Jump to content

Recommended Postspost-455487-1208165107.jpg
Siyama: Village Of Warriors

Свали оттук

Резюме: Трима младежи са избрани да се върнат през портал на времето в стар забравен град. Това е времето на гражданска война в Сиам, където борбата ще предпази главния град Ayuthaya от завладяване. Кръвопролитието ще се разгърне сред малката група селяни, верни към тяхната страна и готови да се сражават до смърт, докато противопоставянето на военните групи Ong Mien са известни за тяхното отрязано гърло, пронизано от саби.

Link to post
Share on other sites

Филмчето става за гледане малко е мрачничко но е хубаво. С интерерсен край е хората с по слаби сърца да пропускат битките по възможност.

Link to post
Share on other sites

Те май тайландците си падат по кървищата в филмите.Chocolate.2008.DVDRip.XviD-KMP , невероятни каскади, реални, без компютърна анимациа и тем подобни измами.След филма показват как са правили бойните сцени, лекарските екипи бяха повече от актьорите, реално падане на актьор от 2-етаж по гръб, истинска каскада.На мене много ми хареса филмчето, стига да изтърпите първия половин час, после става много интересно.

Link to post
Share on other sites

Тука заспах на 30-тата минута В общи линии - преди важна битка в миналото монахът на селото прави ритуал некъф за победа, който отваря дупка във времето и през нея пропадат трима младежи. Една лекарка да ги кърпи, една бойна мацка да ги понаучи на скално катерене и прочее трикове, както и че жените също могат да са воини и един изобретател (как без такъв!? ) който да им "осъвремени" оръжията - поперових малко напред и май видях някакви свръх-стреломети.... Става за убиване на два часа, ма някой друг път, когато съм по-отчаяна от скуката.

Link to post
Share on other sites

Мое мнение: става за гледане, на моменти е доста скучновато , има една яка битка, но не е много кървава и този пуст край, всички азатски филми ли завършват така?!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...