Jump to content

Recommended Posts

Сериалът е идеален преход между леките неангажиращи заглавия, които гледах през лятото и по-сериозните теми подходящи за есенно-зимния сезон. Според мен е добре направен, с интересен сюжет, отлична актьорска игра и подходяща фонова музика, но нещо му липсва, за да оставя чувство на възхищение в зрителя. Има нелогични действия в персонажите и леки дупки в сценария. Точно в този сценарий обаче се абстрахирам от това, и особено от действията на героите, тъй като човек е непредстазуем, хора има всякакви и няма как да очакваме едни и същи реакции и действия в дадена често срещана ситуация. 

Сериалът започва много увлекателно и действието се развива динамично. Харесва ми фантастичната нотка със способностите на главния да вижда моментът на смърт в очите на хората.Само това повдига въпроси дали бихме искали да знаем или не, кога и каква е собствената ни смърт, и дали е хубаво да имаш такива способности.  Нямам против да знам от началото кой е убиецът, даже ми е по-интересно от психологична гледна точка да видя как се движи действието. Актьорската игра ми хареса, Ok Taecyeon прави интересен главен образ, и мисля че идеално си пасва за ролята: обран от емоции и чувства, но може би за това и романтиката ми беше леко статична. Страхотна роля прави Im Joo Hwan и определено е по-интересният за разгадаване образ. В последните два епизода напрежението е изострено, а финалът според мен си е логичен и адекватен. Хареса ми. :)

Като цяло сериалът е интересна продукция с преплетени няколко жанра, които не са изцяло изявени, което го прави лек за гледане. И да, има си своите добри моменти. 

Благодаря за субтитрите. :bow:

Редактирано от felicyti
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът си има онлайн опция за гледане: тук, тук:happy:

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-впечатляващото за мен в сериала беше картината в стаята на главия герой :) Сериозно, беше адски въздействаща и всеки път гледката ме оставяше без думи. Казвам картина (макар че повече приличаше на фотография), защото главният не знаеше къде се намира това място, така че няма как да го е снимал.

 

Както и да е, сериалът ми беше сравнително интересен, както и идеята да можеш да промениш съдбата си, съответно и смъртта си, с действията или бездействието си. Много отрано се знаеше кой ще е злодеят, но това не пречи на гледащия, защото идеята не е 15+ серии да гадаем кой е убиецът. Им Джу Хуан направи чудесна роля, отива му, дори може да се каже, че е влязал в този калъп, и ако го видя в коренно противоположна роля, едва ли ще ми хареса :) В първата половина на сериала грабваща беше и сюжетната линия около репортера (то как да го наречеш журналист?) и дъщеря му.

 

Често за корейските сериали има недоволство, че краят е претупан, но тук пък беше толкова разлят, почти цял епизод, че ми вървеше твърде бавно и протяжно. Предпочитам 10 минути и финални надписи :)

 

Благодаря за субтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Tsvetanka, така е, защото качвалият видеоклипа не е изтеглил видеото, за което са правени субтитрите. Както и в клипа се вижда - вградила е субтитрите на 11-12 епизод върху видеото на 13-14. Няма как да ви съвпадат при това положение. Изтеглете си видеото от торентите, субтитрите - от нашия форум и гледайте. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Преди 17 часа, Tsvetanka написа:

Здравейте момичета!! Може ли някой да ми каже защо при мен субтитрите на Е 13- 14 се разминават?? Аз го гледам във Vbox 7

Оправила съм видеото и е качено в плейлиста. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...