, ще гледам. Не съм казал, че не мога да го понасям или че ми е нетърпимо антипатичен, просто не е мой тип. Аз си падам по друг тип красавци . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Знам аз по кви красавци си падаш, затуй те предупреждавам. Нема да понесе на нежната ти душа 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) On 6/16/2021 at 8:30 PM, hakama said: Препоръчайте ми филми/ сериали: 1) за двойка между по-млад и по-възрастна В краен случай - за "невъзможна" любов... 2) за приятелство... между мъж и жена. Наскоро гледах Normal people (по Сали Руни) и много ме впечатли, за различните (нестандартни) хора и как в тяхната си компания се чувстваха нормални. Не знам дали има нещо подобно в азиатския сектор. По т.1 съм гледал само Last cinderella - японски сериал. Набил ми се беше. От тези тук, от Стотака, кой в коя зона попада? Hide contents За мен Аферата е номер едно, но вече са ти го препоръчали по т. 1. Да добавя само още един, за който се сетих - BIg По т. 2 такъв корейски сериал не съществува, всички започват като приятели, но в един момент го обръщат на нещо друго. Но ако искаш може да погледнеш няколко, които са за млади хора от един квартал, или съквартиранти. В тях темата за приятелството е силна, сега ще ти ги напиша. 1. Reply1988 2. Reply1997 3. Reply1994 4. AgeOfYouth1 5. FightForMyWay И едно японско за цвят пак по т.2: HotaruNoHikari Edited July 14, 2021 by Чингулинка 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 (edited) Здравейте някой да се сеща за някой подобен The Man From Nowhere да е корейски или китайски Edited July 18, 2021 by sisiveli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 1 hour ago, sisiveli said: Здравейте някой да се сеща за някой подобен The Man From Nowhere да е корейски или китайски Здравейте, предполагам водещ фактор трябва да е наличието на дете в сюжета? Спомням си и аз първият път като го гледах търих за подобни филми, но нищо не ми излезе. Поне не свързано с мъж, с лошо минало/убиец/гангстер, който се грижи за дете и последствено го спасява. Сега като гледам из корейските списъци на хора, търсили подобни на този филм сюжет, масово им се препоръчва такива с много екшън боеве и гангстери. списък тук Ето тази излезе между тях, не съм го гледала, но може и да има нещо общо откъм настоение. Лично аз се сещам за A Special Lady, The Chaser (този е много жесток), наскоро гледах един подобен Voice of Silence (2020), както и Мълчаливите (мъжът няма криминално минало, просто учител е, но успява да помогне на децата и се бори за тях) и новата му тайванска адаптация: От китайските препоръки за подобни на него ми излезе този: Vortex, To Live (не съм го гледама, не знам дали отговаря). Казахте китайски или корейски, но се сещат за един неазиатски, много приличащ на него и изключително силен Man on Fire. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 преди 16 минути, Gia13 написа: Здравейте, предполагам водещ фактор трябва да е наличието на дете в сюжета? Спомням си и аз първият път като го гледах търих за подобни филми, но нищо не ми излезе. Поне не свързано с мъж, с лошо минало/убиец/гангстер, който се грижи за дете и последствено го спасява. Сега като гледам из корейските списъци на хора, търсили подобни на този филм сюжет, масово им се препоръчва такива с много екшън боеве и гангстери. списък тук Ето тази излезе между тях, не съм го гледала, но може и да има нещо общо откъм настоение. Лично аз се сещам за A Special Lady, The Chaser (този е много жесток), наскоро гледах един подобен Voice of Silence (2020), както и Мълчаливите (мъжът няма криминално минало, просто учител е, но успява да помогне на децата и се бори за тях) и новата му тайванска адаптация: От китайските препоръки за подобни на него ми излезе този: Vortex, To Live (не съм го гледама, не знам дали отговаря). Казахте китайски или корейски, но се сещат за един неазиатски, много приличащ на него и изключително силен Man on Fire. Е супер много са интересни благодаря много точно като за неделя 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 (edited) Здравейте на всички.Търся и други подобни сериали,свързани с пътуване във времето,ако мога така да се изразя.Ето тези съм изгледала: Xie Wang Zhui Qi /Сезон 1 и 2/,Meng Qi Shi Shen , Tate No Yuusha No Nariagari , Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to ,Mushoku Tensei ,Tensei shitara Slime Datta Ken . Искам да благодаря на всички вас,които правите преводите,на всички видове сериали и ги качвате във Вбокс7-страхотни сте! Edited April 18, 2022 by Meri90 допълнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 @Meri90 Аз не съм гледала много, но едно от най-дорите и любимо аниме за мен, е Boku Dake ga Inai Machi. За връщане назад във времето е, но е по-различно от това, което си изброила ти. Винаги го препоръчвам горещо за тези, които не са го гледали. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
десс58 Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 привет може ли да ми предложите някоя фентази драма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Гледай щайгите с прасковите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Имам нужда от малко помощ , търся заглавия със свястна фантастика. Принципно не са за мен, но това няма да ме спре да им хвърля един поглед . Сносен списък с романтични филми едва ли ще мога да направя, но поне със фантастиката да се отчета подобаващо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
десс58 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 @Кева може би това Children of a leseer god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Благодаря 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts