Jump to content

M.O.N.T


skofiild

Recommended Posts

M.O.N.T

8917.jpg

M.O.N.T (Members Of the National Team)(몬트)

Дебют: пускат първия си сингъл на 19 май 2017, но официално дебютират на 4 януари 2019г.

Агенция: Fly Music Entertainment

 

M.O.N.T Official Accounts:
Twitter: @montofficial
Instagram: @montlove1
Facebook: MONTofficial
Youtube: MONT official \ flymusicentMONT
Fan cafe: montlove1
V-Live: M.O.N.T (몬트)

Spotify: :click:

БГ Фейсбук страница: :click:

 

M.O.N.T Members Profile:
Narachan

1-Narachan-900x600.jpg

Сценично име: Narachan (나라찬)
Истинско име: Jung Hyun-Woo (정현우)
Позиция: Лидер, водещ вокал
Рожден ден: 23 септември 1996
Зодия: Везни
Височина: 178 cм
Тегло: 58 kг
Кръвна група: AB
 

Bitsaeon

2-Bitsaeon-533x800.jpg

Сценично име: Bitsaeon (빛새온)
Истинско име: Kim Sang-Yeon (김상연)
Позиция: Основен вокал
Рожден ден: 4 юни 1995
Зодия: Близнаци
Височина: 181 cм
Тегло: 60 kг
Кръвна група: O

 

Roda

3-Roda-900x600.jpg

Сценично име: Roda (로다)
Истинско име: Shin Joong-Min (신중민)
Позиция: Рапър, макне
Рожден ден: 19 септември 1998
Зодия: Дева
Височина: 179 cм
Тегло: 60 kг
Кръвна група: B

 

Повече информация за тях: :click:

 

Биография:

Off Topic

 

През 2017 г. M.O.N.T пускат дигиталния сингъл „Sorry“ и са участници в риалити шоуто на JTBC за оцеляване Mix Nine. Те издават мини-албумите Going Up и Awesome Up през 2019 година.

M.O.N.T е съкращение на Member of National Team. Групата се състои от трима членове, родом от остров Ganghwa. Те използват чисто корейска дума като сценични имена: Narachan (나라 찬; осветен човек, притежаващ искрено сърце), Roda (로다; свети дългоочаквано дете) и Bitsaeon (빛 새온; свети нова и голяма светлина) ) M.O.N.T издават първия си R&B-dancehall single "Sorry" на 19 май 2017 г.  Членовете се състезават отделно в риалити шоуто JTBC за оцеляване Mix Nine. След участието си в програмата, групата провежда музикални концерти в чужбина през следващата година.  M.O.N.T издадоха първия си мини-албум Going Up и водещ сингъл "Will You Be My Girlfriend?" на 4 януари 2019 г. В същия ден те имат шоукейс заради албума. 

В средата на търговския спор между Япония и Южна Корея през 2019 г. музикалното видео на M.O.N.T за патриотичния сингъл „Daehan Minguk Mansae“ беше качено два дни преди Деня на националното освобождение на Корея.  Текстовете, които използват чисто корейски думи, са написани от членовете и изразяват анти-японски настроения. Те бяха първите идоли, които заснеха музикален клип на скалите Лианкурт, група от островчета в рамките на териториален спор между Южна Корея и Япония. M.O.N.T издадоха втория си мини-албум Awesome Up! и съпътстващ сингъл "Rock Paper Scissors" на 25 август. Roda проектира произведения на изкуството върху снимките на обложката на албума. Триото пусна "The Korean Island Dokdo" един ден преди Dokdo Day, последвано от неговото музикално видео на празника. 

 

Видеография:

Off Topic

 

19.05.2019

 

04.01.2019

 

12.08.2019

 

25.08.2019

 

24.10.2019

 

02.09.2019

 

 

Галерия:

mont-going-up-profile.jpg

 

Off Topic

 

Group-3-900x636.jpg

 

П.П: Нямаше да им правя тема, ама момчетата утре- 29 ноември ще имат концерт в България, нещо което знам отдавна и като ги видях, че днес вече са пристигнали у нас, ами промених мнението си. Момчетата са ни уважили да дойдат в страната ни, утре ще се раздадат на макс, няма как да не отразим нещо случващо се на родна земя. Надявам се всички присъстващи да се забавляват и ако може да споделят как е...

И ме кефи между другото, че са само трима, рядко има такава малка група.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,съжалявам за ужасно късното писане,но нямах време. Темата е много добра,браво @skofiild Не знам дали някой е гледал интервюто на момчетата по БНТ1 (аз успях,за мой огромен късмет и то случайно,и така разбрах,че ще идват:D) Това е линк от сайтът,който иска може да види краткото им интервю,в предаването 100% будни,минутата в която започват е от 49:40 нататък.Лидерът добре говори,даже и на български казаха някоя и друга дума (поне на мен така ми се счу:D  

 

Това е линк от Инстаграмът на групата,където има снимки от интервюто и от концертът им в София.Както видях,мястото за фенове бе изпълнено,явно е имало доста желаещи,което е много добре:) Надявам се,че на момчетата тук им е харесало и са останали много доволни.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@cucyta Явно си била на концертът,което е супер:)

 Благодаря ти на теб @skofiild за видеото:) Изуми ме,честно не можех да повярвам.Добре в интервюто по БНТ1,да споменаха дума на български,ама това вече в прекалено:D Кога са нанерили време да научат цяла песен(при положение,че езикът ни е труден),не знам.И то само за,един ден са го научили,заради участията си.Гениални са,просто:icon_sunny: А песента много хубава са избрали,на Графа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не са я научили за един ден, де. Битсеон каза, че доста време всяка вечер в хотела са повтаряли "Свети слънце в очите ти..." Абе, страхотни сладури! Надявам се да успеят да се реализират като група и да станат "звезди" каквато сигурно е мечтата им. Ще стискам палци и със сигурност мога да кажа, че вече съм и ментолка:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И едно прочувствено изпълнение на Битсеон, който  е излязъл от болницата днес, след операция на апендицит. А аз поздравявам всички, които харесват момчетата и с настъпилата нова 2о2о година!:wub:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се навършва една година от дебюта на момчетата( #몬트데뷔1주년 #mont1stanniversary:wub:.Желая им следващата година да им донесе още повече  прекрасни емоции и да получат това, за което се трудят- популярност, любовта на феновете и най-вече да са здрави и все така ентусиазирани!

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И може би тогава ще ни представят и новите членове на групата, за които говореха в лайфа си наскоро. Така и не ми стана  ясно, всъщност, нови членове ли ще има или ще се обединяват с други групи за общи проекти....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, не мога...чудесни са тези момчета! Днес във V LIVE някой пише: - Прекрасни сте днес! А Битсеон отговаря: -Защото сме гримирани....:rofl:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...