Jump to content

Recommended Posts



spacer.png
 

Siyama: Village Of Warriors

:imdb:


Свали оттук

Резюме: Трима младежи са избрани да се върнат през портал на времето в стар забравен град. Това е времето на гражданска война в Сиам, където борбата ще предпази главния град Ayuthaya от завладяване. Кръвопролитието ще се разгърне сред малката група селяни, верни към тяхната страна и готови да се сражават до смърт, докато противопоставянето на военните групи Ong Mien са известни за тяхното отрязано гърло, пронизано от саби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те май тайландците си падат по кървищата в филмите.Chocolate.2008.DVDRip.XviD-KMP , невероятни каскади, реални, без компютърна анимациа и тем подобни измами.След филма показват как са правили бойните сцени, лекарските екипи бяха повече от актьорите, реално падане на актьор от 2-етаж по гръб, истинска каскада.На мене много ми хареса филмчето, стига да изтърпите първия половин час, после става много интересно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука заспах на 30-тата минута В общи линии - преди важна битка в миналото монахът на селото прави ритуал некъф за победа, който отваря дупка във времето и през нея пропадат трима младежи. Една лекарка да ги кърпи, една бойна мацка да ги понаучи на скално катерене и прочее трикове, както и че жените също могат да са воини и един изобретател (как без такъв!? ) който да им "осъвремени" оръжията - поперових малко напред и май видях някакви свръх-стреломети.... Става за убиване на два часа, ма някой друг път, когато съм по-отчаяна от скуката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мое мнение: става за гледане, на моменти е доста скучновато , има една яка битка, но не е много кървава и този пуст край, всички азатски филми ли завършват така?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...