Jump to content

Recommended Posts

qbXgPf.jpg

Off Topic

kEZx8f.jpgE2wgWf.jpg

BxKgVf.jpgdYmx5f.jpg

 

One Fine Week Season 1 (7일만 로맨스)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: 7 Days of Romance
Период на излъчване: 8 октомври 2019 – 7 ноември 2019 г.
Време на излъчване: Вторник - Четвъртък 18:00
Жанр: Драма, Романс
Канал: Naver TV Cast, vLive
Епизоди: 10
Режисьор: Kang Dong Heui
Сценарист: Jung Ah Ra

Субтитри: Английски
           
Участват: 
Seo Ji Soo (LOVELYZ) като Jung Da Eun / Kim Byul
Shin Jun Seop (MYTEEN) като Han Jung Woo
Park Gun Il (Supernova) като Yoo Ji Han

 

Резюме: Работничката на половин работен ден в кафене Чонг Да Ън (Seo Ji Soo) и идол с петгодишен опит си приличат много. Срещата им е напълно случайна, но сега имат 7 дни, за да разменят места си и да опитат различен живот…
 

:essub:

 

 :subs: Свали с български субтитри :click: :click:

:subs: Онлайн с български субтитри :click:

Свали + Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко, кратко и приятничко.

По мотива с размяната от "Принцът и просякът", но претворен за съвременния свят на артистите - натоварени графици, фенове преследвачи, "играта" зад кулисите и другата - за пред обществото. Едно обикновено момиче изживява седмицата на мечтите си, която се оказва не чак толкова съвършена. А една звезда има възможността да се скрие от обществото и да живее като нормален човек, което й дава възможността да изпитва нормални чувства и да се изправи пред страховете си да си ги признае. По един неангажиращ, клиширан и дори наивен начин са представени сериозни теми, с които се сблъскват така наречените айдъли.

Песничката в 8 епизод е много готина, момчето наистина има музикален талант. :wub:

Благодарности за превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, какви мигли има Han Jung Woo. Красота! Много добре показаха, че всички сме хора. Няма значение какъв пост заемаш предателства и натиск винаги ще има. Известните са хора като всички други, просто по-тихомълком водят личните си дела. Не мисля, че на някого си му е по-трудно само щото е известен. В живота на всеки човек се случват същите неща, с тази разлика, че мен не ме следят група папараци примерно, а бабите от село, за да раздухат наляво и надясно какви ги върша или да си измислят някой слух. Резултатът е еднакъв. При всички положения това може да срине нечий живот, независимо известен ли си или не. Също така много зависи как ще посрещнеш дадената ситуация и дали ще позволиш хорското мнение да те определя като човек и личност. Хареса ми, че макар едно и също навсякъде, при размяната двете видяха нова гледна точка. Извадиха си поуки. Затова човек трябва да опитва различни неща. Това му дава разнообразни перспективи за справяне в живота. Не е по-лесно на другото място, но с правилните хора около себе си, ще се справиш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кратко, ясно, стегнато и приятно. Без излишни глупости. Може да е клише идеята, но е представено много добре. Корейците за пореден път доказаха, че една история разказана в рамките на времето на един игрален филм е в пъти по-добре. Заслужава си гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свежо и сладурско! :icon_sunny: Shin Jun Seop, голям красавец, помня го от My ID is Gangnam Beauty. Въпреки че се появи за малко там в ролята на гимназиста Do Kyung Seok, ми направи голямо впечатление. Тук вече в главна роля още повече ми хареса, а какъв глас извади, не е истина. Това момче заслужава роля в нормален сериал. Дуетът беше абсолютен разкош! :wub:

 

 

Скачам на 2-ри сезон, имаме ли тема? 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми. С гОла вОда актьори и пак ми хареса. Верно стегнат бе. Сценарият е много готски без локуми. Щом свикнах с буратиновата игра. Който иска нещо мило и сладко, да го гледа. Брата и сестрата много красиви хора бе!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...