Jump to content

M.O.N.T


skofiild

Recommended Posts

Така, аз още преди време бях чула, че групата ще има още членове. Но не го коментирах тук, защото не бях сигурна до колко е истина. То все пак в интернет може всичко да видиш, но кое е истина и кое не... Затова като видях последния им клип се сетих точно за това.

Сега попадам в туитър на едни писания за групата, не са от официален профил, затова потърсих от къде е взета тази информация. Защото аз официално нищо не съм видяла да е качено още. Ами всъщност е било. В самия клип, в описанието си го пише, ама кой да го види. И в новия инстаграм, който е създаден по повода. /Който пък аз, сега виждам за пръв път./

 

Общо взето, според този туит, цитирам:

" ♡M.O.N.T обяви, че ще получи 6 нови членове и сега ще бъдат 3 отбора! Всеки отбор ще има 3 члена, които ще имат различна концепция и жанр. Също M.O .N.T ще може да има единици между отборите от 2 до 9 членове в единица. /Това е написано и като описание в клипа им/.

♡M.O .NT ще разкрие всички свои нови членове в новия си instagram, наречен „ M.O.N.T Arena ", където ще бъдат публикувани всички актуализации и където можете да видите новите M.O.N.T екипи и нови членове.

M.O.N.T Arena обявиха първия нов член на M.O.N.T, който се казва Beomhan и е танцьор и рапър. Не казаха в кой отбор ще участва, или нещо друго. Но с нетърпение очаквайте съдържание от него нататък." 

 

Новото момче е било представено вчера, плюс това и рожденник е бил.:wub:

EPnobfn-UEAAgb-VG.jpg EPnobg-PUEAA04-K3.jpg

 

Off Topic

 

EPnobi-LVUAEEt-HL.jpg

 

Ето и линк към новия инстаграм M.O.N.T Arena :click:

 

П.П: Сега влязох в БГ страницата на момчетата във фейсбук, ами то там си го пише това, момичетата там от рано са разконсперирали какво става. Ама кой да види. Добре, че попаднах на някакъв си туит, че да се усетя какво става...:lol2: 

Отпред ще кача и линк към БГ фейсбук страничката на M.O.N.T, който иска може да я посещава...:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, следят си  ги Монт. При положение, че всеки петък момчетата правят лайф във VLive горе долу по едно и също време и там разкриват новости. А относно новия мембър- бидейки американец си мислях, че ще им помага с английския....ама пък той не знаел корейски:D. Иначе е симпатичен. Не знам как се справя с рапа, но гласът му е много приятен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@cucyta понеже ти следиш доста момчетата, да те питам. Какво стана с новите членове? Представили ли са още някой?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, skofiild написа:

@cucyta понеже ти следиш доста момчетата, да те питам. Какво стана с новите членове? Представили ли са още някой?

Не са, очакваме какво ще става занапред. За сега все още само един са представили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@cucyta, чаках да го качиш този клип, като страстен почитател на групата. И си ги виждала на живо...

Я кажи, направи ли си поне някоя снимка с тях?

 

П.П: хубаво си пее момчето...:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, за съжаление. Пък и не се бутах в тълпата, та бях далеч за хубави снимки и клипове. Така де, от далеч им се радвам по принцип на повечето младежи:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавана не съм писала в темата, а доколкото разбирам момчетата са в процес на създаване на нови песни. А пък тук едно сладурче още от деня на детето:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една статия и интервю с момчетата, пуснати на 17 юни, но изглежда интервюто е правено преди месеци или поне преди корона вируса да навлезе яко в САЩ.

 

По-рано тази пролет K-pop групата M.O.N.T беше настроена да проведе второто си турне в САЩ във връзка с продуцентската и събитийна компания ATLocal. Поради глобалната пандемия обаче групата трябваше да отмени обиколката си. Вместо това те проведоха фен среща в по-интимна обстановка и по-малка тълпа.

На събитието на групата в кафене „Momo“ в Атланта, What The Kpop присъстваше, за да видим какво ще се случи. M.O.N.T провеждаше очарователни фенски услуги през цялата вечер, като например  когато членовете правеха кафе за феновете и му го сервираха с много усмивки, смях и разговор. В допълнение към тяхното събитие на открито (където много минувачи също спряха да чуят страхотния вокал и закачлива музика), групата имаше и знак за почитатели и правеше снимки.

Преди началото на събитието обаче, What The Kpop седна с членовете Bitsaeon, Narachan и Roda, за да поговори за групата, бъдещата им музика, лични хобита и много други. Говорейки с лекота на английски през по-голямата част от интервюто, те разговаряха с нашите служители като приятели, демонстрирайки очарователни личности и наземни нагласи, които веднага биха накарали някой да стане фен.

Благодарение на дружелюбността и смеха им, интервюто премина лесно в прост разговор. Въпреки това, групата също е напълно професионална, що се отнася до тяхната музика. Независимо дали това е тяхната текуща дейност или бъдещи песни, младите K-pop идоли имат сериозни лица, когато говорят за своите планове и колко усилено работят за подобряване на занаята си.

Докато събитието продължи и групата пееше весело в прохладния нощен въздух на Атланта, докато звездите блестяха отгоре, лицата на феновете се усмихваха ярко, докато наблюдаваха как M.O.N.T изпълнява. Камерите на телефоните бяха постоянно включени, от различни фенове се чуваха хихикания и тихи крясъци и вълни и обаждания бяха изпращани по посока на членовете - всички от които групата приемаше с добра природа и усмивки, докато си взаимодействаха с феновете.

Нощта беше спокойна , добре дошла промяна в страшната атмосфера, тъй като COVID-19 едва тогава започваше да удря САЩ с пълна сила. Всъщност събитията бяха последните, които се проведоха преди M.O.N.T да се върне в Корея и да се отпусне от дейности. Все пак за тази нощ в Атланта лечебният ефект на музиката и смеха и младостта се усещаше с пълна сила.

Като цяло, M.O.N.T доказа за пореден път точно защо феновете продължават да си падат по тях заради техните прелести, както и заради таланта си.

 

Off Topic

 

 

 

K-POP Group M.O.N.T Chats About Hobbies, Hidden Talents, Favorite Songs & More

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...