Jump to content

Финансова подкрепа за форума


parab

Recommended Posts

MP-donations.png

 

Скъпи съфорумци и гости на сайта Истърн Спирит,

 

Имаме нужда от вашата помощ!


Необходими са ни средства за хостинг на форума на професионален сървър с по-добри параметри. През последните месеци посещенията и трафика към Истърн Спирит са се увеличили, /няма как да не поздравя тук преводачите ни, които неуморно и бързо действат по задачките си - Чудни сте!:bow:
По-голямата натовареност налага и съответно по-голяма такса, която да плащаме към доставчика ни.

 

Всеки от вас може да дари малка сума като израз на добра воля и желание, за да просъществува Истърн Спирит възможно най-дълго. С вашата подкрепа ще бъдем способни да продължим да осигуряваме място за дискусии по любимите ни теми и да ви предоставяме всички наши субтитри на едно място.

 

Ако всички регистрирани дарят по дребната сума от 1 лв и сме готови за повече от няколко години напред. Същото е дори половината от вас отделят само по 2 лв.

 

Ако решите да помогнете, може да го направите по следните начини:
- чрез Пейпал
- чрез Skrill
- по банкова сметка -
- лично да оставите вашето дарение на някоя от форумните ни сбирки /скоро ще има такава в София на 15 декември/

 

Благодарим ви от сърце за неоценимата подкрепа!


За въпроси и подробности, можете да пишете тук или във Фейсбук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много деликатно поднесена молба:wub:. Разбира се, че ще се включа с каквото мога за да го има този форум.  Надявам се и ще се радвам да се видим на срещата на 15-ти или друга такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :) Аз също ще помогна. Както казахте, ако всеки отдели минимална сума, това ще е достатъчно дори за няколко години. Не знам колко точно струва поддръжката на такъв форум, но съм чувала, че не е много евтина. А хората, които се занимават с него го правят на добри начала и от любов към Азия и съм сигурна, че много често плащат всичко със собствени пари. Често посещавам форума, защото само тук мога да намеря толкова пълен каталог с филми и сериали резюмирани на български, както и друга интересна информация. Не бих искала този огромен труд, който сте положили досега да изчезне. Желая ви успех и весели празници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Включих се, естествено. Както се казва :”Капка по капка - вир става”. Не съм от хората, които се включват във всяка кауза с набиране на средства (никой не намира парите си под възглавницата), но в този случай няма как да остана безучастна. Това е мястото ми за бягство от стреса ( модерна думичка, а?), от проблемите... Това е мястото ми за разтуха, забавление... Това е мястото, което приемам за втори дом. Благодаря, че ви има.  :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имате подкрепа и от мен. Аз все още съм "глупаче", но това не пречи да се включа в съпорта, за да ви имаааааа:wub::es:

Ако не успея на 15-и, ще избера някоя от другите опции!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се радваме да дойдеш с нас в ресторанта, @Emiko. За срещата повече може да видиш в темата форумни срещи в София.

Колкото до званията, те се променят с нарастване на броя мнения у форума. Пиши повече какво ти е харесало или не ти е харесало и това "глупаче" ще изчезне и ще бъде заменено с друга "титла". :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като взема заплата, ще ви почита...:rolleyes: без сайта ще ми е сивичко и скучничко...

Надявам се няма да е късно, някъде към 18-ти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С малки суми , но редовно няма ли да е по-добре. Внесох малко, че коледата ми къса джобовете. Ако помислите за платен абонамент (незадължителен) може да си поотдъхнете поне от това. Като изключим по-малките ползватели, които не са платежоспособни не вярвам някой от работещите да има против да даде по 5-10 лв на месец или там както го решите. Слагате ни по една коронка върху аватара и сме доволни :-) 120 лв на година от около 2000 потребители мисля, че ще се отразят много добре на любимия форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая работа с "незадължителното" не я виждам. Или го има, или го няма. Но при въвеждането на такъв, не мислите ли , че идеята на този форум и неговата същност тотално ще претърпят промяна и няма да е това , което е сега. Просто разсъждавам писмено. 

Колкото до практическата страна на нещата:  @diant, сега се връщам от банката. До 1000лв , такса превод е 4 лв. Месечна вноска по твоя идея ще излиза бая солено, да не кажа двойно на абонатите, като половината ще тъпче гушите на банките. 

А и не всеки и не винаги остава с излишни суми, дори и да е редовно работещ. Поне при мен е така - доста често броя стотинките седмица  преди Голям Парастас;)/ заплата/ или стигам до заеми. 

  Виж, годишно по може да се получи. А ако се съберат по няколко съфорумци за обща вноска , направо ще е муци.  Това е само в кръга на теоретичните разсъждения.

----------------------

Апропо..., имате поща.:kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки чака Свети Паралей с четири очи (колкото и да взема) затова важните плащания правя в началото на месеца. Да таксата за превода не я смятам (защото съм заплес), но има варианти Изипей там нещо Револют и т.н. - просто идея :-) или пък ни подсещайте веднъж на тримесечие или полугодие да внасяме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-евтиният вариант е с пейпал, но още не съм си изкарала разплащаталена карта(щот кат платя сметките и не остава мноо за разплащане:lol2:), а няма начин да използвам тази, по която ми превеждат заплатата. Другата не толкова тежка опция е на сбирките, но няма как да се домъкна до София(особено по празници, втриса ме при мисълта за пътуване по Коледа), да не споменавам, че вероятно сумата за път ще изяде дарението:D Второ: чекам заплата(къде 18 май и при нас, и после идват онези безумно трудни трийсет дни до следващата:rolleyes:), но като четох  коментарите ми хрумна нещо(требе да ми забранят да мисля:blush:) - възможно ли е, в някой от другите градове с повече членове от форума, някой да се жертва и да събере сумите на ръка. За да не натоварваме въпросния доброволец, просто ще добавим към парите около лев и таксата по превода също е уредена, но ще е една. Както казах, трябва да спра да мисля:blush:

Верно, забравих варианта изипей, ще проверя таксите там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От предния месец натоварването на предишния сървър започна много да пречи на работата и на нашия форум, и на останалите, с които бяхме на споделен хостинг. Никой от нас не е предполагал, че ще стане така и че ще се наложи да минем на много по-скъпа хостинг услуга, за да нормализираме нещата. За да го платим за година, се наложи спешно този месец да помолим вас за финансова подкрепа. Идеята на форума е в основата си доброволческа, затова платеният абонамент е извън опциите, не можем да принуждаваме потребителите да плащат, за да ползват форума. Който желае да плаща членство, може да стане член на сдружението Истърн спирит (всъщност не съм убедена, че още съществува то, ще трябва някой по-запознат да каже), но там събраните пари се използват за други мероприятия и на общо събрание се решава как и за какво, като при всички сдружения. Но сдружението не е единствено форумът и не може само той да поглъща ресурсите му (когато има такива).
В момента е платено за новия хостинг за месец, като имаме вече по-малко от месец, за да го платим за година (разбира се, целта е с един куршум два заека - да сме спокойни, че няма внезапно да спре през следващата година, а освен това годишната вноска е малко по-преференциална, отколкото ако ги цъкаме поотделно месец за месец). След това имаме цяла година до следващия декември, през която поетапно и пак така доброзорно да съберем парите за следващата годишна вноска. Но едно е да имаш 1 месец, съвсем друго - да имаш цяла година време. Ако измислим и други методи на плащане, ще ги добавим в темата. Тя ще стои целогодишно, без червения надпис горе, за да може по всяко време, който има възможност и желание, да ни подкрепи.
Идеята ви за това, един да събира парите и да ги превежда, е много добра. Ако правите сбирки по отделните градове, може да го правите, както ние в София досега - при сбриките, кой колкото може дава за форума. А след това някой ги внася по сметката например.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...