Jump to content

Romantic Doctor, Teacher Kim Season 2 (2020)

Recommended Posts

:lol2: Браво Мрън и на мен са ми любими но докато не мине кризата мисля да не подхващам такъв, стига ми работното място засега ...

• Like 4

Ами, те, "вещичките" са качили субтитрите и при юнаците, и в авизтаз, а видеото може да се свали от много места.

И вторият сезон не е лош. Липсваше ми химията на главните от първия, но останалото беше ок. Поддържаха добро темпо през цялото време, имаше и тук интересни случаи и като цяло останах доволна и от този сезон.

• Like 4

Преди 3 часа, ubuto0o0o написа:

Иии сега един много тъп въпрос от моя страна: Дали някой ще го качи и в другите торенти за теглене? :rolleyes::D

Вече може да се свали от тук, сложих линка и в началото на темата

• Like 1
  • Thanks 3

Не мога да спра да зяпам. Имаше серии, които не ми се започваха с мисълта, че вече доскучава, но пак ставаше нещо интересно. До 12 епизод съм и продължавам.:yes:

• Like 3
  • Upvote 1

Този сезон повече ми хареса от първия. От позицията на зрител без медицински познания всичко им се получи доста истинско.Най-много ме трогна

Off Topic

майката на момичето парамедик, която беше дарила органите си.Толкова истински изигра скръбта на една майка без викове и тръшкания, една тиха скръб, но направо ме рзтърси

• Like 2
  • Upvote 2

Като го приключа, ще се метна и на първия сезон. Хубаво е, че са с отделни сюжети. Този си е много добър като за първо нагазване в корейските операционни зали B) Кръвта не е чак тонове, та да превъртам много, а актьорите са добри. И проблемите са реални - безсърдечната компетентност, некомпетентната амбиция, идиотизмът с кетап за висше образование, неудобната и нелицемерна компетентност, злобата в съчетание с корупция и любов към лукса, и естествено - доктор Ким, посленият истински останал лекар на света!

И старата истина, че за да свършиш нещо като хората, понякога трябва много да се приближиш, а понякога много да се отдалечиш от него, често последователно.

• Like 3

Двата сезона ми допаднаха доста,Забелязах всичко от висшата мода.Корупции,лицемерие,мания за величие и тъй нататък.Тук там имаше някой глупак за привкус.Доктор Ким няма какво да го коментирам истински лекар от начало до край.Понякога ако искаш да свършиш нещо като хората трябва да се принизиш,но все пак да държиш на своето:)

• Like 2

“Не се познаваме толкова добре, че да се поздравяваме всеки път.” :lol2: В това сериалче някои реплики ми идва да си ги записвам! На 13-та серия вече съм влюбена в сюжета и актьорите! :wub: Дори два пъти преобърнатият в рамките на 11 години автобус с едни и същи хора ми харесва! 

Проблемите за лекарските грешки, корупцията, бясното гонене на печалби са толкова убедително представени, а част от героите така убедително се борят за правото на човечност, че спрях да превъртам и кървавите сцени при операциите.

• Like 5